Gravidute&Mamici de IASI (82)
Raspunsuri - Pagina 10
danyelle005 spune:
Alynta cum sa fii dusa draga? Pai eu una te apreciez pt ca ai avut curajul sa ramai insarcinata asa de repede si pt ca vrei sa stai acasa pt copilasii tai. Eu una nu cred ca as rezista sa stau atat acasa. Am zile in care cred ca o sa cedez nervos ( cred ca si voi aveti uneori), simt ca trebuie sa fac ceva si pt mine. Daca m-ar ajuta si sotul cu fata poate ar fi altceva, dar el abia apuca s-o vada de multe ori.
In ceea ce o priveste pe soacra ta, incearca sa vezi partea buna a lucrurilor, se gandeste la tine si la viitorul tau (poate uneori o face prea mult).
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
byu spune:
Neata...facem si noi prezenta, ieri am descoperit ca il pot da pe mana lui tataia pe Casian si pot si eu sa mai fac una alta,acusica vine tataia sa il ia si eu imi voi cauta pe net un job(lucru care il fac din noiembrie)
Byucu CASIAN ANDREI
Poze
danyelle005 spune:
Celia ce conversatie interasanta ai avut cu Andreea
Byu si eu imi tot caut un job, dar fara success pana acum. Ne tot promite (mie si finei mele) cineva ca ne cheama la un interviu....eu una nu-mi fac prea multe sperante, dar cine stie, poate am noroc.
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ghinetz Miha, inseamna ca ne mobilizam pentru cautat cresa, nu? Cu gradi ai mai rezolvat ceva? Sa te vad cand incepi sa cauti si scoala...Ah! Ce-mi place!!! Ca nu-s singura stresata. La mine trece cu ceva dulce, dar daca e facut de tine. Ei? Ai cumparat unt?? |
Cu gradinita am inceput sa dau din coate... Deocamdata am 2 optiuni,pentru Sf Parascheva ori pentru Ion Creanga din Tatarasi.As inclina mai mult spre cea din Tatarasi,pentru ca daca voi incepe serviciul mai mult ca sigur voi fi la sediul din Tatarasi.Daca nu,voi face cerere.
Habar n-am ce voi face cu gradinita,habar n-am ce voi face cu Amira cu cresa...ar trebui sa caut una tot prin Tatarasi.Sotul nu vrea sa o dam la cresa,nici nu vrea sa auda de asta,dar nici nu vrea sa accepte faptul ca "doamna ma-sa" i-a dat cu flit. Bine,n-a spus un NU hotarat,dar a fost un raspuns asa in 2 peri incat sa-mi dau seama ca nu am sanse sa mai intreb si a doua oara. Sau poate asteapta niste rugaminti?
Si cu atatea "habar n-am" pe capul meu,iti dai seama ca in privinta scolii e un HABAR N-AM si mai mare. Inca mai avem timp sa luam niste hotarari.Zic eu.
Da da...Am cumparat unt. Si am facut niste triunghiuri cu ciocolata si iaurt.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
byu spune:
Miha, nu vii si la mine sa faci? ca eu nu prea am timp de ele
Dany, eu ma angajez si ca vanzatoare numai sa am un job ca in domeniul meu vad ca astept si caut mult si bine...
Byucu CASIAN ANDREI
Poze
mariussimiuc spune:
Apropo de discutii interesante...
Robert e mucos.Again! Bine ca e numai atat!
Si "profitand" de chestia asta am inceput sa-i spun o poveste despre vitaminele din fructe si legume,care ne ajuta sa luptam cu boala,sa nu mai fim nicicand bolnavi. M-a pus sa-i povestesc despre fiecare vitamina in parte la ce ajuta. Si a promis ca DISEARA,deci nu acum sau mai tarziu,ci diseara va manca un mar ca sa lupte vitaminele cu raceala,sa o scoata afara din organism,sa o fugareasca pana la mare si acolo s-o manance rechinii.
Ne uitam intr-o zi la un documentar pe Discovery si am vazut cum au scos unii diverse chestii,scanduri,cutii de tabla,din burta unui rechin.M-a intrebat atunci cum au ajuns alea acolo si i-am zis ca le-a mancat. "Si nu l-a durut burtica?"
Si acum a facut el legatura ca rechinul poate manca orice ca nu-l doare burta,deci poate servi si niste boala.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alynta27 spune:
Miha inteligent baiat! Cum face el conexiunile!
Celia sotul meu nu se da in laturi! Daca eu as vrea sa revin la serviciu, el s-ar oferi sa stea cu copii!
Danielle multumesc!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 28+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ghinetz spune:
Miha, arata tare bine ciocolatoasele alea. Si zi asa, rechinii astia mananca orice? Cool! Si depresii?
Daniela, Byu...ma inscriu si eu pe lista cautatorilor de job. Chiar radeam ieri ca am gasit pe bestjob ca se cauta Gogodancer pt Cipru
Celia, am facut un master in Studii Europene, acum muuuulti ani, vreo 2 si am ramas nedisertata, ca a aparut victor mic in burtica, niscaiva probleme si...iacata-ma acum, "baba batrana" umbland prin scoli. Bine, masterul asta ma ajuta fix...la NIMIC!!!! Da fiindca l-am facut, zic sa nu-l las neterminat.
Alina, eu as aprecia socrela sa fiu in locul tau. Unde nu da Dumnezeu sa o aud si eu pe soacra-mea interesata de cariera mea. Si sa vina cu sugestia sa stea fi-su cu copiii si eu sa-mi ad de cariera. Ha-ha!!! Ca ma face sa rad numa' gandu ca as putea sa aud zicand asa ceva
Celia, cred ca stii metoda usoara de a salva o mancare arsa (mai ales daca nu ai compromis-o de tot). Am mutat-o repede in alta oala, fara sa iau si de pe fund. Cat sa le dau ceva de mancare tot am avut. Mai ales ca Stefan e la greva foamei. pe bune, tot il culeg de pe jos, lesinat de foame candva. Asta daca nu cheama aia de la gradi pe cei de la Protectia copilului, cand il vad dezbracat. Mi-e jale si ciuda! Nu stiu ce sa ma mai fac!!! Pur si simplu nu vrea sa manance.
A! V-am zis ca nu am apa. Asa ca de asta sunt aici. Ca nu am cu ce sa fac mancare. Nu ma intrebati ce-i dau astuia mic...ca nu stiu. Pana la 4, pana vine si Stefan, poate vine si apuc sa fac pilaf. (nu! ca nu-mi fac si sperante ca ar manca!!!)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Ia uitati, mie de www.youtube.com/watch?v=LZKRJonXxrs&feature=related" target="_blank">asta mi-e tare dor. Doamne, ce-mi placea sa-i simt miscandu-se in burtica!!!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
moldoveanca spune:
Hello dragele mele,se pare ca ati fost harnicute azi
Alynta si eu zic la fel cu soacra,e de admirat ca se gandeste la tine dar daca e asa de ingrijorata de ce nu te ajuta ea cu David sau nu e in Iasi?Sunt sigura ca Bogdan te sustine si ar sta oricand cu cei mici dar se descurca oare?Si al meu se tot agita ca are el grija de Vladut dar sincer cred ca dupa 1 luna,doua maxim fuge in lume
mami fericita de Vladut Dominic