Gravidute&Mamici de IASI (82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui byu
Azi trebuie sa fac mancare si nu stiu ce sa fac.

Bun venit in Fun-Club, Ralule!
Si eu tot de asta bantui pe aici. Poate imi vine vreo idee si, mai ales, chef...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

iulia.... Lacramioara mersi de ... in legatura cu mesele: asta e programul nostru:
ora 6.30-7.30 .... laptic 150-180 ml cu o lingura de cereale
ora 10.30-11 ... fructe cu biscuiti si ceai( dar nu prea bea)
ora 13.30-14 ...pireu de legume, branzica calcica cu carnita, ori ficatel ori galbenus de ou... si ii mai pun si 30ml de laptic ( il amestec cu pireul ca simplu --- in biberon nici sa nu vada...
ora 17.30-18 ... 150ml de laptic cu cereale si cu fructe
ora 21.30-22 ... 240 ml de lapte cu 2 linguri de cereale
LA CELE MESE SOLIDE bea cam 25 ml de ceai

Raluca... in general Lacra da dim ... ca ea e prima... mai reusesc si eu din cand in cand sa ii iau locul ... dar asta se intampla doar in wend... dar daca vrei si a doua ... o ai de la mine

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Buna dimineata ia poftiti la un ness,eu asta am vrut si asta servescAcu sper sa nu-mi ceara Alynta ca pt ea pun repede de o cafeluta slaba cu lapte

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Ani eu stiu ca pe la varsta lui Darius ar trebui sa bea macar 500 ml lapte deci voi sunteti ok.Daca papa bine solidele au zic sa-i dai cat ceai vrea ca nu are nimic.Dar invata-l si cu apa totusi.Al meu nu a baut ceai deloc doar lapte si apa.Acum ii pun cate putin suc de portocale si adaug muuulta apa.Ii pun in sticlutza lui cu pai si se serveste de cate ori doreste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Eu fac un CAPPUCCINO

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Au ramas doar doua saptamani si ma voi plimba pe plaja cu baietii mei si o sa ma gandesc la voi.Cred ca e vacanta pe care o astept cu cea mai mare nerabdare,abia astept sa evadez simt ca ma sufoc in casa pe vremea asta nenorocita.Hotelul la care vom sta a fost declarat 7 ani la rand cel mai bun resort din lume daca vreti sa vedeti si voi
http://www.jumeirah.com/en/Hotels-and-Resorts/Destinations/Dubai/Jumeirah-Beach-Hotel/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa
Raluca... in general Lacra da dim ... ca ea e prima... mai reusesc si eu din cand in cand sa ii iau locul ... dar asta se intampla doar in wend... dar daca vrei si a doua ... o ai de la mine

eu, adica?
Daca da, multumesc, mai iau una. Poate ma lasa inima de tot azi

Mergi la inceput

Byu da sa fie de ala bun ,da?Ca eu sunt mofturoasa la bauturi in nici un caz la mancare ca tot vb de asta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Buna dimineata ia poftiti la un ness,eu asta am vrut si asta servesc

Asa, bravo. Mai bag si-un ness, ca n-am mai baut de nu stiu cand M-am aranjat (noroc ca in realitate n-am baut nici o cafea azi, nici ieri, nici... nu mai stiu de cand. Cred ca din ianuarie)

Mergi la inceput

Michelle nu mai fi timida hai scrie-ne ceva sau esti obosita dupa Dragobete?

Mergi la inceput