Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna seara, burtici si mamici!Si eu am lenevit toata ziua, m-am trezit tarziu si pe deasupra am mai tras si un pui de somn dupa-masa.Nu stiu cum e la voi, dar eu ma gandesc din ce in ce mai mult la cum va fi dupa nastere, si mi-e o teama tot mai mare ca nu o sa ma descurc. Citesc tot felul de articole, carti si pareri pe DC din experienta altor mamici, si ma simt ca la un examen pe care o sa il pic . Mi se par atat de multe informatii, si multe mi-e greu sa le retin, am inceput sa iau notite, ca in facultate...Sotul ma incurajeaza si incerc sa ma bazez pe instinct, dar oare o sa-mi iasa? A mai trecut cineva prin asemenea stari??Ana-Maria 31+AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Ana Maria,crede-ma si eu trec zilnic prin astfel de stari. Ma tot gandesc cum va fi si daca o sa ma descurc...
Pana la urma, ma incurajez ca si alti parinti au trecut prin asta si s-au descurcat admirabil. Incerc sa ma focusez pe momentele frumoase pe care mi le inchipui si pe faptul ca e cel mai important lucru pe care l-am facut pana acum

32+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

DORANA ma bucur sa vad ca esti bine si ti-au dat drumul acasa. Chiar ma intrebam ce faci si cum te simti. Ia si tu nr. de tel. al unei fete sa ne dai de stire cand se intampla evenimentul!!!!

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 33+

Mergi la inceput

Fetelor am vazut poze noi cu Luana. Se face mare ghiocica noastra. Le pup si imbratisez si pe mama si pe fiica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele eu de-o jum de ora..nu mai pot de durere....initial am zis ca ma doare operatia de apendicita ca-i urat afara ca mi s-a mai intamplat, da dupa cateva minute s-a accentuat durerea ceva de nesuportat...cred ca-i ovarul dr...am inteles ca la ovulatie mai apar dureri d-astea , da in halul astaaaa???? nu pot sta pe picoare de durere.. mi-am bagat un indometacin supoz da degeaba, tot nu ma lasa. DENISAMADA poate ai vreo solutie..Daca nu-mi trece intr-o ora ma duc la spital

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

buna seara "burtoace"

Felicitari Grace!!! Sa-ti traiasca ghioceii!

am si un mesaj de la Cocufan : "Azi mi-a adus-o prima data la san, dar e prea mica sa suga. A adormit cu titi in gurita. Dar o va auce zilnic o data si imp e ca nu mai e la incubator. Acasa speram peste 2 sapt. S-a nascut la 4.45 dimi si apgarul nu e trecut. Va pup pe toate si va doresc nasteri la termen si bebei sanatosi!"

Maria 39+ Maria-Casia

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

SIMINA iti tin pumnii sa treaca, sa nu fi nevoita sa ajungi la spital.

COCUFAN felicitari! Si sa veniti cat mai repede acasa sa vedem si noi pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Buna seara, burtici si mamici!
Si eu am lenevit toata ziua, m-am trezit tarziu si pe deasupra am mai tras si un pui de somn dupa-masa.
Nu stiu cum e la voi, dar eu ma gandesc din ce in ce mai mult la cum va fi dupa nastere, si mi-e o teama tot mai mare ca nu o sa ma descurc. Citesc tot felul de articole, carti si pareri pe DC din experienta altor mamici, si ma simt ca la un examen pe care o sa il pic . Mi se par atat de multe informatii, si multe mi-e greu sa le retin, am inceput sa iau notite, ca in facultate...Sotul ma incurajeaza si incerc sa ma bazez pe instinct, dar oare o sa-mi iasa?
A mai trecut cineva prin asemenea stari??

Ana-Maria

31+
AMR 9 saptamani

E normal sa ai asemena stari de pe acum, probabil o sa le avem si dupa nastere, dar toate mamicile trec prin asta.
Chiar citeam un articol despre intentia noastra de a fi mame perfecte, de a face toate lucrurile super ,ceea ce nu ne reuseste intotdeauna ... si nici nu trebuie !
Sunt convinsa ca o sa ne descurcam fiecare o sa avem alte subiecte la examen si alte conditii deoarece fiecare copil e unic
Dar va fi bine !!! Provocari vor fi tot timpul !!

37+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Maria, ce mai faci ??? ceva semne ???

37+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

wa.....BUN VENIT noilor ghiocei, felicitari Grace !

Tinem pumnii pt saptamana care urmeaza...am inteles ca mai avem 1 ghiocel care mai mai 'scoate capul din zapada':
Floryela, nastere usoara si bebe sanatos!

Luana, stim ca esti o printesa ambitioasa, tine-o tot asa!

Fetele, azi in Banat a fost vreme frumoasa, frig ii drept, dar si 1 pic soare asa ca am iesit sa plimbam burtica 1 pic...banui ca peste cateva zile vine si la Buc soarele, nu disperati.

Sper sa nu platesc cu o noapte alba plimbarea de zi.

pe toate si ma duc sa ma intind ca imi simt burta de parca as putea sa sparg nuci cu ea.

Alex... ... 33+

Mergi la inceput