Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

HM! Cam liniste astazi pe aici! Pai pe unde umblati "fetili". Ca la cum este afara vreme de iesit din casa nu-i! Sau poate dormiti? Haideti sa ne conversam.....ca acusi se umple prima pagina de ghiocei si nu vom mai avea asa de mult timp la dispozitie.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!

Astazi am schimbat si noi semnatura si am intrat in luna a 8-a

PetraTudor da de acolo mi-a venit ideea cu numele. Inu place foaaaarte mult, doar ca bebeului din burtica i-a fost ales deja un nume si nu vreau sa-l schimb. Ne-am obisnuit deja cu el. A fost sg nume pe care l-am ales pt el si asa va ramane. Insa cu siguranta vom mai face un bebe. Daca va fi fetita, am si pt ea un nume pregatit

Floryela mult curaj, sa va ocroteasca DD si sa ne anunti cand sa scoatem agitatele.

Am o intrebare f importanta: pediatru trebuie sa-l gasim si sa vb cu el inainte de nastere? Daca da, atunci puteti recomanda pediatri buni? Multumesc

Astazi mi-am propus sa nu fac absolut nimic. Mi-am adus laptopul in pat si ma voi odihni.

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Intru sa va anunt ca a nascut Grace30, bebelina 2200g, baietelul 2250, apgar 8, 45 cm prin cezariana - mamica si bebeii se simt bine!

Va urez tuturor nasteri usoare si copii sanatosi!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Ce ma bucur pentru micuta Luana, care se face din ce in ce mai mare.

Apropos, astazi am fost la biserica si erau tare multi bebei. Asa drag mi-era de ei si cand ma uitam la ei ma gandeam ca nu mai am rabdare sa-l tin si eu pe al meu in brate. Uff greu e sa ai rabdare. Si asa ma bucur cand vine seara si imi zic ca "a mai trecut o zi si sunt mai aproape de intalnirea cu marea minune"

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Da eu mi-am ales pediatru, am discutat dca vine acasa, mi-a dat cateva sfaturi....si sa o anunt cand nasc. Este medic pediatru la clinica unde merg la consultatii si eco. Dr. Nina Jianu.

36+

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Felicitari Grace!
Sa iti traiasca bebeii si sa fie sanatosi iar tie cat mai mult laptic si refacere rapida[pup

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Gata alt ghiocel Greace 30, sa-ti traiasca, sa fiti sanatosi sa reveniti acasa cu bine..bravo mamico!

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Au mai aparut 2 ghiocei Grace 30 felicitari!!!! Refacere usoara si mult laptic!!! Puiutii sa fie santosi si sa va aduca multe bucurii!!!

monica 38+ Lara

Amr 6 zile

Mergi la inceput

Au mai aparut 2 ghiocei
Felicitari mamica Grace30!!!!!! Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti.

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Grace, felicitari! Sa creasca mari puii tai, sanatosi si norocosi! Ce mandrii trebuie sa fiti voi acum cu doi baieti si o fata!!!

Deci e ziua si ghiocelul!

31+

Mergi la inceput