Mamici si Gravidute Italia (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ambra a adormit de vreo 20 min,nu stiu ce a avut acuma seara...
Nu reusea sa adoarma,desi era f. obsita...a stat treaza de la
15.30-24.30...mai rar.Cred ca o dureau gingiile,ca tot cu manuta
in gura era...si nici nu plangea,saracuta,doar ca nu putea dormi...
Ma simt bine,multumesc de intrebare.
Tu cum de nu dormi?
Sau te-ai dus la nani?

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

'Neatza!

Cine vine la ?

Stiam eu ca se trezeste devreme Ambra...de obicei cand adoarme
tarziu,se trezeste muuult mai devreme,ca de obicei.

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut fetelor

Ely ma bucur ca bebelina e bine,si noi cand mergeam la eco eram tare fermecati ca dupa jumatete de ora noi inca vb de bb si eram numai un zambet

Dana eu in timpul sarcinii aveam perioade cand ma trezeam si la 2 de noapte si mancam,cu toate ca in timpul zilei mancam de una,cei drept nu prea mult ca nu puteam dar cat de des se puteala 35 de sapt.ma avertizat medicul sa o las mai usor cu mancatul ca daca mai creste ma baga la ceza,ceea ce sa intamplat ca nu mam putut abtine,cum era sa stau flamanda?imi era de ajuns ca nu puteam dormi.

Andreea da vad ca ai facut o obisnuinta sa te culci pe la ora 1-2 de noapte.Sper sasi revina repede Ambra

Stefy

Georgy,Raluk,Roxali,Ginger,Katy...

Cu mutatul nu stiu ce sa zic,asteptam raspun sa vedem daca accepta paronul sa ne inchirieze,Nu plecam din Italia inca stati linistite.Trebuie sa ne mutam ca centrala a luato razna,a consumat in 4 luni 1600m3,neam speriat,si apartamentul care ar trebui sal luam e tot cu doua camere,dar e mai mic ca spatiu,dar e foarte cald,si chiria ar veni 250 euro iar condominiu 1200 euro,e la butelie,dar asta e... e mai bine dpdv financiar.

Faby e tot cu aceleasi figuri la masa.Ieri am facut un bors cu fasole si la vazut pe taicasu ca mananca si lam pus sai dea si lui,a mancat dea rupt,cand sa facut ca nui mai da a inceput sa plangaAsta e, cred ca trecem pe mancare normalaA mancat si ardei copti...Se face pe zi ce trece tot mai obraznic,de lati vedea cum sta in girelo si se uita intro parte si inalta ca nu mai stie ce sa mai faca

Mai revin mai incolo

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IRINA eu de felul meu nu pot mnaca noaptea.....nici cand faceam de noapte la munca nu manacam....revin plange ale

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!
Am reusit in sfarsit sa facem ieri seara cumparaturile pt bebelina....sunt asa bucuroasa, toata dimineata am stat si am montat si dezmontat lucrurile. Inca nu am asamblat patutul ca maine avem zi de varuiala ( adica taticul )dar sunt toate lucrurile foarte frumoase.
Acum in sfarsit m-am linistit...deci pot naste linistita. Sper sa nu ..ca inca mai sper sa ajung la jumatatea lui martie poate chiar 21 martie, daca nu cer prea mult!!!

Danangie....sunt intrata in luna a9 a asa ca sunt constienta ca pot naste oricand...dar inca nu ma simt pregatita sa renunt la burtica, m-am simtit asa de bine cu burtica ca o sa-mi lipseasca mult!

Ely: ma bucur ca ai rezultate foarte bune de la ecografie, nu aveam dubii!!!Creste mare fetita!!!
Stiu ca am ramas datoare cu poze, sper sa fac maine ca tot e al meu acasa( cu aparatul nu reusesc sa mai fac, asa ca ramane doar telefonul si doar taticul are telefon cu foto mai de doamne ajuta, asa ca tot la mana lui sunt).

Apropo de nastere...e normal ca inca nu m-a luat panica? Noaptea dorm bine ( excluzand drumurile la toaleta dese), nu am vise ciudate legate de nastere...nimic sumbru???!!!Sper sa nu reactionez rau la momentul decisiv!

Va pup

georgiana

37+ Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele!
In sfarsit semnal bun adsl...Si Anais se simte bine,doarme si 2 ore legate peste zi,deci ma declar fericita!

Stefi,bine ai revenit,ai ceva de citit din urma

Irina,Nelia,ce subiect va framanta asa?Mi-amintesc ca am postat la un moment dat unul in care intrebam de sucul de morcov.Eram disperata ca nu facea kk Anais..Vai,ce mi-au facut cumetrele,de parca ii dadusem otrava

Georgiana,iti doresc o nastere usoara!Si eu am avut o sarcina usoara,somn bun,chiar si cand au inceput contractiile eram in toane bune.Cat despre reactia din momentul x.. logica n-o sa te prea ajute in timpul travaliului.Corpul simte un anumit grad de durere si tu o sa reactionezi in consecinta.Dar o sa treaca,e numai o zi la urma urmei.

Danangie,daca ti-e foame,mananca.Trebuie sa rezisti cumva noptilor nedormite,serviciului,etc

Va pup pe toate si ma grabesc sa dau send!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Raluk dar de ce?eu una stiu ca cei mai multi pediatri de la noi indica inceperea diversificarii cu suc de morcovi.

In seara asta tot bors cu fasole a mancat Faby,nici na vrut mancarica dea lui.Fructe nu mai vrea,si i le fac suc si asa bea.macar atat decat de loc,offffff.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

SEARA BUNA fetele mele...mi-ati lipsit astazi..

pe ziua de astazi nu am stat locului o secunda,de dimineata am fost la shopping pt bblina,am luat unele lucrusoare pt baita,camasile pt spital,chilotzei aceia draguti de baba,absorbantele (care nu-mi plac deloc)treversele impermeaile..etc nici eu nu mai stiu ce am luat!sunt atat de entuziasmata de micile lucrusoarevroiam sa va intreb dk voi ati fol cupele de silicon?eu le-am cumparat preventiv,ar fi bn sa nu am nevoie dar nu se stie...as mai avea de luat:aspiratorul nazal,garz esterile,probabil si o suuzeta..si gata..sper sa nu-mi lipseasca nimic...La cate vezi in magazin te apuk nervi,iti vine sa le cumperi pe toate8dk le-ar da si gratis)sunt tare scumpute toate maruntaiele astea,puse cap la cap..stati k nu am terminat:dupa-amiaza am luat-o iar la pas k era o sarbatoare in apropiere,toata marfa din magazine era expusa afara la preturi extraordinar de mici:1€,5€,10€,15€...asa k nu am putut sa rezist si am cumparat o bluzita de la sisley15€...3perechi dresuri super 3€(1€perechea)si sutiene pt alaptat..putin mai scumpute...+salviettine de la chicco 5€ 2pachete mari!cand m-a vazut sotul a ramas gura casca,crezand k am cheltuit fffff mult..dar a ramas surprins la urma cand a vz cat de atenta am fost la preturi!oiii ce m-am lungit!

ely 30+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

ANDREEA:DE OBICEI stau treaza pana pe la 00:30..01:00..nu am somn chiar de sunt obosita!bantui pe net,ba ma uit la tv...ba ma apuk cine stie ce idee si bantui prin casa..si tot asa!dar si tu esti "liliac"k mine observ...imi pare rau k AMBRA nu te lasa sa dormi!i-au iesit maselutele,sau acum se sparg gingiile?dk am sta mai aproape ne-am tine companie una alteiavaaveti grija de voi!

IRINA:ce baiat mare ai,papa borsulet deja...mititelul,bn k mananca si nu-i pretentios!asa este bn sa pape orice,numa sa fie sanatos! pot sa te intreb cat platiti chiria acum?aici un apartament mic se plateste in jur de 500€...sper sa te ajute DD sa va puteti muta,k tare greu trebuie sa va fie!

Mergi la inceput

GEORGYANA:ma bucur k ai reusit sa-ti faci cumparaturile,imi imaginez cat esti de bucuroasa,asa ma simt si eu mai ales cand le cumpar pt bblinacred k deja o ador ...nu pot sa explic in cuvinte cat de mult o iubesc!e normal..cateodata ii povestesc ce face mami,tati,bunicii pt ea si ma emotionez k o bleaga!iar ea k si cum ar vrea sa-mi spuna ceva,sau sa ma linisteasca ma lovestebubulina okilor mei!sa adaugi pozici cu hainutele si primele lucrusoare ale GIULIEI,sa vad si yo (curioasa mai sunt)sper k nu te deranjeaza!
cat despre starea ta de liniste,nu-ti face pbl... dpdv emotional,este bn k astfel o ajuti pe Giulia sa stea in "casuta"ei pana la termen...este important psihicul mamei..cu siguranta vei trece cu bn peste toate,imporant este sa gandesti pozitiv!eu iti sunt alaturi...dk te poate ajuta cu ceva,doar suntem "apropiate"cu sarcina!

Mergi la inceput