Mamici si Gravidute Italia (49)
Raspunsuri - Pagina 4
katiapam spune:
ciao
Irina-si a mea de vreo 3 sapatamni se trezesta asa plingind dintr-o data
dinti nu vad in arivo cred ca viseaza urit
Andreea-eu am si uitat cu e la plaja
locuiesc f aproape de mare dar anul trecut nu am mers ca era mica Giulia doar asa la plimbari pe lungo mare inainte cu un an aveam burta
de iesit iesim la plimbare ca doar stam aproape dar poate anul asta vom merge mai des sau eu dupamasa cu ea la mare
Kemsy-eu am nascut aici
am pregatit dosarul cu epidurala si nu am avut probleme
s-au purtat frumos
atunci nu erau atitea cazuri cu romani sa speram ca non si la prendono....
doamne cite mai fac......fara cuvinte
Nelia-bine faci ca asculti instictul matern
e mai bun ca toate uneori
Irina-chiar nu merita sa te stresezi
fiecare isi educa si creste copilul dupa cum crede
si de mine ar putea zice cineva ca nu-s normala ca mai urlu sau o mai scutur dar nu fara motive
va pup daca am timp revin
_
ticker
deGiulia (20/06/07)
katiapam spune:
Kemsy-eu mergeam la consultorio
tot gratuit de la usl + analize doar eco le-am facut in privat
nu am lua aparatul pt ascultat inimuta
Andreea-am luat meniu cu hamburger patatine si a mncat si ea unul nu a avut nimic inca era incintata
citeva poze cu hello kitty
_
ticker
deGiulia (20/06/07)
Irina20 spune:
Kati ce scupica e Giulia
Kemsi eu am facut controalele la spital si nam platit nimic,mai mult ma duceam doar seara dupa opt cand era doctorul de garda,ca ziua sotul lucra si nu puteam sa ma duc singura.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
ely2304 spune:
SAL FETELEAM CITIT acum trec la raspuns
ANDREEA-follonica e frumoasa putin cam scumpa dar eu cand merg pregatesc totul de acasa asa evit sa cheltui 100euro pt pranz!plaja imi place k este ff curata,este liniste si lumea educata...apa nu-ti mai spun:limpede vezi fundul marii si la 1-1.5m adancime!mi-ar face placere sa vin la mare in zona voastra,sa vedem k anul asta e plin de evenimente...poate reusesc sa ma organizez..nu promit dar sper sa vin!cat despre bblina mea:personal m-ar place sa o strig DENISE,dar ceilalti deja o cheama MARINA...CAND ii voi vedea okisorii ma decid!
IRINA-nush ce sa-ti zic,nu am experienta in domeniu!pot spune doar k fiecare face cum crede k este mai bn pt bblushul ei!cat despre fabi,poate k visa urat,incearca sa-i spui TATAL NOSTRU cand il vezi agitat poate se linisteste!eu cred mult in d-zeu cred k o rugaciune te va ajuta in orice moment!
ely 30+ sapt ....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
ely2304 spune:
DANA-te inteleg perfect si-ti dau dreptate,am trecut si eu printr-o stare depresiva tare greu imi era vedeam totul negru!nu cunosteam poveste ta,ma bucur k mi-ai impartasit-o!multumim pt aprecierisi mie imi place numele DENISE,la fel de mult si MARINA!
KEMSY-eu merg la spital pt analize,controale etc..pt eco merg la privat nu pt k nu m-as simti bn in spital ci pt k de multe ori nu gaseam loc trebuia sa merg la 60km distanta..asa k am decis sa merg la privat(in paralel)pt eco am platit 60euro..mi-a controlat fisa,mi-a dat sfaturi mi-a vb despre ceea ce trebuie facut si ce nu in perioada sarcinii,pot sa-ti spun k sunt multumita,plus k la 2sapt m-am intors sa ne mai viziteze odata(tot eco)si nu am platit,mi-a spus k ceea ce nu se vedea la prima eco trebuie vazut ..asa k ne-am intors!mai multe nu stiu sa-ti spun....UITASEM:nici la mine nu se face dosarul pt epidurala,ei merg pe NATURAL K ESTE MAI SANATOS!CURAJ nu te lasa prada fricii de acum..e lunga strada..fi cat mai linistita!
GEORGY-uitasem sa-ti raspund...ultima eco o am acum la sfarsitul saptamanii,perioada este aceeasi saptamana 31
ely 30+ sapt ....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
danangie spune:
IRINA nuuu, ai inteles gresit...alessio plangea 4 ore. Niciodata nu a dormit 4 ore. Plangea din cauza colicilor. Acum de cand cu siropul Nopron....mai doarme 2 ore legate.....dar mai mult nu.Cu toate nu mi-am revenit complet...dar "lucrez". Am vrut bb2 ca il vroiam de varsta apropiata de Ale.
KEMSY nu, nu sunt departe. Eu voi naste tot acolo unde l-am nascut pe Alessio adica la Melegnano, osp. di Vizzolo Predabissi. Controalele le voi face la stat...merg aici in Peschiera la ASL. Eco le voi face toate la particular la Milano. La voi nu este ASL? Nu dai nici un ban si iti urmaresc sarcina foarte bine. Ecografiile fa-le la privat. Spitalul unde voi naste e de stat.Dar e foarte fain. In sensul salile de nastere sunt noi, frumoase si luxoase. Sala, azzura, verde, del sole, rosa(unde am nascut eu). Personalul salilor de nastere superb, profesionist. Cele din sectie cam bombalauce....dar merge.....Si nu scoti un ban din buzunar. Mai fa-mi intrebari ca-mi place.Aparatul ala il am eu. L-am cumparat de pe e-bay. Si a meritat!! Mai ales cu paranoile mele!! Eu il voi folosi dupa sapt 12. Ca e un doppler si poate dauna bb-ului.
De exemplu, nu stiu daca stiai ca la eco pana in sapt 12...cam asa ceva nu trebuie sa-ti puna sa asculti inima ca poate fi daunator. Doar sa o vezi....cum bate.De und esti din Iasi? Guarda caso si eu sunt din Iasi, mai precis din Pacurari.
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
Berarpiri spune:
irina-mie mi s-a intamplat asa cu Ambra,primele
2 luni,cred ca avea colici....nu e si din cauza ca introduci
alimente noi?Sigur afecteaza,pt. ca burtica nu e obisnuita,plus
durerile de dinti,plus faptul ca nu mananca asa cum ar trebui....
E o perioada mai grea,incearca sa-i dai de mancare ce manca pana
acum,pana mai trec durerile de gingii,nici eu nu stiu ce sa zic.
Plus ca e f. important sa-l tii langa tine,si sa-l linistesti cand
vezi ca plange tare,incearca sa-l tii langa tine,daca reuseste sa
adoarma...
andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
danangie-stiu ce inseamna sa nu dormi,si in plis
sa planga copilul.Asa mi s-a intamplat primele 2 luni,cum ziceam
si mai sus.E ffff. greu,aveam impresia ca innebunesc.La mine s-a
schimbat situatia,de cand am avut grija la tot ce mananc,si in plus
dormea pe burta mea.Sa zic asa,dupa 2 luni jum.,am inceput si eu sa
inchid ochii nopatea...Ambra avea nevoie sa ma simta langa ea,si in
momentul in care o puneam in patut,incepea sa planga,si nu se mai
oprea toata noaptea.Eu eram tot mai obosita,ma enervam...si uite
asa plangea toata noaptea.
Asa mi-am dorit si eu,sa fie diferenta mica intre copii,dar nu stiu
daca va fi cum mi-am dorit....ma bucur pt. voi!
andreea, Ambra
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
Berarpiri spune:
katia-am vazut pozici...ii sta f. bine cu
costumasul,e fff scumpica,iti vine s-o mananci!
kemsy-aici,in zona noastra,se da libret
gravidutzelor,si au dreptul la toate analizele,si la 3 eco gratis.
Eu,multumesc la D-zeu,nu am avut nevoie de mai multe eco,asa ca
am mers cu libretul toata sarcina,deci nu am platit nimic.
La nastere am avut noroc de persoane f. de treaba,asistentele au
fost f. dragutze,m-au ajutat f. mult indicatiile pe care mi le
dadea asistenta,alta m-a tinut de mana...si uite asa am nascut.
Si cand ma gandesc ca vroiam sa merg la alt spital,mai departe de
aici... (aici nu iti lasa copilul cu tine in camera,dar
a fost mult mai bine asa)
andreea, Ambra
Berarpiri spune:
Ne-am simtit f. bine azi,am fost la plimbarica,am vazut caluti
si ponei,apoi am mancat,si Ambra a adormit.Dupa ce s-a trezit s-a
mai jucat cu fetita prietenei mele(e mai mare cu 2 ani ca si
Ambra),apoi ne-am intors acasa.Sunt asa de obosita,ca de abia
vad tastatura...
ely-mie imi place mai mult Denise ,dar
important e sa va placa voua...
andreea, Ambra