Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (77)
Raspunsuri - Pagina 9
Maya25 spune:
Buna dimineata tuturor! Se vede ca e dumnica. Toata lumea doarme. Numai eu bantui la ora asta...
Maya 36+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
denisamada spune:
Buna dimineata! E gata cafeaua cu lapte!
Tare prost (n-)am dormit azi-noapte... Mainile astea amortite ma omoara, cred ca s-au mai si umflat un pic...
Denisa-Madalina 31+ cu Adela-Marisa
AMR 9 saptamani
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada Buna dimineata! E gata cafeaua cu lapte! Tare prost (n-)am dormit azi-noapte... Mainile astea amortite ma omoara, cred ca s-au mai si umflat un pic... Denisa-Madalina 31+ cu Adela-Marisa AMR 9 saptamani |
Multumesc lui DD am inceput sa alternez noptile nedormite cu cele dormite.
Noapte trecuta am dormit
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
andreeeea spune:
'Neata!
Mi-e si frica sa spun ca sa nu se schimbe ceva, dar eu chiar reusesc sa dorm multe nopti linistita (cu exceptia unui singur drum la baie, si nu in fiecare noapte). Cu toate ca stau toata ziua in pat si se poate crede ca nu obosesc, totusi seara mi-e sooomn... Nu pot spune ca n-am si eu momente in care ma tot invart si ma tot gandesc, fara a veni mos Ene, dar, in general, e bine... Si chiar daca burtica e mare, nu ma deranjeaza prea tare la somn (sau asa mi s-o fi parand in comparatie cu problemele pe care le-am avut/ am...)
Si e adevarat ca, daca fac si un alt drum scurt decat la baie, incep sa simt dureri; dar nu ma risc deloc, stau doar in pat si asa imi pare mie ca e o sarcina usoara (ca s-au rarit mult contractiile si durerile).... Cand se intreba aici daca "repaus la pat" include sau nu si gatitul, eu mustaceam ... Am mai bine de 4 luni de stat in pat, timp in care am si uitat cu arata bucataria (ca n-am incotro, ca mi-e tare dor sa fiu harnicuta, si-mi propun sa fac atatea dupa ce descarc "mingea"..)
Andreea, 33+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)
http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png
novus spune:
Neata fetele !!!!!
In sfarsit am dormit din nou bine !!! un singur drum la baie, fara vise aiurea ,palpitatii, nas infundat si alte chestii !!!
Cred ca ma paraseste si raceala mai am un pic nasul infundat dar fata de zilele trecute sunt super ok !!
Ieri am stat in casa toata ziua, de frica sa nu mi se intample ceva (tati era la ski ) si cred ca de aceea am avut o stare asa ciudata !!! Dar astazi schimbam foaia !!!
Joanna, bine zici daca totul e ok, saptamana viitoare fac cunostinta cu d-soara !! abia asteptam
V-am si sa aveti o duminica excelenta !!!
37+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
alex2alex spune:
Buna dimineata trupa !
AM lipsit si eu cateva zile de la apel s-acum ma lupt sa recuperez (mai am 1 capitol).
Felicitari noilor mamici si bun venit ghioceilor!
Revin dupa ce mai citesc.
la toate
Alex... ... 33+
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui olishka Eu am fost la cumparaturi si tare obosita mai sunt acum. Nu mai am rabdare sa umblu...Si cand ma gandesc ca vine Baby Expo si mi-am propus sa cumpar atatea... Eu deja am gasit nume pt bebe2 daca o sa fie baietel: Leon Tare mult imi place. |
Olishka, si eu as vrea Leon pentru un al doilea baietel!!! Vreo legatura cu filmul?
Leeloo, Tudor a fost si alegerea noastra de nume pentru baietel - la inceputul sarcinii, iar Petra ar fi fost pentru fetita. De aici PetraTudor Pana la urma a ramas BOGDAN - cu toata incarcatura numelui de voievod + frumoasa etimologie , spun asta pentru ca au fost destule voci care sa afirme ca este numele cel mai des intalnit la romani . Dar nu ne-am lasat impresionati! Asadar, go for Tudor!
36+ cu
andreeeea spune:
citat din mesajul lui PetraTudor .. iar Petra ar fi fost pentru fetita. De aici PetraTudor 36+ cu |
Ei, deci tu nu esti Petra..... Ma gandeam ca mailurile pe care le-ai trimis pe adresa comuna au fost trimisa de pe adresa altcuiva...
andreeeea spune:
Ati vazut ce dragalase sunt pozele Mihaelei cg de la cursul pentru parinti?
Shasa, multumim pentru comentarii ! Iar eu sunt topita dupa baieteii tai (sunt sigura ca am mai spus asta, dar nu ma mai pot opri sa ma minunez de cat sunt de frumosi!
chatonel spune:
Buna dimineata tufete!
E cam liniste, m-as duce sa mai bag un somn
Fille du Sud 35 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose