Mamici si Gravidute Italia (49)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxali spune:
Tot pe fuga...
Danangie sarcina usoara si bbe sanatos ...si sa fie asa cum va doriti...cu pasa
Nu inteleg de ce te rusinezi de faptele altora, chiar daca sant romani(de fapt majoritatea tigani)...cum sa se uite vecini urat pe tine...munca-casa-familie.
E greu cu un copilas sa arati sau sa te menti cocheta...mie greu si mie , dar incerc sa-mi gasesc timp macar tarziu ...chiar daca e totul pe fuga si cam superflu
Mami multa sanatate si la cat mai multiiiiiiiiiiii!
Ely ziua nu am timp de net...servici, pe fuaga la pranz si iar servici...2 zile sala si 2 zile antrenamentele lui fimiu...samb sau dum cand doarme fata am lectii cu juniorul(perioada si verificari)
pup toateeeeeee fetele
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
Roxali spune:
Nu m-am laudata avem alte 2 maselute...ce nopti au fost ...si am inceput sa si turuim ...josssss, fu(fori), fo (focul),kk, kk ptr maini nespalate...cra-cra cioara
Danangie tare te mai inteleg ...la cat imi era de frica nici nu imi venea sa ma apuc de bb 2...am avut travaliu lung , dar nu asta ma dat gata...nu pot sa inteleg cum reusesc sa doarma uni de seara panaaaaaaaa dim
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
neliaCris spune:
neatza fete...asaceva nu am mai vazut...fiumeo iar sa trezit la 8...parca are ceas....
ali....greu cu 2?nu de alta dar ma gandesc si eu la viitor....
tre sa fie si frumos...o fetitza si un baietel de scoal....se descurca baietelul la scoala?
felicitari pt maselutza...noi asteptam
pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Irina20 spune:
Neatza fetele.
Fac numai tampenii prin partile celelate,sincer nici nu stiu cei cu mine,in ultima perioada sunt atat de repezita...da imi revin eu nui nimic
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
Berarpiri spune:
Ne-am trezit si noi pe la 10.30.
Azi-noapte a dormit f. bine sufletelul meu,se vede ca s-a
obosit ieri f. tare.
Ce faceti azi?
Noi pe-acasa...nimic deosebit...
andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Irina20 spune:
Andreea si noi pe acasa,nimic deosebit.Aveam in plan sa ies cu el un pic pe afara,dar e urat tare afara,e o ceatza...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
kemsy spune:
Danangie, ce mica e lumea Eu sunt din Podul de Piatra.
Asadar, azi am fost si am facut primele analize la sange de cand sunt insarcinata. Nu va zic ce soc am avut cand am vazut cat aveam de platit: 104 euro.Ori am innebunit eu, ori asa e in sarcina...Care gratis???Am dat mai mult ca oricand. Adevarat e ca aveam toate analizele alea de inceput, toxo, citomegalovirus, etc....Sau o fi vina doctorului, care pt 11 analize mi-a facut 7 impegnative??
Exista si la mine ASL...si ma gandesc serios sa merg la controalele lunare acolo, iar pt eco la privat. Dar ce o sa zica doctorita la care merg?II zic ca e scumpa si de aia le raresc cu vizitele?
A, si la ASL, control inseamna mereu dezbracat si pe masa, sau doar eco si analiza rezultatelor la sange de pana atunci?
Eu ma orientez pt nastere spre Niguarda sau Mangiagalli, insa caut sa intruneasca conditiile pe care mi le doresc eu: travaliu in apa, prelevare celule Stem si epidurala. Simultan. Sper sa-mi iasa macar vreo pasenta din astea.
Cam atat pe azi Multa rabdare fetelor care au deja bebe
9
danangie spune:
Buna ziua fetelor,
ROXALI multumesc de urari...pai imi este rusine cum sa nu-mi fie cand astia ii baga in aceeasi oala pe toti...eu una nu ma simt bine.... Si uite ca exista copii care dorm de seara pana dimineata fara oprire....exemplu il am pe nepotul meu care e mai mare ca Alessio cu 5 sapt....adormea seara la 20,00 si se trezea a doua zi la 7,00. Ceva incredibil.....de fapt, evitam sa vorbesc cu , cumnatamea despre asta ca efectiv ma luau nervii,,,,,
KEMSY 7 impegnative pentru analize?? Mi se par enorme......cand am facut prima data analizele din prima sarcina(care o si pierdusem)......platisem si eu cam 130 de euro cu tot ca , cateva analize erau gratis......Acum le fac la mine la spital si la noi pentru dependenti sunt gratis. La ASL din orasul unde stau.....nu exista ecograf.....la mine vizita consta in : luarea tensiunii, greutatea si v. ginecologica pe masa....iar cand e timpul ascultarea batailor inimii la bb. La inceput si eu as fi vrut sa nasc la Mangiagalli dar m-am lamurit repede....spitalul e intr-o zona unde parcare nu gasesti......e un spital enorm de mare si ca sa ajungi la maternitate girezi ca nebunul pe-acolo de-ti vine acru.......nasteri sunt multe acolo si deci...calitatea asistentei nu mai este 100%. Sunt putine asistente pediatre de la nido care au grija de copii si multi copii...........Eu am ales Melegnano ca nasteri sunt putine.......si deci copii putini de ingrijit...maxim 10, 12....nastere in apa e face si acolo....epidurala cred ca se face in orice spital. Parcare gasesti loc. Pe curand..
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
Irina20 spune:
Kemsy nu te mai gandi unde nasti sau cum nasti,intradevar daca reusesti sa faci ce tiai propus e bine,dar faza e ca atunci cand ti se rupe apa nu mai conteaza unde nasti sau cum nasti ci sa nasti odata.Cat despre analize intradevar e mult,mergi la spital ca nu platesti nimic,ca la urma urmei tot aia iti face.Si intrebai daca te pune permanent pe masa sau numai ecograf,acum depinde,de ex. pe mine pana pe la vreo 3 luni eco trebuia numai cu infra rosu sami faca,pt ca la eco normal nu se vedea mai nimic.Iar pe masura ce inaintezi in sarcina trebuie sa te controleze ca sa vada daca nu ti se deschide colul.
neliaCris spune:
IRINA...bravo pt subiect....cand mai deschizi unul pune-l de proba aici ca m-am inervat rau...ca sa-i faci,tineretea asta cu hormonii ei...de fapt sunt tare pasnica...ceea ce fac eu nu mi se pare deloc "strigator la cer"
fete voi ce mai faceti ?
cum va pregatiti de 1 martie
pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url