Pepenasi de iulie - august 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 2
ankalaura spune:
ANA - chestia cu doamna Stie-Tot e de la nu stiu ce desen de la Minimax. Si Eliza zice asa
ana_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ileanna ana ma omori cu Stefan al tau. Zau asa De mine vorbeai cu messu??? Am gavarit oleak cu Carmencita si am taiat-o la facut cutii . Acuma is in pauza de tzigara ... mama gandacelului Vladut , 08.07.08 |
cu tine cu tine!
asa deci...faci cutii...
no sa iti fie de bine pauza de tigara!
Zici ca ti-a placut de Stefan al meu? Hai sa-ti mai zic, de azi :
Stefan: Mami, tu vezi ce grasun este Matei?
Eu: da, uite, parca ar fi un ursuletz.
Stefan: Nu mami, mie mi se pare ca este rotund ca un ceas mare!
Azi am imprumutatde la sora mea o bicicleta sa fac sport...sa mai scada din sunci.
Stefan ma intreaba de ce ma dau pe bicicleta fara roti
Ii zic, pai vreau sa slabesc si fac miscare.
La care el incepe sa planga usor "Mami, dar nu vreau sa slabesti DE TOT!"
Sa slabesti numai cat iti spun eu bine??"
Asta in conditiile in care intr-o zi asa pe nepusa masa imi spune brusc "Tu esti grasa ca un cartof!" si acuma nu vrea sa slabesc de tot...numai cat vrea el...mda...
Ana - mami de Stefan - (august 2004) si Matei - (iulie 2008)
micul artist
ana_a spune:
citat din mesajul lui ankalaura ANA - chestia cu doamna Stie-Tot e de la nu stiu ce desen de la Minimax. Si Eliza zice asa |
nu conteaza!
Ideea este ca nu ma mai lasa sa-i arat nimic!
Trebuie el singur sa descopere...
Si ma nebuneste cu "tu niciodata nu ai incredere in mine??" "mamicile si tatii care isi iubesc copii nu ii cearta!" "tu nu crezi ca pot sa fac si singur?" "tu nu ma lasi sa fac nimic?" "eu niciodata nu pot sa fac ceva care imi place?" etc....
de aici reiese ca eu le cam stiu pe toate si bietul copil nu mai incape de mine...zau ca mi-am promis sa o las mai moale...sa nu-l mai cicalesc.
Azi a stat in pijamale pana la ora 12! Si descult...si pentru ca ii era frig (sigur ii era frig) a stat cocotat pe masuta lui micuta da nici de-al dracului nu sa imbracat pana nu ia venit lui cheful...na...da sincer imi venea sa-l scutur de sa nu se vada...mi-a zis " mami, eu nu pot sa fac niciodata ceea ce vreau eu?" adica sa ramana cracanat in pijamale...na...am zis, pana la urma ce naiba tin asa de mult sa se imbrace...ca doar este sambata si sta acasa....
Ana - mami de Stefan - (august 2004) si Matei - (iulie 2008)
micul artist
Carmenela spune:
Buna seara fetele mele dragi,
Intru scurt, ca sunt cam chiauna deja....
Intru sa va multumesc inca o data pentru vorbele de incurajare si gandurile bune, sms-uri, telefoane, mailuri...toate variantele in care m-ati cautat.... Nu va suparati ca nu nominalizez, sunteti atat de multe si toate sunteti in sufletul meu, din toata inima. Am adaugat poze mai pe zile de la operatia Allegrei, am incercat sa fie cat de cat in ordine cronologica...Ultimile doua sunt chiar inainte sa iesim din hotel... Suntem obositi dar va promit sa va scriu cu amanunte ce am facut, daca doriti sa le aflati. Nu vreau sa va incarc cu toate cele...important este pana la urma ca operatia este reusita si sper din tot sufletul sa isi revina si psihic asa cum o face fizic... S-a bucurat enorm cand am ajuns acasa si isi revine galopant... Are comportamentul schimbat si este inca socata, dar sper ca daca ii aratam multa dragoste sa isi recapete privirea fericita pe care o avea inainte de operatie si increderea in noi.
Va iubesc pe toate si nu am cuvinte sa va spun ce au insemnat incurajarile de la voi. O sa incerc sa ma adaptez cat de curand din nou la treburile casei si o sa va scriu. Deocamdata aveti poze noi pe picassa. Va pup cu mare drag si toata inima mea!
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, regina foarte curand..
Carmenela
gallyb spune:
CARMENELA, am vazut pozele puse cu Allegra, printesa mica. Ma bucur pentru reusita pe care a-ti avut-o. Astept sa ne povestesti si detalii dupa ce va acomodati.
MAITREYI multumim pentru surpriza placuta.
Carmenela spune:
A! si Anka...suparata sau nu...imi datorezi neshte briose cat de curand...ca m-am saturat sa le vad doar in poze....sau mai exact...nu m-am saturat privindu-le doar in poze....
Tu spune-mi doar cand si unde ne vedem sa mi le dai....
Pup.
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina inteleapta si puternica
Carmenela
violeta29 spune:
citat din mesajul lui ileanna Unde or fi: moni_or, laremi, sibylle? Asta ca tot a reaparut sursu din neant mama gandacelului Vladut , 08.07.08 |
Sunt prin zona le-am vazut ioMoni_or scria acum cateva zile la subiectul lui Camy de la sufletul credintei, iar Sybille raspunsese ieri la un subiect deschis de Marimar,Chiar asa nici ea n-a mai scris de ceva vreme.De Laremi n-am dat pe nicaieri.Am observat si eu ca multe fete n-au mai dat pe aici de cand cu valurile.Poate acu ca s-a facut liniste or sa mai treaca si pe la noi ca mie una tare mi-e dor de postarile lor
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008
violeta29 spune:
CARMENELA, am vazut si eu pozele, doamne, mititica prin ce a putut sa treaca, bine ca s-a terminat cu bine.Pupam pepenasa curajoasaRezultatul e uluitor, arata superb, recuperare cat mai rapida va doresc
iriss27 spune:
Despre briosele ei ... m-a cam aburti si pe mine, sa stii ca si eu le astept. Stau la o statie de ea, deci, am intaietate!
Fata, ma bucur mult ca incepeti sa intrati in normal. Da' ce ii mai trebe Allegrei sa fie regina? De ce nu este ... si va fi curand?! Intrebari de 2 noaptea.
Vezi ca pe aici se vorbeste de bb2, poate ai si tu ganduri
Ma retrag, ca am alaptat odrasla.
Vio, iar stingi lumina? Sau o sting eu si te las pe intuneric?
Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei
violeta29 spune:
IRISS, lasa mama lumina aprinsa ,dau eu stingerea ceva mai tarziu.