Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Multumesc de raspuns fetelor Andrreea, Novus. Millie!

O fi de la coliva...mai stii?

Ma bucur ca e asa de activa bebelina. tot ma astept sa cada dopul SAU VREUN LIKID...

Bafta burticilor!

Si nu uitati: respirati, faceti-va frumoase, atentie la bagaj, epidurala(dc nu mai puteti de durere), kitul,hainute bebe(dc sunteti norocoase si va lasa) si CAPUL IN BARBIE pentru the big PUSH!
Asa am vazut ca procedeaza fetele alea de pe Zone reality.

Poope!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Buna seara burtici!
Noi raportam o noapte si o zi fooooooooooooooorte proasta, acum ne-a mai linistit putin, sper sa fie ok.
Siminacred ca o sa fii asaltata de sms -uri cand ne apuca nasterile.Stii ca eu ti-am zis demult.da intoarcem favoarea la mami cand va fi cazul
Ina multumim de urari, sper sa si gasesti denumirea lor si sa iti fie de folos.
Maya, felicitari pt eco bun, acum relaxeazate .totul va fi bine,mai stii cu toate cele poate trecem de termen.eu o sa intrerup tratamentul numai de vineri ca noi suntem cam micuti si e bine sa stam cat mai mult acolo.Dar am incredere ca totul va fi bine.
Mariaesti mortala...schimba semnatura ca ne innduci in eroare.
Novus ,Mili inseamna ca saptamana viitoare facem galerie si intimpinam alti ghiocei??sa fie intr-un ceas bun.
Andreea si eu stau rau cu , calciu si fier, dar medicul nu mi-a dat supliment in afara de materna, Ca pt contracti, iar Fe pt constipatie si hemoroizi in cazul meu.Cine zicea ca Gynipral e contraindicat cu Ca?Mie medicu nu mi-a zis nimic?
Adeea coborat burtica, e Ariana grabita?
Leeloo e frumos numele Tudor. Si noi ne gandisem, dar la tati nu ii place Probabil la noi va fi Darius Andrei. Sau David, depinde cum ies din sala de nasteri.
Va pup pe toate. O noapte placuta si speram ca pana maine nu mai apar ghiocei neanuntati

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

am uitat, neuroniii bata-i vina.
Floric nu te stesa din caua medicului, eu de ex stiu ca nu voi naste cu medicul meu decat daca e de garda sau va fi cezariana.Nu iti induce un stres in plus.Fii optimista indiferent cu cine vei naste va fi bine.Hai capu sus.
pt printesa Luana si MONICA CE FAC FETELE?
Sasha si pe mine ma enerveaza la culme reclama aia....
Fetelor de Zori chiar nu stie nimeni nimic, nu pute afla ???Ma tot gandesc la ei sper ca sunt bine.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Mayama bucur mult pentru tine sigur totul va decurge bine, asteptam sa ne spui cand ai intalnirea cu micuta ta .
.......................
Mititica82ce faci?, cum esti...?
Gazatu?,.. nu mai stim nimic de voi?
......................

Eu am o stare ciudata....nu ma doare ceva anume, dar am oasele amortite si mainile la fel...deabea ma misc prin casa, am zile in care zici ca nu-s gravida,...dar astazi offff asa grea ma simt de parca duc un sac in spate.
36

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Adeea coborat burtica, e Ariana grabita?

36+

Sa lasat de cateva zile si pot respira mai usor, insa am inceput sa ii simt capu cum ma apasa, parca vrea sa iasa Daca mai sta o saptamana , maximum doua eu sunt multumita

Sper sa te simti si tu mai bine si sa papi mult sa creasca bebe

36+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27
Cine zicea ca Gynipral e contraindicat cu Ca?Mie medicu nu mi-a zis nimic?

Eu spuneam ca nu e indicata asocierea gynipral cu medicamente care contin calciu sau vitamina D. Presupun ca explicatia este efectul opus, nu ca ar interactiona in mod direct.

Denisa-Madalina 31+ cu Adela-Marisa
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Andreeeea, Joanna, Florinela va multumesc tuturor. E o minune pt mine ca am ajuns pana aici si placenta a urcat. Dupa ce previziuni sumbre faceau medicii cand era praevia totala... ca nu sunt sanse sa urce, ca o fi prematur, etc
Andreeeea ma faci sa rosesc. Nu sunt chiar asa viteaza, daca ai sti de cate ori am plans si am crezut ca sunt la capatul puterilor. Dar nu puteam renunta la lupta, pt puii nostri merita orice efort.
Joanna, nu stiu cat e de mare ca greutate, mi s-a zis o cifra dintr-un tabel cu date generale conform varstei sarcinii. Dar medicul intotdeauna zicea ca greutatea reala numai la nastere o stim cu adevarat si asa si este. A spus ca e bine dezvoltata dupa masuratori DBP, femur, torace, etc. A zis ca la DBP de 9,24 mm cat avem noi se considera copilul suficient dezvoltat si poate veni pe lume. Am uitat sa scriu ca si colul e scurtat, placenta prezinta unele calcifieri semn ca incepe sa imbatraneasca, totul ne sugereaza ca ne apropiem de momentul marii intalniri. Cand o fi, numai DD stie. Dar sper sa mai stea un pic ca inca nu ma simt pregatita de nastere
Florinela si eu ma simt greoaie, parca pe zi ce trece ma misc tot mai mult ca un urs. Dar asta inseamna ca si bebe se face tot mai mare ceea ce nu poate decat sa ma bucure.

Maya 36+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Olishka mai un pic sa mai rezist. Vreau musai sa ajung la 37 de sapt. Daca se poate si mai mult, m-as bucura.

Maya 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

buna seara burtici si mamici de ghioceii!

mi-a fost frica sa citesc din urma, sa nu care cumva sa mai dau de-un ghiocel nou.
ei sunt prilej de bucurie, dar cand totul se termina cu bine.

florinela, si eu am cateva dimineti de cand ma trezesc cu toata partea pe care dorm amortita. la fel si mainile, ma doar toate falangele. uf....dar trece, pacat mi-ar fi sa ma plang, ca nu-i ceva f rau in comparatie cu fetele care au problemute si pe care le , un pic mai rezistati fetelor, nu mai e mult, se apropie momentul mult asteptat.

maya, ai ajuns la sosire aproape.o sa fie bine, ai sa vezi.

astazi am terminat cursul lamaze, ma duc la picassa, sa pun poze

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze

mitzica 35+

Mergi la inceput

Asa-i Mihaelacg, mai un pic. Nici tu nu esti departe, doar cu 4 zile mai "mica" decat mine. Tin pumnii sa fie bine!

Maya 36+

Mergi la inceput