Gravidute&Mamici de IASI (82)
Raspunsuri - Pagina 12
byu spune:
Da am spalat cu detergent lichid si m-i se pare la fel cu praful, doar ca face spuma mai multa.
Azi am fost boieroaica.....de la 11 este plecat Casian si eu de atunci am stat calare pe calculator 
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
Celia spune:
Miha , cred ca ar trebui sa deschizi mai repede afacerea aia , ce te mai gandesti la vechiul job...
Discutiile cu Robert sunt intr-adevar interesante datorita conexiunilor pe care le face. Sanatate multa , sa treaca mai repede.
Amira e bine?
Alina, Daniela, Oana , astea sunt soacrele... , caci si noi vom fi...
Eu nu prea apelez decat in cazuri extreme la soacra mea , niciodata nu m-a refuzat . In rest baza e maica-mea , dpdv al ei ar trebui sa o las pe Andreea la ea. Andrei mai merge in week-enduri la ea de cand nu mai e taica-miu.
Oana, legat de papa pentru Stefan , incearca sa-l intrebi pe el ce ar vrea sa pape si sa-i faci, asa nu ar avea motive sa refuze. La noi, Andrei niciodata nu a mancat mazare, fasole boabe sau pastai, varza gatita , de curand a inceput sa accepte masline , ciuperci.
Legat de master , si eu ma gandesc ca il fac de aiurea...dar asta e , l-am inceput, trebuie sa-l termin.
Raluca , Daniela, Oana, spor la gasit job-uri.
Michelle , ce faceti?Iar ati plecat in calatorii? Mi-au placut iesirile voastre...frumos.
Teo , ce mai face Dominic?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Oana, legat de papa pentru Stefan , incearca sa-l intrebi pe el ce ar vrea sa pape si sa-i faci, asa nu ar avea motive sa refuze. La noi, Andrei niciodata nu a mancat mazare, fasole boabe sau pastai, varza gatita , de curand a inceput sa accepte masline , ciuperci. Legat de master , si eu ma gandesc ca il fac de aiurea...dar asta e , l-am inceput, trebuie sa-l termin. |
Eu fiind in aceeasi situatie ca si Oana,o inteleg foooorte bine. Nu cred sa fie metoda sa n-o fi aplicat cu Robert in ceea ce priveste masa.Nu vrea si pace.Nimic nu-i place,ciorba pentru ca are ardei si zarzavat
,pilaful nu ca are morcov
,piureul nu ca e prea moale
,de alte mancaruri cu legume nici nu poate fi vorba...Numar pe degete alimentele ce le accepta. Parca intr-o perioada isi mai revenise,dar acum a revenit parca si mai in forta. Imi vine sa-mi iau campii,cateodata.Alteori zic ca-l las in plata lui si o sa manance cand i s-o face foame,in baza zicalei "foamea e cel mai bun bucatar". Prostii.Lui nu-i este niciodata foame. Cu vreo 2 zile in urma am crezut ca o iau razna,cu greu m-am abtinut sa nu-l iau la zgaltait.Aveam in plan sa fac supa si-l intreb...cu ce vrei supa,cu taitei sau cu galuste? Cu taitei. Bun! Ii fac supa cu taitei cand il chem la masa se uita in farfurie si zice:"da eu voiam sa fie cu taitei lungi"
Pai uite,ca sunt si mai lungi si mai scurti. "Dar fara morcov n-ai?"
Si da-i si explica-i si iar explica-i ca morcovul face si drege si brusc i se face somn,ii este asa de somn ca nu mai poate sta cu ochii deschisi sa manance.
Bineinteles,cand ajunge in pat,ati ghicit,i-a sarit somnul.
Totul este peste puterea mea de intelegere. Ma gandesc tot mai serios sa merg cu el la un psiholog,e prea de tot cu aversiunea asta a lui pentru mancare. Lui efectiv ii este sila sa manance,e cea mai grea corvoada la care iti poti supune.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui byu Miha, nu vii si la mine sa faci?![]() |
Vrei sa vin sa-ti arat cum se face?
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Anilansa MAMICI... am o intrebare... Darius nu mai vrea lapte decat la masa de la 6.30 si cea de 22.00... atat.... la celelalte mese... mananca destul de bine, laind in consideratie si gingiile... si nici cu ceaiul nu prea se omoara... parca am inceput sa imi fac griji... daca bea la 3 mese 25ml de ceai e bine. |
Care era de fapt intrebarea?Ce te nelinisteste?Ca nu mai bea lapte sau ca nu bea ceai?
Avand in vedere ca papa bine,asa cum spui,e si normal sa renunte la mesele de lapte.Nu mai stiu care e exact cantitatea de lapte ce-ar trebui sa o bea pe zi la varsta lui,dar daca ti se pare putin compenseaza si tu cu iaurt,branza...
Cat priveste ceaiul...hmm...cred ca am mai zis...Din punctul meu de vedere ceaiul e pentru bolnavi.
Miha si comorile
alynta27 spune:
Miha cred ca e cumplit sa ai un copil care nu-ti mananca! Si ai mei tare s-au mai chinuit cu mine cand eram mica, ca refuzam mancarea! Dar in timp am recuperat! Cred ca fiecare copil are etapele lui!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 28+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
danyelle005 spune:
E tare greu cu mofturile la mancare, saraca mama mea are aceeasi problema cu fratii mei si cu tata; eu am fost fata cuminte (in toate privintele
) si nu faceam mofturi la nimic. Norocul meu ca Dumnezeu mi-a dat un barbat si un copil tare mancaciosi, sper sa o tina tot asa![]()
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
| citat din mesajul lui ghinetz Ia uitati, mie de www.youtube.com/watch?v=LZKRJonXxrs&feature=related" target="_blank">asta mi-e tare dor. Doamne, ce-mi placea sa-i simt miscandu-se in burtica!!! |
Da, si mie imi placeau la nebunie momentele alea; imi pare asa de rau ca n-am fost inspirata s-o filmez cand se misca

Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
PozePoze 1 anisor
ghinetz spune:
Miha, ca stiu ca ma intelegi.
Stefan azi: vreau pizza. Buuun. "A! Da are prea mult cascaval. Si nu-mi plac maslinele. Nici ceapa. etc" Da ce mama mea iti mai place la pizza??? Jale!!! Mie degetele de la o mana imi ajung ca sa enumar ce anume ii place sa manace. Iar ideea cu psihologul chiar am sa o pun in practica, pe bune. (desi ma gandesc ca eu cand eram mica eram mai ceva ca el. Nu mancam nimic. Asta asa, pana pe la 25 de ani. Iar sotul povesteste ca la fel era. Stiu si eu, poate ar tr sa mergem si noi la psiholog. Eu azi i-am dat ultimatum. Mai incerc o cura cu Picovit si Vit C si daca nu...
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
Adevarul e ca eu nu-mi prea aduc aminte cum eram cu mancarea cand eram mica,stiu doar ca voiam sau nu mancam,ca statea mama la spate.
![]()
Si cu toate astea n-am ramas cu nici un fel de repulsie fata de mancare,nici s-o fac,nici s-o mananc.Le fac cu drag pe amandoua. ![]()
In schimb sotul...
Sa ma fereasca Dumnezeu...da' iaca nu m-a ferit!
Mananca doar ce stie el cum tre sa arate si cum se cheama...
Numar pe degete cate feluri de mancare are ce le mananca. Bineinteles ca si el mosteneste pe cineva,stiti voi,nu mai zic. ![]()
Deci Robert are cui semana
dar mi-e ciuda ca naravurile alea proaste le copie imediat.
Si mi-e ciuda si pe mine ca nu stiu cum sa gestionez situatia asta.Nu vreau sa-l fac sa-i fie frica de mine,dar nici sa-l stiu nemancat si slab ca o aschimodie...
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

nu vii si la mine sa faci?