Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Doina, lupta in continuare, ai pentru ce! Nu te uita la astfel de persoane care nu pot intelege ce e in sufletul tau, nu au cum sa o faca, dar nici nu incearca macar! Eu stiu o fetita care nu putea sta nici pe scaun si dupa o operatie la acest medic acum o poate face, asa ca eu chiar cred ca are sens ceea ce vrea Dan.

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Lora, luptam caci si noi cunoastem o tanara care pana sa mearga in Mexic nu isi folosea mainile si dupa ce a facut acolo implantul si dupa 8 luni de recuperare intensa acum isi foloseste mainile si sta in fund fara sustinere.Depinde de la caz la caz cum reactioneaza organismul.
DOAMNE AJUTA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Doina am sunat la teledon. Deasemenea am preluat contul si pe alt forum. Succes, te astept sa ne mai spui despre Dan si dincolo. Intrebase Mary de tine...

Mergi la inceput

Mirandolina, multumim mult!am fost si acolo.
timpul se scurge...efectiv nu stiu unde sa mai scriu si cum sa fac...este greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Lora, multumim pentru incurajari!!!
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Doina ai incercat sa-i scrii Mihaelei Radulescu?Peste tot spune ca ea da curs fiecarei scrisori primitesi ca ajuta pe toata lumea.

Mergi la inceput

Angela, am scris Mihaelei, foarte multe emailuri, numai ca nu stiu daca au ajuns la ea.O adresa directa nu am, numai prin intermediul Antenei1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Spunea intr-o emisiune ca raspunde la absolut toate e-mailurile.Poate ii trimiti un mesaj de pe telefon in timpul emisiunii ei si poate asa iti va raspunde.
Zic si eu

Mergi la inceput

Angela, am trimis sms in fiecare emisiune, nici macar nu au fost afisate.Chiar nu mai stiu...ce si cum sa fac...

Mergi la inceput