Gravidute&Mamici de IASI (82)
Raspunsuri - Pagina 14
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Ralu, vad ca tu apari, numai la zile importante. Scoate boticul alintat si treci la discutii. |
Boticul meu sta la caldurica pe frigul asta...
Sunt aici, nu ma vezi?
Hai mai, chiar nu ma vezi?
Doar nu-s chiar mica-mica
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui gabiarama Raspund rapid Alinei referitor la datul la gradi de la 3 ani.Vad ca David face 3 ani in 2010 ,prin urmare graba nu e chiar atit de mare.Insa ,daca intentionezi sa il dai la gradinita din Mircea , de linga scoala 16 , iti recomand sa il dai de 3 ani la grupa mica.Daca vrei sa il dai la 4 ani risti sa nu mai aiba locuri in grupa mijlocie ,si ti-l vor inscrie in cel mai fericit caz la grupa mica , desi va fi cu un an mai mare decit ceilalti copii , sau nu ti-l vor primi deloc ,pe motiv ca grupele mijlocii sunt supraaglomerate .Eu am 2 copii acolo si unul la cresa de linga GABI ,de 3 ori mama |
Multumesc mult! Cand va da caldura am sa te "acostez" intr-o zi sa mai vorbim! De inscris cum e?! Cica abia in aprilie -mai se fac inscrierile, dar eu stiu ca trebuie sa "vorbesti" din timp! Tu cum ai procedat?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 28+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ralnied1 spune:
| Ralu, am ajuns la mesajele tale si m-au bine dispus. Vino mai des pe la noi. Pe cuvant ca eu iti simt lipsa. Si sunt sigura ca nu sunt singura. |
Sunt convinsa

Mesajele mele erau scrise cand eram intr-o pasa de ceva nervi. Cred ca de aia ti-au placut

Pai eu mai trec pe-aici, dar zau ca la sfaturi nu ma pricep, la bebici nici atat, ce sa ma bag ca musca in lapte?
(nu-mi place laptele niciodata
)
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Salutare! M-am mai destins in dimineata asta cu voi si ma simt mai bine ca mi-am dat "naduful"! |
Sa-l dai cat mai des, Alina, ca eu inca mai am chef de ras.
Motivele imi cam lipsesc.
Dar in rest, sunt dispusa la sacrificii si rad la comanda.
| Ralu razi cat vrei, ai si de ce! |

uite ca am ascultat sfatul tau si am mai tras o portie. Ca sa visez frumos.

ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui ghinetz Raluca sa stii ca si eu tot la glicemia Nonnei m-am gandit... ![]() |
Gand la gand cu bucurie, Oana
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui ghinetz Mai ales ca Stefan e la greva foamei. pe bune, tot il culeg de pe jos, lesinat de foame candva. Asta daca nu cheama aia de la gradi pe cei de la Protectia copilului, cand il vad dezbracat. Mi-e jale si ciuda! Nu stiu ce sa ma mai fac!!! Pur si simplu nu vrea sa manance. |
Oana, Stefan al tau e frate cu Robert al Mihaelei??
Ca prea... procedeaza la fel cu mancarea
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 ... plus ca socru nu suporta sa o auda plangand, face alergie ![]() [ |
si cum se manifesta, Daniela???
Parca-l si vad alergand prin casa si scarpinandu-se de mama focului

Sper ca nu mi-o iau pe cocoasa. Imi cer scuze anticipat. Nu ma pot abtine, pe cuvant ca incerc.
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Eu fiind in aceeasi situatie ca si Oana,o inteleg foooorte bine. |
Miha, si totusi, cu ce traieste Robert? Numai cu aer?
Eu stiu de la tine ca asa face, dar... chiar asa? Credeam ca mai exagerezi si tu uneori.
Imi amintesc ca si eu, frate-meu - la fel eram cand eram mici.
Ni se parea ceva iesit din comun cand trebuia sa mancam.
Poate n-ar strica si o vizita la psiholog, cum zici tu. Cine stie, poate se gaseste acolo vreo salvare.
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui Nonna76 Si v-ati facut probleme cu glicemia mea....Sa stiti ca n-am exagerat , oricum ma consider la cura caci incerc sa dau jos cele 2 kg puse de sarbatori. |
Pai daca tinem la tine, cum sa nu ne facem griji?
Credeam, la o prima citire, ca ai pus 2kg numai din torturile de la ziua ta

Ma si ingrozisem.
| A... daca imi amorteste o mina de la ce o fi? Nu ma trimiteti la doctor ca nu am timp. |
O idee: lipsa de Ca, lipsa de Mg
Dar mai sunt si multe altele.Mi s-a zis mie...

Am avut nu de mult o perioada ca de la amorteala am ajuns la dureri crunte. Adica nici sa tastez nu puteam. Nici sa tin ceva in mana, cat de usor

ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui gabiarama ... daca intentionezi sa il dai la gradinita din Mircea , de linga scoala 16... |
lamuriti-ma si pe mine: care e Scoala asta 16 in Mircea?
Asta de pe malul apei sau cea din fata bisericii?
Ca ma intreba un taximetrist intr-o seara daca e bine sa ma lase la scoala 16 si n-am stiut ce sa-i zic