Mamici si Gravidute Italia (49)
Raspunsuri - Pagina 11
ely2304 spune:
RALUK:ma bucur k ANAIS se simte bine,k reuseste sa se odihneasca...cred k esti fericita,sa-ti ajute DD sa fie la fel de cuminte in continuare!
![]()
KATIA,DANANGIE,IRIROXI:Pe unde umblati fetelor?cum va simtiti?dk mai trageti chiulul va las "pe bara"pt la anul...de maine scot catalogul,gata cu joak

ely 30+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
slimatei spune:
'neata!
vin cu o cafelutza
obiceiul meu prost![]()
ieri nu am reusit sa deschid calc...'de cand se obisnuieste fara
...invatasem sa imi ocup timpul cu altele(care de'acum vor ramane pe locul 2 cred)
..
vreau sa spun ca mi-ati lipsit enoooorm de mult.
multumesc de salutari tuturor 

obs ca sunt si fete noi...va salut si ma bucur f. mult ca ati venit la noi

sper sa va simtiti bine "ca acasa" 
inca nu m-am agiornat
oricum ar tb sa trec cam pe la multe sub macar sa salut fetele..ehe..imi treb ceva timp...
merg sa-mi beau cafelutza si revin (sper )daca nu intervine altceva...fii'mea ca se trezeste..imi da totul peste cap....![]()
o zi buna ![flo]
...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
azi e 1 martie... a venit primavara!!!!
va ofer un
martisor
...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
Ginger00 spune:
Salutare !
Un martisor pentru voi
de la noi![]()
Suntem bine toti,copii umbla singurei fara sa se tina de nimic,le place la nebunie in parc prin iarba si la leagane...Mancam de rupem dar doar cu mainile,asa ca ma strafoc sa gatesc feluri de mancare in bucati.Le-am facut ieri chiftelute prajite si au infulecat de-ti era mai mare dragul sa-i vezi.De dormit mai greu,cand unul cand altul,se pregatesc alte maselute de iesit.
Nu am citit nimic,daca sunt fete noi: bine ati venit! daca sunt gravi noi : sarcina usoara! daca sunt mamici noi :felicitari si bebici mancaciosi!si pentru vechile "conostinte" : va pupicesc pe toate si pe copilasi!
ely2304 spune:
BUNA DIMINEATA

MULTE MULTE pt voi DOAMNELOR,sa aveti o zi cat mai placuta alaturi de cei dragi!
GINGER MS
,ce frumos k gemelashii tai papa deja piftelute,cred k tare scumpi si dolofei sunt!multa sanatate la toti
STEFANIA:MS
PT MARTISOR...

PT TINE!
RESTUL FETELOR PE UNDE SUNTETI?astazi e ziua noastra a tuturor...sarbatoriti deja?
va ofer
in sanatatea noastra,a forumului si a tuturor 

ce vor urma sa se nasca!

ely 30+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
Berarpiri spune:

Un martisor si din partea mea,pt toate!
Se putea sa fie frumos afara?!...de aseara m-am gandit ca mergem
azi la mare...da de unde...afara ploua...
.Asta e...
Revin umipc mai tarziu,ca m-a sunat sora mea...
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Roxali spune:
LA MULTI ANI SI O PRIMAVARA FERICITA!
http://muddledblog.files.wordpress.com/2008/03/spring-flowers-1.jpg
lA MULTI ANI MAMII

SANT TAREEEEEEEE IN URMA....![]()
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
Roxali spune:
Stefi ce bine ca te-ai intors
Ginger ai baieti mari...noi inca mai santem cu papalica data mai mare la masina...cateodata mananca si ceva "omenesc"...in schimb tind sa cred ca e carnivora
...prosciutto ar manca nonstop
Raluk da-mi si mie reteta de somn
ptr pitici
Georgy cu ochi pe tine...mai ai putintel
Am niste nervi de sabata trecuta , de cand m-am dus la coafeza...adik coafeza e o prietena italiana care ma face mereu ea la un pret super...sambata in loc sa-mi puna blond a gresit si mi-a pus maro...m-a spalat repede, mi-a pus apa oxigel, dar mi-a iesit un blod rosu radacia si spre varfuri maro
...2 saptam sant albaneza
...era misto rame , dar...
Ma duc si cu mandra sai cumpar ceva de incaltat si plcam cu 3 perechi: adidasi, tenesi cu farfalline, pantofi sclipareti...vroiam mai mult niste ghetute
...fetele
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
Berarpiri spune:
Ce bine ca am vorbit cu sora mea...Era mult de cand nu am mai
povestit asa de mult (3 ore).
I-a descarcat sotiorul la Ambra desene cu Mickey Mouse,e asa de
incantata.Ii spune ,,mini ma"-Mickey Mouse,are si un o jucarie de
plus cu el,ii e f drag.Ii mai place Tweety-,,titi",si Ranna Pazza-
-,,pa".Personajele astea ii plac cel mai mult.
ely-maselele astea ies de vreo 5 luni,tot cate
umpic (2 sus si 2 jos).A mai ramas cate o jum. din cele de sus,si
ne scapam de durere.Dar tare ma tem ca urmeaza canini...am inteles
ca aia dor cel mai tare...Oricum e bine,ca are acum 8 dinti,si 4
masele...
Chiar ca era mai bine,daca stateam mai aproape una de cealalta...
Imi place de tine ca esti economa...nu degeaba te-a ales sotul.![]()
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
danangie spune:
La multi ani fetelor de 1 martie...sunt si eu pe aici...numai ca de ieri ma doare burta incontinuu...ca la ciclu....offf...sunt tare depresa....
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

fericita de
ALESSIO , 07.06.2008