Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (77)
Raspunsuri - Pagina 11
shasa spune:
HM! Cam liniste astazi pe aici! Pai pe unde umblati "fetili". Ca la cum este afara vreme de iesit din casa nu-i! Sau poate dormiti? Haideti sa ne conversam.....ca acusi se umple prima pagina de ghiocei si nu vom mai avea asa de mult timp la dispozitie.
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 33+
olishka spune:
Salutare!
Astazi am schimbat si noi semnatura si am intrat in luna a 8-a 
PetraTudor da de acolo mi-a venit ideea cu numele. Inu place foaaaarte mult, doar ca bebeului din burtica i-a fost ales deja un nume si nu vreau sa-l schimb. Ne-am obisnuit deja cu el. A fost sg nume pe care l-am ales pt el si asa va ramane. Insa cu siguranta vom mai face un bebe. Daca va fi fetita, am si pt ea un nume pregatit ![]()
Floryela mult curaj, sa va ocroteasca DD si sa ne anunti cand sa scoatem agitatele.
Am o intrebare f importanta: pediatru trebuie sa-l gasim si sa vb cu el inainte de nastere? Daca da, atunci puteti recomanda pediatri buni? Multumesc 
Astazi mi-am propus sa nu fac absolut nimic. Mi-am adus laptopul in pat si ma voi odihni. ![]()

Olga
31+
David
J G spune:
Intru sa va anunt ca a nascut Grace30, bebelina 2200g, baietelul 2250, apgar 8, 45 cm prin cezariana - mamica si bebeii se simt bine!
Va urez tuturor nasteri usoare si copii sanatosi!
J si Carla (05.02.2006)
olishka spune:
Ce ma bucur pentru micuta Luana, care se face din ce in ce mai mare. 

Apropos, astazi am fost la biserica si erau tare multi bebei. Asa drag mi-era de ei si cand ma uitam la ei ma gandeam ca nu mai am rabdare sa-l tin si eu pe al meu in brate. Uff greu e sa ai rabdare. Si asa ma bucur cand vine seara si imi zic ca "a mai trecut o zi si sunt mai aproape de intalnirea cu marea minune"
Olga
31+
David
florinela79 spune:
Da eu mi-am ales pediatru, am discutat dca vine acasa, mi-a dat cateva sfaturi....si sa o anunt cand nasc. Este medic pediatru la clinica unde merg la consultatii si eco. Dr. Nina Jianu.
36+
Florinela
shasa spune:

Felicitari Grace!

Sa iti traiasca bebeii si sa fie sanatosi iar tie cat mai mult laptic si refacere rapida[pup
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 33+
florinela79 spune:
Gata alt ghiocel Greace 30
, sa-ti traiasca, sa fiti sanatosi sa reveniti acasa cu bine..bravo mamico!

Florinela
millie spune:
Au mai aparut 2 ghiocei
Grace 30 felicitari!!!! Refacere usoara si mult laptic!!! Puiutii sa fie santosi si sa va aduca multe bucurii!!!
monica
38+
Lara
olishka spune:
Au mai aparut 2 ghiocei 

Felicitari mamica Grace30!!!!!! Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti.

Olga
31+
David
Kea spune:
Grace, felicitari! Sa creasca mari puii tai, sanatosi si norocosi! Ce mandrii trebuie sa fiti voi acum cu doi baieti si o fata!!!
Deci e ziua si ghiocelul!
31+