Gravidute&Mamici de IASI (82)
Raspunsuri - Pagina 15
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Mey...eu n-am s-o uit pe Gabi cand ne-am intalnit o data in Carrefour la cumparaturi. Ea cica venise la aprovizionare,dar avea caruciorul plin de copii. ![]() |
ea venise de-acasa gata aprovizionata, saracuta
iulia-stefy spune:
Salutare!
Si o
.... pentru cine doreste.
Alina, uite asa am aflat ca esti chimista. Si eu.... Cu soacrele... no comment. Vezi tu de ale tale, ca ele spun multe, dar daca ii propui sa stea ea cu Matei sa te duci tu la serviciu, sa vezi ce repede ii trece. Mi se pare normal ca familia sa fie pe primul loc.
Oana, multa bafta, paote le rezolvi pe amandoua.
Celia, la siguranta operatiunilor, inca nu m-am gandit. Insa eu vreau sa renunt la serviciu deoarece taxele percepute sunt destul de mari. Lunar 4 lei pentru nu stiu ce, apoi un leu pentru trimis extrasul.... si altele....
Ce dulce e Andreea.
Ani, cu laptele, eu stiu ca pe masura ce ii introduci altceva incepe sa mai renunte, dar acum nu stiu cate mese ati inlocuit voi. Stefy la inceput bea maxim 50 ml ceai pe zi si apoi a crescut cantitatea. Daca imi aduc bine aminte, trebuia sa bea cam um litru de lichide pe zi cand avea varsta lui Darius, dar era si vara.... si necesarul de lichide vara e mai mare. Si cand spun lichide ma refer si la ceai si la lapte la un loc.
Emma, ma bucur ca e sanatos, asta e cel mai important. Cu timpul o sa treaca si oboseala.
byu, multa bafta. Lui Casi sigur ii va fi bine cu tataia.
Miha, ce dulce e Robert...asa m-a bine dispus de dimineata. Mai, nu stiu cum le trec lor prin minte tot felul de chestii... Robert cred ca e cel mai tare la categorii "Perlute" si le citesc cu placere.
Teo, pai lor le-a fost usor ca i-au ajutat altii si nu se gandesc ca nou fara ajutor ne e greu.....
Poze din ianuarie-februarie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Miha, dar prajituri mananca? Daca i-ai spune ca nu-i mai dai? Cum reactioneaza? Nu stiu, cred ca e destul de complicat... Si Stefy face nazuri, dar inca nu asa. Te inteleg.
Daniela, eu am incercat s-o filmez, dar pina luam eu aparatul se potolea, iar ce am filmat, se observa prea putin.
Monica, felicitari pentru scoala de soferi. MIe medicul mi-a zis ca imi amortesc din cauza unei lipse de calciu, care a si iesit la analize, dar... nu e bine sa-l iei asa...
Gabi, ce fain te-ai descris "singura femeie cu 3 plozi dupa ea ,unul in circa si doi pe linga eu sunt "
Ralu, te-am vazut.... si ma bucur ca ai scos boticul de la caldurica. Si sa nu mai dispari, da? Mai, la alergia la plansul copilului si eu tot asa m-am gandit.... ca se scarpina de zor.... Dani, sa nu ma bati.
Poze din ianuarie-februarie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
danyelle005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ralnied1
si cum se manifesta, Daniela??? Parca-l si vad alergand prin casa si scarpinandu-se de mama focului ![]() Sper ca nu mi-o iau pe cocoasa. Imi cer scuze anticipat. Nu ma pot abtine, pe cuvant ca incerc. |
Mai, nu numai ca se scarpina si alearga prin casa, dar il ia si cu "palpitatii" la inima.
Razi tu razi, dar am sa te vad si pe tine acus...sper
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
PozePoze 1 anisor
danyelle005 spune:
| citat din mesajul lui ralnied1 'neata! eu-s prezenta... voi de ce n-ati facut cafeaua inca? |
Cafeaua era pregatita cu drag de Lacramioara si tu n-o vazusi
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
PozePoze 1 anisor
ella10 spune:
Neata!
Lacramioara multumim de cafea
Depsre mancare...ma bag si eu in seama si va spun ca singurul mofturos din casa la mancare...SUNT EU ,dar foarte mofturoasa,sunt multe mancaruri care nu-mi plac dar le fac caci maninca sotul,el nu e mofturos,iar Bia maninca si ea insa are timp sa fie si ea mofturoasa,nu![]()
Va doresc o zi frumoasa!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
byu spune:
Neataaa....mersi pentru cafea Lacra
Azi trebuie sa fac mancare
si nu stiu ce sa fac.
Mofturici la mancare avem si noi, ...pai ce credeati ca sunteti singurele...noooo, la noi tati e fruncea si Casian se pare ca ii calca pe urme mai nou.De vreo doua luni Casian stagneaza la 10kg si ceva la un an si opt luni, este inca in grafic dar mi-e cam frica acum cu mofturile la mancare sa nu-l scap subponderal, bine e adevarat ca are superenergie...dar totuci, macar de ar aveam 12kg ![]()
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 Mai, nu numai ca se scarpina si alearga prin casa, dar il ia si cu "palpitatii" la inima. Razi tu razi, dar am sa te vad si pe tine acus...sper |
Palpitatiile sunt periculoase. Ai grija

Eu cu al meu n-am legatura, deci... n-ai ce sa vezi, sic, sic, sic
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 Cafeaua era pregatita cu drag de Lacramioara si tu n-o vazusi |
S-o crezi tu ca n-am vazut-o.
Dar Lacramioara o pregateste zilnic, asa ca mai asteptam si de la alti binevoitori