Gravidute&Mamici de IASI (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! M-am mai destins in dimineata asta cu voi si ma simt mai bine ca mi-am dat "naduful"!
Celia mare dreptate ai! Multumesc de apreciere! Bine ca ai scapat de sesiune! Sa inteleg ca in vara iti termini masterul! Ai mare curaj sa te apuci de asta cu 2 copii acasa, dar mai ales cu o carliontata mica!
Lacra si eu sunt de parere ca un "sacrificiu" facut pentru copii, stand cu ei acasa e benefic si de neinlocuit pentru el!
Ella strengarita! E doar inceputul daca te consoleaza cu ceva!
Ralu razi cat vrei, ai si de ce!
Alina multumesc!

Acum sa ma mai explic...
Am terminat facultatea, imediat masteratul, apoi m-am maritat! In timpul masterului am lucrat in invatamant. Grea viata, naveta la tara, nici nu stiam unde mi-i locul! Dupa casatorie am decis ca invatamantul cu naveta nu-i de mine si vreau ceva mai bun! A urmat un stat acasa- putin, vanzatoare la Mall, apoi chimista la un laborator clinic. Apoi s-a ivit doctoratul la zi! Acolo mult de munca, invatat pt examene, referat! Eram "obosita" dupa atata "scoala"! Cum timpul trece si tineretea asemenea am hotarat sa-l avem pe David, acum Matei!
Eu nu zic ca sotul nu ar face fata, dar nu la fel ca mine, fara modestie! A stat acasa vreo 3 luni cand David avea 8 luni si atunci s-a convins de multe! Pe soacramea o "doare" de cariera mea! Dar eu zic ca atata timp cat prin lege am acest drept, nu are ce sa fie rau daca incep munca dupa 3 sau 4 ani! Explicatie: "Eu m-am intors la scoala (e profa) la al doilea copil dupa 1.5 ani si imi venea greu sa leg 2 cuvinte!" Va dati seama ca eu dupa 4 ani voi fi proasta rau!
Dar eu am zis si o zic: la mine ierarhia valorilor este asa:1.Familie si 2. Cariera s.a.
Cam asta e povestea! Cert e ca se cam baga unde "nu-i fierbe oala", dar nu trebuie bagata in seama!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 28+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Monica, ma bucur pentru tine, ca ai avut o zi frumoasa, cu surprize placute.

Alina , cred ca discutiile cine si cat sta acasa trebuie sa fie la nivel de familia voastra, tu, sotul si sa aplicati ce e mai bine pentru copii. Eu nu contesc ca sunt tati care se implica efectiv in cresterea copiilor sau in treburile ospodaresti dar totodata nu vad nici unul care sa faca fata zi de zi ani la rand nici unui copil, dar la doi...Asa ca decizia va apartine ...
Daniela ,si soacra ta ...bine ca a salvat situatia fiul ei ca altfel ajungeau niste tigai pe undeva....

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Celia, pai nu vazusi ca fata se plange ca vrea sa-si ia tigai?! Acum sa arunce cu ele in soacra? La cat is de scumpe eu as zice pas. Da cu ceva rosii...hai, mai treaca mearga.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Raluca sa stii ca si eu tot la glicemia Nonnei m-am gandit...

Miha, inseamna ca ne mobilizam pentru cautat cresa, nu? Cu gradi ai mai rezolvat ceva? Sa te vad cand incepi sa cauti si scoala...Ah! Ce-mi place!!! Ca nu-s singura stresata. La mine trece cu ceva dulce, dar daca e facut de tine. Ei? Ai cumparat unt???

Ups. Nu cred ca v-am salutat azi. Si mai dau si eu o , sa ne trezim de-a binelea. Piciul meu doarme inca. Eu am un munte de vase de spalat, ramas de aseara. (am fost la o petrecere cu Stefan, ne-am intors obositi pe la 9, am scuze, ce sa zic, dar...) M-am saturat si de facut mancare/curat/etc. Da nu cred ca sunt singura. Si mai am si o problema: vineri tr sa sustin disertatia. Si nu asta ar fi baiul, ca nu-mi prea pasa de ea, dar aveam ceva programat cu Stefan dimineata si nu am cum sa aman, iar sotul e la seviciu.
Ma duc la shmotru...

A! Da, am ars ieri mazarea.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Oana succes pe vineri! In ce iti dai masteratul?! Nu stiam ca inca te scolesti!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 28+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna mamici si bebici,

Miha, astept si alte reveniri...incep sa strig catalogul...

Alina, felicitari pentru realizarile tale in ordinea prioritatilor tale , de familie si profesionale. Sotul tau ce zice de ideile mamei sale daca deja are o mica experienta de stat cu David? S-ar risca sa stea cu amandoi?

Oana, succes maxim in sustinerea dizertatiei.
Tigaile Danielei dupa mine s-ar fi indreptat spre sot , ca nu cred ca am ajunge decat indirect sa "dam" in soacre...
Iar mazarea daca s-a ars...cum ai salvat situatia? Cu ce i-ai tratat pe baieti?

Lacra , merci, vroiam sa stiu in mare care sunt conditii de utilizare a serviciului, siguranta operatiunilor.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Va relatez discutie la prima ora cu Andreea:
M:Andreea faci caca?
A: Niu.
M:Bine,mami.
M:Andreea faci pipi?
A Nu.
M:Bine,mami.
M:Andreea mai faci nani?
A: (dupa cateva clipe de tacere...)Bine.

M-am distrat de dimineata.

poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

[b]La multi ani pentru fratiorul tau, Daniela!

Multumesc

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Si eu m-am mai bine-dispus cu voi de dimineata

Mai, sa nu ma intelegeti gresit: soacra mea e o femeie tare de treaba si ne ajuta f. mult; problema ei e excesul de zel, incearca sa faca prea lucruri odata si cateodata nu-i ies. Eu nu m-am suparat ca nu a venit sa stea cu fata, ci ca nu mi-a spus din timp ca nu poate veni. Mai mult s-a suparat sotul pe ea, dar ii trece.

Mai, si tigaile si rosiile sunt scumpe, mai bine le tin pt mine

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

iulia mersi de ... ieri pina la 2.30 nu am avut nete...iar duminica...... Darius e bine... multumim pt

ieri l-am catarit si are 8.900...eu sunt multumita la cata energie are.... ma duc saptamana asta la doctor la un control de rutina... sa vedem

MAMICI... am o intrebare... Darius nu mai vrea lapte decat la masa de la 6.30 si cea de 22.00... atat.... la celelalte mese... mananca destul de bine, laind in consideratie si gingiile... si nici cu ceaiul nu prea se omoara... parca am inceput sa imi fac griji... daca bea la 3 mese 25ml de ceai e bine.

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Emma, nu ne mai spui nimic da Andrei? Esti cam tacuta in ultima vreme.

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Ba da, aici suntem. Andrei e bine doar marait noaptea si suntem varza de obositi. Tacuta? ei nu... doar mi-as dori sa dorm.... mult...vreo saptamana ca sa-mi revin si sa vina cateva zile sa ma ajute cineva sa ma pot plimba cand vreau.Hihihi! Visez si eu! De la oboseala se trage . In rest, toate bune. Andrei e sanatos si sunt foarte multumita. Chiar daca e nervos asa, se joaca si iesim afara zilnic si doarme bine la pranz cand ma odihnesc si eu.
Multa sanatate!

emma

Mergi la inceput