Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Rall, putin mai bine, am tensiunea oscilanta si la orice ...emotie...ca e de bine ca e de rau...o ia razna...dar sa zic, ca mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

doina draga , nu mai gasesc conturile voastre ... mai aveti vreunul deschis? tie si lu Dan

edit: nu mai sunt in reteaua romtelecom
Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Aida, le avem deschise.Sunt aici:http://www.dan.starclub.ro/ajuta.html
singurii cei de la romtelecom au fost amabili cu noi sa ne ajute cu acest abonament pentru teledon, caci am incercat la toate firmele de telefonie dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... bine ca imi dai linkul ca am incercat si io sa il deschid si nu a mers , nu ma mai mir ca aseara nu aveam sonor pe youtube si trilulilu in rest se auzea , azi vad ca asta ... oricum m-a iluminat dodo si mi-a dat ce imi trebuie.
va

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Aida, la mine se deschide.

Mergi la inceput

Am mai scris in cateva locuri saptamana trecuta , dar nu am primit nici un raspuns.Se apropie si sa incepem sa platim la bicicleta cei 928 euro care mai sunt de plata si nu stim cum o sa platim...caci nu avem de unde.Escarele merg binisor spre vindecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Doina, multa sanatate si sa se vindece escarele lui Dan cat mai repede!!
Sper din suflet sa reusiti!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Lora si noi speram sa reusim, dar avem nevoie de ajutor.Nu stiu cum...unde sa mai scriu..caci noi singuri nu putem caci avem creditul facut de Catalin pentru bicicleta care il platim noi.
DOAMNE AJUTA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Off, Doina! cand vad progresul atat de lent al strangerii banilor iti inteleg diperarea E cumplit sa te simti ca un pescar in barcuta sa, incercand sa prinda sansa catre vindecare pentru fiul sau, insa un talaz mare(scadentele, criza financiara) se apropie...si chiar daca reusesti sa mai plutesti dupa ce primul val trece, un altul vine, si iar altul ...asa incat e lesne de inteles de ce te apasa disperarea si deznadezdea...Simplul fapt ca vad emoticonul asta dandu-se cu capul de pereti ma intristeaza, fiindca stiu ca in realitate e si mai rau

Sunt alaturi de voi si pentru ca tot am platit factura la Romtelecom, voi relua telefoanele Nu sunt tocmai cel mai bun exemplu in materie de donatii, sincer imi pare rau, insa sunt atatea cazuri, atatea persoane care asteapta sa fie ajutate...si un buget limitat

Te pup si iti doresc sanatate multa, putere sa poti duce la capat acest razboi cu boala lui Dan

Mergi la inceput

Mirandolina, ai oglindit asa de bine ceea prin ce trecem....asa este supa primul val , vine al doilea, urmatorul si celelalt...in viata de zi cu zi , in aceste vremuri si o familie fara probleme are probleme...dar noi cei cu probleme de sanatate al cuiva drag din familie ne-am invatat ca ...maine sa vina si altceva, nu intotdeauna bun..ne-am invatat sa rabdam, din toate punctele de vedere, sa oferim celui bolnav din famile cava mai bun decat ne oferim noua, sa rabdam in taina atunci cand trebuie, sa renuntam la tot in favoarea cumpararii unui pampers, a unor pansamente strile care costa ...a unor ...a unor fara de care nu se poate.Eu sper ca dupa acest val, furunile sa se mai domoleasca.Sunt 13 ani de furtuni...sper sa nu vina "uragane".Nu poti sa fugi din calea lor!!!
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput