Gravidute&Mamici de IASI (82)
Raspunsuri - Pagina 19
gabiarama spune:
Aseara eram pe fuga ca voia cel mijlociu sa se uite la Donald
Asta e in loc de poveste ,cit stau eu si-l adorm pe bogdan sau mai string din lucrurile aruncate aiurea prin casa (ca sa nu ma impiedic de ele nopatea , cind alerg dintr-un dormitor in altul sau dintr-un pat in altul
)
Miha, tin minte ziua aia
De atunci sotul face singur cumparaturile
.Pe alea saptaminale .
Ralu , scoala 16 e intr-adevar ce de pe malul Bahluiului si clasele mici sunt in eliminare .In citiva ani va fi doar liceu .Eu chiar ma intrebam ce vor face copilasii din cartier ,unde se vor duce la scoala ,pt ca am remarcat in ultimul timp ca sunt mai multe scoli care au devenit licee (mai e sc 7 in Alexandru).Nu de alta , dar gradinitele sunt pline ochi de copii .
Alina ,o idee de a pregati fileul de pangasius .Il condimentezi si il stropesti cu zeama de lamiie , apoi il tragi la tigaie in unt ,pe o parte si pe cealalta cite 2-3 min,dupa care il pui intr-o tava cu o felie de cascaval deasupra , sau mozzarela si il dai putin la cuptor pina se topeste cascavalul .E super gustos ,mie imi place la nebunie .Nu mai zic ca in reteta originala ,in tigaia cu unt se pune la urma si o lingura de coniac
,dar nu l-am facut niciodata asa .
In ceea ce priveste inscrierea la cresa nu vor fi probleme daca ai adresa din buletin in cartier .Poti trece la vara pe acolo (iunie) sa intrebi de perioada de inscriere ,una-alta ,dar dosarul tot in toamna il dai .La gradinita stiu ca au in iunie fixata o zi de inscriere ,in care te prezinti cu dosarul .La fel , adresa conteaza .
Acum sunt iar pe fuga , ma duc sa pun rufele si vasele la spalat ,sa pregatesc si ceva de mincare . Revin mai tirziu .
Anilansa spune:
eu am pus o masina de rufe la spalat... cred ca mai ma inca 3 de pus
... sau adunat
iar.
de apa Darius nici sa nu auda... iaurtul... cred ca o sa incep de sambata.. sa am timp sa il fac .... IMI DATI SI MIE O RETETA ca sa nu mai caut in cartea de bucate![]()
![]()
![]()
am sa incerc cu, compot de mere ... sa vad
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ralnied1 spune:
Emma, iti cedez toate cafelele pe care le-am adunat eu de aici in dimineata asta.
Ca si-asa e tarziu si n-am cand sa le mai beau.
ralnied1 spune:
Si daca adresa din buletin nu e din acest cartier, se poate rezolva cu pile la cresa?
(intreb pt cineva)
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui byu Mai e de ciocolata daca vrei... Byu cu CASIAN ANDREIPoze |
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. f bun. multam frumos!

zi buna!
---------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralnied1 Emma, iti cedez toate cafelele pe care le-am adunat eu de aici in dimineata asta. Ca si-asa e tarziu si n-am cand sa le mai beau. |
ha ha ha! multumesc dar cred ca ma imbolnavesc. hai sa facem juma juma. pui si tu la microunde si gata, le bei calde
pupici!
----------------------------
ralnied1 spune:
nu stiu de ce, dar de vreun an incoace nu ma mai omor dupa cafea fierbinte/calda. O prefer rece 
Atunci, Emma, ia si tu de-acolo cat crezi ca poti duce 
aeperju spune:
Am stat destul pe forum. tre sa scot si baiatul afara ca de cand asteapta mititelul. ha ha, ce mama denaturata sunt
. Zi buna va dorim!
-----------------------------
aeperju spune:
Multam Ralu! Esti dulcica ca intotdeauna! Sa fii vesela si optimista mereu, bine (mie tare-mi place asa, imi inveselesti si mie ziua
)?
-----------------------------

cu
CASIAN ANDREI