Gravidute&Mamici de IASI (82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Miha eu am o solutie :eu am doi mancaciosi si eu sunt o gospodina varza nu stiu sa fac nimic bunAsa ca facem un schimb de mame sa vedem cat rabda ai tai de foame si cum faci tu fata cu flamanzii meiGlumesc cred ca e groaznic sa nu pape

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Celia multumim ce sa faca?Numai pozne toata ziulica e tare dragalas desi de multe ori ma aduce la disperare astept cu nerabdare sa ajungem in tara sa-l scot la zbenguiala vremea de aici nu prea ne permite sa stam mult timp afara

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Miha eu am o solutie :eu am doi mancaciosi si eu sunt o gospodina varza nu stiu sa fac nimic bunAsa ca facem un schimb de mame sa vedem cat rabda ai tai de foame si cum faci tu fata cu flamanzii meiGlumesc cred ca e groaznic sa nu pape

Sa stii ca de multe ori i-am spus si eu (si nu numai eu ) sotului ca i-ar fi trebuit una ce n-ar fi facut sau n-ar fi vrut sa faca nimic. Atunci probail ca ar fi mancat si paie...
Culmea e ca "doamna soacra-mea" zice ca "barbatii dupa ce se insoara se ingrasa,numa tu slabesti de la o zi la alta".

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Am si eu una bucata copil care nu vrea sa manince. Deci il primiti si pe Vlad in club.
Cind il chem la masa intreaba: Iar mincam?
Si la mine numar pe degetele de la o mina felurile de mincare pe care le maninca. In schimb ar minca dulciuri mereu. Dar sa nu credeti ca vrea din cele facute de mine. Nu... El vrea din comert, ambalate. Si partea prosta e ca ne cam prosteste si pe mine si pe sot.
Si daca ati sti ce mincau a fost pina la 3 ani. ..

Si v-ati facut probleme cu glicemia mea....Sa stiti ca n-am exagerat , oricum ma consider la cura caci incerc sa dau jos cele 2 kg puse de sarbatori.

Alte noutati....Am inceput scoala de soferi.Am facut 3 sedinte. Imi place dar ma cam enervez cind nu reusesc sa fac ce-ar trebui.

A... daca imi amorteste o mina de la ce o fi? Nu ma trimiteti la doctor ca nu am timp.

V-am pupat.Si bafta la examene pentru fetele studioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

[quote]citat din mesajul lui moldoveanca

Sa stii ca de multe ori i-am spus si eu (si nu numai eu ) sotului ca i-ar fi trebuit una ce n-ar fi facut sau n-ar fi vrut sa faca nimic. Atunci probail ca ar fi mancat si paie...
Culmea e ca "doamna soacra-mea" zice ca "barbatii dupa ce se insoara se ingrasa,numa tu slabesti de la o zi la alta".

Sarmanul copil ( ma refer la copilul lui soacrata)!!!! Vezi tu ce napasta pe el, de nu se ingrasa! Dar daca a fost asa bunuta, de ce nu l-a "ingrasat" ea, sa ti-l d-ea bine facut?! Si apoi cu genele ce sa te mai faci?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 28+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Raspund rapid Alinei referitor la datul la gradi de la 3 ani.Vad ca David face 3 ani in 2010 ,prin urmare graba nu e chiar atit de mare.Insa ,daca intentionezi sa il dai la gradinita din Mircea , de linga scoala 16 , iti recomand sa il dai de 3 ani la grupa mica.Daca vrei sa il dai la 4 ani risti sa nu mai aiba locuri in grupa mijlocie ,si ti-l vor inscrie in cel mai fericit caz la grupa mica , desi va fi cu un an mai mare decit ceilalti copii , sau nu ti-l vor primi deloc ,pe motiv ca grupele mijlocii sunt supraaglomerate .Eu am 2 copii acolo si unul la cresa de linga .Daca ai nevoie de informatii suplimentare , stai la usa gradinitei intr-o zi pe la 4,30-5 si singura femeie cu 3 plozi dupa ea ,unul in circa si doi pe linga eu sunt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27
Sarmanul copil ( ma refer la copilul lui soacrata)!!!! Vezi tu ce napasta pe el, de nu se ingrasa! Dar daca a fost asa bunuta, de ce nu l-a "ingrasat" ea, sa ti-l d-ea bine facut?! Si apoi cu genele ce sa te mai faci?!

Da da...si eu la fel i-am zis!

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabiarama

Raspund rapid Alinei

De ce esti asa grabita doamna?
Cu noi astealalte ce faci?Nu ne bagi in seama?
Citat:
Daca ai nevoie de informatii suplimentare , stai la usa gradinitei intr-o zi pe la 4,30-5 si singura femeie cu 3 plozi dupa ea ,unul in circa si doi pe linga eu sunt

Mey...eu n-am s-o uit pe Gabi cand ne-am intalnit o data in Carrefour la cumparaturi. Ea cica venise la aprovizionare,dar avea caruciorul plin de copii.

Miha si comorile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nonna76

Am si eu una bucata copil care nu vrea sa manince. Deci il primiti si pe Vlad in club.
Cind il chem la masa intreaba: Iar mincam?
Si la mine numar pe degetele de la o mina felurile de mincare pe care le maninca. In schimb ar minca dulciuri mereu. Dar sa nu credeti ca vrea din cele facute de mine. Nu... El vrea din comert, ambalate. Si partea prosta e ca ne cam prosteste si pe mine si pe sot.
Si daca ati sti ce mincau a fost pina la 3 ani. ..

Ufff...si voi?
Si la noi la fel cu Robert,ar manca dulce intr-una,de la ala nu i s-ar mai face rau.Si bineinteles ca erau mai bune alea cumparate si frumos ambalate.Dar acum pur si simplu cand mergem la cumparaturi ocolim raionul de dulciuri.
Si el a mancat fooooarte bine pana l-am intarcat.Dupa aceea au inceput problemele,cate putin,cate putin...Chiar daca in aparenta el a acceptat destul de bine intarcarea,el a tanjit mult dupa tzatza lui.Apoi a fost socul despartirii cand am inceput munca.Apoi venirea Amirei.De asta ma si gandesc serios sa merg cu el la un psiholog sau sa ma duc eu...Sa vad de unde apuc problema.

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Raluca,cum adica sa ti-o dau tie? De tot?

chiar de tot, sigur nu mi-o dai.
Dar macar pana la amiaza

Mergi la inceput