Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (77)
Raspunsuri - Pagina 10
inapreda spune:
'Mneata fetele,
DAu si eu o cafea decofeinizata si un suc de porto. SInt lenesa rau azi. Aseara am fost la o zi de nastere, azi noapte nu prea am dormit si acum ma simt anchilozata. Tre' sa ma bag in priza, insa, pentru ca la 17 mergem la o alta aniversare.
Intotdeauna am fost maaaaaaare fan "iesiri" dar acum mi se par o adevarata corvoada. Las' ca...trece
Novus, ma bucur ca-ti trece raceala si o sa fii sanatoasa tun la intilnirea cu printesa.
Gina 33+
bebe Ian Alexandru
Poze
AMR
floryela spune:
Fetelor va doresc nastere usoara si celor care au nascut sa le traiasca bebeii si sa fie sanatosi ca eu maine ma internez ptr cezariana si nu stiu cind o sa mai intru pe forum.
nu prea am scris dar am intrat tot timpul pe forum sa citesc si pe site in general ca e foarte tare.
inca o data numai bine, nastere usoara si bebei sanatosi.
floryela
38+
millie spune:
Neata fetele! Floryela ,cand ai programata cezariana,marti? pai trebuie sa ne apucam de galerie
monica 38+ Lara
carmenada spune:
Buna dimineata, tufete
Semnez si eu condicuta si raportez o noapte ... cam alba, cu multe drumuri la baie, contractii si dureri in zona pelviana. Azi sunt asa de morocanoasa si irascibila de-mi vine sa dau cu toti pe geam ... Cred ca mai incerc sa dorm putinel, poate ma linistesc....
Carmen 33+
miruna22 spune:
Felicitari pentru bebei cocufan si pisik!
sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
am intrat si noi in luna a 8-a
va pupam pe toate!
p.s.: bebe se misca atat de tare incat uneori ma doare uterul! e normal??? ma sageata durerea...si ii place la nebunie sa ma gadile la vezica...numai jos ma loveste
31+ cuRares
floryela spune:
multumesc millie. cezariana maine (luni) sau marti in functie de ce zice dna doctor. Doamne ajuta !
38+
florinela79 spune:
Buna dimineata si la mine! cam tarziu...mai bine Pofta buna!, ca e ora mesei de pranz.
De dormit dorm dar la baie facem naveta cu ochii inchisi (din 2 in 2 ore, prostia este ca ma intorc de la baie si beau apa...am gura uscata), apoi .
M-am trezit la 8 ca-mi chiorlaiau matele de foame si bebe cerea si el mancare cred...ca era o miscare totala prin burta..apoi pe la 9.45 am adormit iara.
Mainile tot amortite, umerii si genunchii si fundul greu .... zici ca am mutat mobila prin casa asa ma simt....ma gandesc ca are si vremea asta influenta, cu presiunea asta atmosferica.
Mai tarziu o sa mergem la cumparaturi pentru saptamana viitoare.
36+Albert
Florinela
florinela79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floryela multumesc millie. cezariana maine (luni) sau marti in functie de ce zice dna doctor. Doamne ajuta ! 38+ |
iti tinem pumnii stransi,
Doamne ajuta! Sa decurga totul bine sa fiti sanatosi si sa-l tii pe bebe in brate fericita!
Tu ai cezariana la cerere sau medicala?
Florinela
Kea spune:
floryela, tinem pumnii stransi sa iti revii usor dupa cezariana si bebe sa fie cel mai cel! Nu ne spui ce astepti? Sau ati hotarat sa fie surpriza?
Mai fetelor, eu nu stiu ce e in sufletul vostru cand anuntati asa senin ca mergeti sa nasteti, dar cred ca eu tare speriata as fi.
31+
shasa spune:
"Buna dimineata" dupa pranz fetelor
M-am trezit si eu de vreo jumatate de ora!!!
FLORYELA sa iti ajute DD sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos.
Fetelor, voi ati vazut ce status are MONICA? A facut Luana 1500 grame. Hai ca pana iese ultimul ghiocel, va avea si ea falcute si va manca bine. Felicitari bebe Luana! Monica si Alex! La cat mai multe grame si apoi kg.
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 33+