Gravidute&Mamici de IASI (82)
Raspunsuri - Pagina 20
ralnied1 spune:
Ma bucur, Emma, daca ai zambit.
Macar cate un bine sa fac si eu pe lumea asta, din cand in cand. Ca la rele, cica-s prima.
N-as vrea, totusi, sa ma arda focul Iadului 

Ma pregatesc si eu de plecare.
gabiarama spune:
Ralu , daca are pile bune eu zic ca da , altfel nu se explica nr mare de copii intr-o grupa (cca 35) ,cind la inscriere sunt afisate doar 25 de locuri intr-o grupa .
byu spune:
Sa va prinda bine iesirea afara pentru somnic AEPERJU
Tre sa imi vina baiatul acasa, ma duc sa ii pregatesc papica si apoi nani..
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
Celia spune:
Ralu si Emma ce activitate pe aici...parca sunt vremurile de alta data ...ce-mi place.
Gabi, daca citeam mai devreme mesajul tau cu reteta de pangasius mancam si eu altfel pestele astazi, asa am acelasi meniu ca si Alina, dar e bun si asa.
Stii Alina eu inainte sa dau pestele prin acea compozitie ca de clatite(caci asa fac eu snitelele), il dau prin faina de porumb. Nu stiu daca ati incercat ,dar e altfel...
Raluca ce ai gatit pana la urma pentru plimaret?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Anilansa spune:
mamici... am si eu o intrebareoscillococcinum e antibiotic????? se poate administra si bebelusilor?
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mihamora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anilansa mamici... am si eu o intrebareoscillococcinum e antibiotic????? se poate administra si bebelusilor? ![]() Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008) http://community.webshots.com/user/Anilansa |
nu e antibiotic, e naturist, cine ti-a prescris, recomandat? Se poate da la bebelusi.
Michelle si Dominic
mihamora spune:
Vin,vin...
Acuma vroiam sa dorm si m-a deranjat barbatu' asta a meu... mai aveam putin si il luam la bataie... de nervi.....
Am fost in oras azi, aseara in vizita, am vrut sa va scriu ieri si nu imi mergea bine netul, se incarca greu....
Va mai povestesc,...da nu stiu cand, diseara am musafiri...
De ce ati mancat cu toatele azi peste?
Noi intram in post de azi, asa ca la 6 mergem la biserica..
Moldo - ne-ai omorat
... ehe, nu esti colmbeanca, esti sora-sa 
Al meu copil ma innebuneste cu avioanele... i-am luat azi unul, dar caut de plush cumva.. nu gasesc, decat la wizz air , dar am ratat sansa...
Kriss - e bebe?
Nush ce sa va mai zic, va puuup...
Aaa, Oana, am facut bunatati, de pe blog de la Miha, normal, saratele si muffins cu cioco...
buunnn, s-au terminat...
Azi am mancat fish figers....da buna reteta cu peste ati dat, Gabi, Alynta, Celia... numai ca uit pana o sa o pun in practica![]()
Emma - ce bine ca esti mai vesela si mai activa
bravo Ralu
Ella - sper sa nu-ti semene Bia la mofturi
Byu- ce noroc pe tine cu tataie![]()
Edit: am mancat litere de nervi
ca sa nu-l mananc pe el...
Gata, mi-am revenit![]()
Michelle si Dominic
Anilansa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihamora
nu e antibiotic, e naturist, cine ti-a prescris, recomandat? Se poate da la bebelusi. Michelle si Dominic |
Alina
cu
Darius Gabriel http://community.webshots.com/user/Anilansa