Gravidute&Mamici de IASI (82)
Raspunsuri - Pagina 18
alynta27 spune:
Salutare!
Sa va zic si eu ce a facut ieri David..
Cand se plictiseste rau, merge langa usa de la intrare si bate: cu mainile si capul
! De obicei il duc pana la vecina! Ii deschid usa, sa vad ce face! O alta vecina avea muzica data foarte tare! El iese in fata usii si se pune pe dansat! Ii zic sa vina in casa ca ii pun eu muzica sa danseze cat o vrea! L-am luat de o "aripa" si l-am bagat la adapost!
Teo fain hotelul! Eu nu iubesc nesul, asa ca bea cat vrei!
Ralu vad ca ai revenit in forta! Bei cam multa cafea!
Lacra multumim de cafea!
Ella buna!
Byu spor la idei de gatit! La asa mofturosi si pretentiosi iti trebuie imginatie!
Eu dezghet niste file de pangasius si cred ca am sa-l gatesc precum snitelele! Ne place la toti! La noi mofturele la papa mai face David! Nu mai iubeste de un timp branzeturile, si pana la 1 an manca la greu mamaliga cu branza si samantana, mamaliga si telemea, cuburi de branza topita! Acum papa doar lapte de vaca si iaurturi!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 28+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
danyelle005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Au ramas doar doua saptamani si ma voi plimba pe plaja cu baietii mei si o sa ma gandesc la voi .Cred ca e vacanta pe care o astept cu cea mai mare nerabdare,abia astept sa evadez simt ca ma sufoc in casa pe vremea asta nenorocita .Hotelul la care vom sta a fost declarat 7 ani la rand cel mai bun resort din lume daca vreti sa vedeti si voihttp://www.jumeirah.com/en/Hotels-and-Resorts/Destinations/Dubai/Jumeirah-Beach-Hotel/ mami fericita de Vladut Dominic |
Ca si cum nu te invidiam destul ca pleci in Dubai, acum ne-ai mai aratat si hotelul asta
Ce sa zic, e super, am vazut ca au tot felul de activitati pt copii, babysitting, va puteti relaxa si voi.Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
PozePoze 1 anisor
danyelle005 spune:
Si Amalia se plictiseste in casa, mai ales ca la noi e si putin loc; are zile cand ma termina psihic pur si simplu
. Azi e o astfel de zi, de aceea cred ca o imbrac si o scot putin afara.
Anilansa si eu cred ca Darius papa lapte destul, mai ales ca papa si branzica; poti sa-i dai si iaurt. Referitor la ceai si Amalia pana sa o intarc bea f. putin, maxim 100 ml/zi; apa nici nu vroia sa o vada. De vreo luna de cand am intarcat-o bea cam 700ml de ceai (il indulcesc putin cu miere si cateodata ii mai pun si cateva picaturi de zeama de lamaie) sau compot facut in casa, iar lapte cam 600 ml/zi. Apa o refuza in continuare.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Ralu vad ca ai revenit in forta! |
e de bine sau de rau?
| Bei cam multa cafea! |
e virtuala si n-are nimic
moldoveanca spune:
Stati asa ca sa nu credeti ca oi fi eu o Columbeanca
,mergem acolo ca lucreaza sotul pt ei si avem un super discount iar daca tot venim in tara ne-am gandit ca trebuie sa profitam de ocazie.E superb,sotul meu a mai fost la niste cursuri acolo si au si club pt copii dar nu-mi fac sperante prea mari ca o sa stea maimutica
.Acum sper ca daca il vede pe verisorul sau acolo o sa se acomodeze usor.Vedeti,eu imi pregatesc piticotul de cresa cu aceste vacante![]()
mami fericita de Vladut Dominic
byu spune:
Tot stau cu voi si iar nu mai fac nimic prin casa mai ales ca e plecat iar Casian
cu tataia.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui byu Tot stau cu voi si iar nu mai fac nimic prin casa mai ales ca e plecat iar Casian |
Lasa, ca si eu m-am luat cu voi si n-am facut nimic pana acum.
Am pus o varza la foc.
byu spune:
Am scos din congelator niste cubulete de vitel la dezghetat , imi da careva o idee ce sa fac din ele, care sa pape si Casian?
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
moldoveanca spune:
Byu fa si tu o mancarica acolo cu de toate:morcovel ceapa cartofi ardei si sa vezi ce o sa pape.
Copilasul meu si-a scris cu pixul pe fata si e tare haios.
Ma duc si eu sa-i fac ceva de papa si apoi plec la optician sa vedem ce se intampla ca am niste dureri de cap banuiesc ca sunt de la ochi
mami fericita de Vladut Dominic
aeperju spune:
Am venit si eu la capuccino. Cam tarziu stiu... mai primesc ceva totusi? ![]()
----------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)

.Cred ca e vacanta pe care o astept cu cea mai mare nerabdare,abia astept sa evadez simt ca ma sufoc in casa pe vremea asta nenorocita