Gravidute&Mamici de IASI (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Oana super filmuletul! Lasa ca vine ea si Ileana!
Uneori prea multa purtare de grija din partea soacrei "sufoca"! Iar eu care am avut antecedente cu ea, ma cam enerveaza!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 28+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Teo sta in Pascani iar pana la anul viitor e pensionata pe caz de boala. Ar putea sa ma ajute, dar nu se oboseste- asa mai mult cu sfaturile!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Daniela e minunat sa ai o soacra asa cumsecade care va ajuta asa ca mai treceti si voi peste micile gafeEu nu stiu cum sa-mi fac nitel curaj sa-l las pe Vladut cu soacra-mea.Am asa o strangere de inima si cand ma duc la baie si e ea cu el

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Ahaaa am inteles cum sta treaba.Din pacate cam aceeasi situatie e si cu mama mea nu prea e incantata ca venim la Iasi si mi-a cam dat de inteles ca nu prea vrea sa ma ajute cu Vladut.Asa ca dam bataie sa gasim cresa si noi job-uri cat mai bune ca program

Mergi la inceput

Eu am asa niste nervi pe bunicii astia care au avut super ajutor cand eram noi mici si acum se dau la fund.Eu una am stat la bunici pana la 6 ani si apoi in fiecare vara stateam cate o luna la ei.Iar acum se lauda ca au nepoti frumosi si destepti da nu participa la cresterea lor deloc.Na ca m-am suparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

BAI....am stat o ora si m-am uitat la filmulete din alea, m-a cam luat valul...
In privinta bunicilor eu nu ma plang ma ajuta foarte mult...

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Eu am asa niste nervi pe bunicii astia care au avut super ajutor cand eram noi mici si acum se dau la fund.Eu una am stat la bunici pana la 6 ani si apoi in fiecare vara stateam cate o luna la ei.Iar acum se lauda ca au nepoti frumosi si destepti da nu participa la cresterea lor deloc.Na ca m-am suparat

La fel este si la mine!!!!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

In privinta bunicilor la noi lucrurile stau cam asa:
- parintii mei ar tine fata la ei si o saptamana sau mai mult, asta poate si datorita faptului ca au mai multa experinta cu copii mici, avandul si pe fratele meu de 10 ani; Dar mama mea se mai duce inca la servici si o pot lasa pe Ami la ei doar in week-end;
- soacra mea ar sta cu fata dar mai mult la mine acasa, pot sa o las si la ei cateva ore dar cand e vorba sa o las peste noapte se dau loviti; plus ca socru nu suporta sa o auda plangand, face alergie

Moldoveanca ai dreptate, are ea defectele ei dar o iubesc si o apreciez asa cum e

Si eu si fratele meu am stat mult la bunici la tara, mai ales vara ne adunam vreo 9 nepoti si nu mai ziceau saracii ca nu ne tin pe toti.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

O intrebare si apoi merg sa culc copchilu ca m-a naucit de cap: ati spalat rufe cu detergent lichid? Am auzit ca e mai bun decat cel clasic.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Cred ca e mai bun fiindca se dizolva mai repede.

emma

Mergi la inceput