Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Nu mai am nici o veste.Eu am fost in spital ...tensiunea si altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Doina, imi pare rau... Chiar ma intrebam ce e cu tine...
Multa sanatate iti doresc!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Lora, s-au adunat multe...dar incerc sa fac fata...
Nu stiu unde sa mai scriu pentru Dan...astept putin sa ma mai refac caci inca nu am forta...

Mergi la inceput

Am avut o mica speranta...dar...s-a spulberat si ea...Nu stiu la ce post tv sa mai scriu...Avem nevoie de un sprijin din partea unui post tv...dar...se pare ca nu reusesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosaurita spune:

sunt noua am intrat aseara in aceasta pagina dupa cite vad de luna trecuta nu mai e nici un mesaj. as vrea sa stiu daca la sf lunii mai e valabil teledonul pt ca o sa fiu in rominia si as vrea sa te ajut cu ce pot. multa sanatate si mult curaj.

Mergi la inceput

am trimis la toate pers din lista de mess mesajul tau si i-am cerut fratelui meu ca el stie f mult de forumuri sa puna pe alte forumuri mesajul tau. iti doresc mult succes

Mergi la inceput

Teledonul e valabil pana reusim sa plecam sa se opereze Dan.Se amana plecarea fiindaca nu am resuit pana acum cu inca o luna.Iti multumesc si tie si fratelui tau.Cu cat afla mai multa lume cu atat cresc sansele de a reusi.Eu am mai scris azi catre televiziuni, persoane , poate...

Mergi la inceput

eu o sa incerc sa pun forumul si pe alte pagini de aici din spania dar mai intii tre sa imi gasesc putin timp sa il traduc in spaniola . poate ca or sa fie mai multe sanse
nu le am prea bine cu calc dar iti spun sincer ca o sa fac tot posibilul ca sa ajunga la mult mai multe persoane. am si eu doi copii si ma gindesc doar ca suntem mame si tre sa ne ajutam. de ce nu ai incercat chestia de pe mess, sa trimiti mesajul si pt fiecare pers care primeste in cont iti intra 10 centi. nu stiu unde tre sa apelezi si cum se face, poate alte mame stiu

Mergi la inceput

Rosaurita, nici eu nu stiu cum se face...poate ne spune cine stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinabita

Eu am fost in spital ...tensiunea si altele.

Sper ca esti mai bine acum

Mergi la inceput