Pepenasi de iulie - august 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Cred ca stingerea o dau eu, ca a mea INCA nu doarme .

Carmen, bine ati venit ! Abia astept sa va vad .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Daca doritzi sa ne votati , pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sunt rupta de oboseala . Azi am avut si multa treaba. Abia dupa 23:00 am intrat sa citesc pe DC.

Raportam ca am papat spanac cu morcov si pulpitza de pui. I-am pus si lapte ca aveam ramas muls de seara. Parea ca nu i-a displacut, dar nu a mancat foarte mult asa cu aplomb. Dupa care se juca cu un plastic si mai deschidea gura sa-l bage in gura, iar eu profitam sa bag si eu linguritza cu spanac; dar isi cam facea greatza, asa ca m-am oprit.

Iaca s-a facut 2 jumate noaptea si fata mea nu doarme . Seara mi-a mancat 115 ml lapte muls cu cereale si biscuite. A mai si supt de atunci de cateva ori. Cred ca o doare gingia, de nu adoarme, ca foame nu are cum sa-i fie.
Scrasneste din dintzi cumva; cred ca isi freaca dintzii de jos de asta de sus care iese acum. Clar dintzii sunt cauza pentru care nu dormim la ora asta. Si am luat peritol si azi (1.5 ml).

Sunt asa de obosita ca deja sunt incoerenta...

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Daca doritzi sa ne votati , pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Neatzaaaaaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

in drum spre examen m-am gandit sa trec pe la voi

carmen am vazut pozicile...vazusem numai rezultatul final din pozele puse de anka...si ce mai scriau fetele de voi...da' efectiv nu mi-am dat seama prin ce a trecut piticul...a fost greu, se vede, si te cred si o cred...insa nu trebuie sa te culpabilizezi. evident ceea ce ati facut e spre binele ei si daca tu te culpabilizezi nu o ajuti prea bine sa isi revina si psihic. trebuie sa ii explici ca ceea ce s-a intamplat ai facut-o din iubire. nu stiu cat sunt de coerenta la ora asta insa ca si exemplu am sa iti spun ca atunci cand am fost cu bebe la luat sange, durere infima fata de ce a simtit ale, imi era frica sa nu mai aiba incredere in mine...ca na, mami ei o duce la o manevra dureroasa. insa i-am explicat dinainte ca stiu ca o va durea dar ca sunt lucruri care trebuiesc facute si sa nu fie suparata pe mine ca eu o iubesc oricum. si surpriza...nu a plans absolut deloc. stiu ca e greu dar va fi din ce in ce mai bine

o zi faina tuturor

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Of CAPRI iubita,greu iti mai este!de incurajare!
MAYTREI-super

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am pus si eu poze noi pe picasa.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Vreau sa spun ca m-am simtit super fain aseara, m-am distrat cum nu ma mai distrasem demult, pana la urma am mers intr-un pub cu karaoke, toata lumea canta, a fost o atmosfera faina...acum trebuie sa ma pregatesc sa plec la un botez, si imi e lene, si nici nu am apucat sa cumpar nimic pt bebe, trebuie sa trec intr-o fuga sa iau ceva, dar abia imi savurez acum si citesc din urma.

Carmenela bine ca partea cea mai grea a trecut, doamne, nici macar nu pot sa-mi imaginez cat de greu a fost si pt voi si pt regina, sa speram ca va trece usor peste suferinta asta si in curand va fi vesela si fericita!Multi din partea noastra!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Lasa ma ca imi iau eu revansa, stati asa sa ia barbatu-miu salar' ca suntem rupti in buzunare zilele astea, si va fac la amandoo niste briose, bem o cafea, spunem o barfa
Ma duc la treaba ca ma ingroapa.
Azi tre' sa si gatesc, am si rufe, copiii mei aia doi mai mari vor saratele, iar eu am chef de stat degeaba, da' chefu' meu nu se pune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Neatza!

Am intrat doar sa va spun ca ieri nu a vomat decat o singura data! Sa dea Domnu' sa o tina...am inceput sa ii dau antiacid-ul/antivomitiv-ul la in timpul meselor de solide. Vad ca nici macar asa o gurita nu a mai dat afara dupa ele...mi-e frica insa sa spun hop...

In schimb dam din lac in put, si zau ca de-acuma dau in ras, da' ras din ala "cu probleme"...a facut Sonia febra

Multumim inca odata tare frumos si din suflet pentru voturi.

Azi ma duc sa ma aranjez si eu si zau daca am habar ce vreau. Sunt tauna de cap si tare mi-e ca vin inapoi asa cum am plecat

carmenela iti zic aici ca aseara n-am apucat ca ultima poza, aia de inainte de plecare, mi-a luat ma-ul! Fata abia se mai cunoaste...si....si....si....UNDE vezi tu gura stramba fah??? Na! Iubita mea e perfecta!!! Auzi??? Anyway...still luv u O sa treaca toate, ai sa vezi...zice io!

Anyway, am mai pus si noi niste pozici...mai noi, mai vechi pe picassa.

Va pup, o zi buna sa aveti.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

carme, welcome back. Vazut pozele si confirm si eu, arata PERFECT!!!! Nu-ti mai fa nici un fel de griji sau probleme, ati luat decizia potrivita si rezultatele sint uimitoare. Pupam copilul frumos

anko, cum faci saratele alea?

ooka, deci scaunul meu e made in Slovenia. Pernuta e ok, adica am cercetat-o de oaresce pete, n-au intrat in material, au ramas pe dinafara si au iesit rapid dupa ce am dat cu o cirpa umeda. Iar de bagat cupilul in scaun merge ok, nu trebe demontat babysetul de fiecare data, trebe doar avut grija sa aiba piciorusele drepte cind o introduci acolo.
Tablita din aia n-am luat, ca barbatu-meu zice ca i se pare ca nu se merita atita amar de bani. Am luat o fata de masa din asta de plastic pe care o punem pe masa cind maninca Mara ca sa nu murdareasca ditamai masa de lemn masiv. Si-am zis ca tavita mai cautam, ca asta nu tre' sa fie neaparat de la stokke. Da-le un mail la oamenii din olanda si intreaba-i unde e facut scaunul lor. Oferta mea ramine in picioare oricum

fetelor cu comanda de la EDM, daca v-a aparut mesajul cu Free "Sample Makeup Kit is incomplete" inseamna ca kitul vostru de sample nu e complet cu toate culorile. Deci, tre' sa faceti asa: mergeti la kits si la free sample makeup it dati pe add to cart ca sa vi-l puna in cosul de cumparaturi. Cosul asta de cumparaturi va apare acum in dreapta paginii, uitati-va dupa "Shopping cart". Cit timp n-ati selectat nici o culoare o sa va apara "base" 0/3, adica din cele 3 culori n-ati selectat deocamdata nici una, "Blushes & Face Colors 0/1", adica n-ati selectat nici un blush deocamdata si la fel la "concealers". Deci tre' sa selectati culorile.
Mergeti la Makeup -> base si selectati de acolo o culoare pe care o vreti. Ce trebuie sa faceti e sa tineti cursorul apasat pe culoarea respectiva si dupa aceea sa trageti cursorul in drepta unde va apare "Shopping cart" ca sa introduceti culoarea in kit. In momentul ala o sa va apara un mesaj care va cere sa alegeti textura fondului de ten, adica semi-matte, matte, etc. Asta e in functie de tipul vostru de ten, adica gras, uscat, normal, etc. Dupa ce ati selectat textura va apare un mesaj ca produsul a fost pus in kit.
Repetati operatiunea de mai sus, aveti voie sa selectati 3 culori pentru base, 1 culoare pentru blush si 1 culoare pentru concealer. Dupa ce ati umplut kitul cu cele 5 culori, mergeti sus la shopping bag, va apare o noua fereastra cu cumparaturile si, daca nu mai vreti sa luati nimic, dati click pe check-out.
Cam asta e procedura, sper ca am reusit sa explic clar si sper sa reusiti acuma. Daca nu, mai ziceti si incerc sa mai descurc.

ariadnabr, ma bucur ca ai vesti mai bune. Te tunzi, vopsesti? Si pe mine ma cam bate-un gind sa ma mai tund, imi place ce freza are Heidi Klum, dar nu stiu daca mi-ar sta bine asa ceva.

annababy, vazut pozele, biata Ioana, acuma ajunse si in dulap Fain ca v-ati distrat asa de bine, ce bine ca mai ai unde s-o lasi pe Ioana.

Gata, ma duc sa fac de mincare la cupil, azi papam fenicul.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput