Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Maria, ce mai faci ??? ceva semne ???

37+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

nimic....adica plin de semne, dar ....
mai are aproximativ o sapt si.... trecem la amenintari

Maria 39+ Maria-Casia

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Nu stiu cum e la voi, dar eu ma gandesc din ce in ce mai mult la cum va fi dupa nastere, si mi-e o teama tot mai mare ca nu o sa ma descurc. Citesc tot felul de articole, carti si pareri pe DC din experienta altor mamici, si ma simt ca la un examen pe care o sa il pic . Mi se par atat de multe informatii, si multe mi-e greu sa le retin, am inceput sa iau notite, ca in facultate...Sotul ma incurajeaza si incerc sa ma bazez pe instinct, dar oare o sa-mi iasa?
A mai trecut cineva prin asemenea stari??

O, da! Si eu am inceput sa iau notite! Daca sunt prin definitie o maniaca a listelor, pe kestia asta mi-am facut kiar o agenda!

Denisa-Madalina 31+ cu Adela-Marisa
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Fetele eu de-o jum de ora..nu mai pot de durere....initial am zis ca ma doare operatia de apendicita ca-i urat afara ca mi s-a mai intamplat, da dupa cateva minute s-a accentuat durerea ceva de nesuportat...cred ca-i ovarul dr...am inteles ca la ovulatie mai apar dureri d-astea , da in halul astaaaa???? nu pot sta pe picoare de durere.. mi-am bagat un indometacin supoz da degeaba, tot nu ma lasa. DENISAMADA poate ai vreo solutie..Daca nu-mi trece intr-o ora ma duc la spital

Scuze, abia acum am intrat pe forum... probabil ca intre timp s-a "transat" problema...In zona cu operatia de apendicita poate sa doara si anexa, dar si ureterul... daca durerile sunt atat de rele, mergi la o camera de garda chirurgie... In afara de durere mai ai si altceva?

Denisa-Madalina 31+ cu Adela-Marisa
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

M-a lasat durerea in sfarsit cred ca a avut efect supozitorul!!
Denisamada
Chiar ma gandeam ca pana acum o luna ,doua , o aveam ca sfatuitor pe "mama omida" Elilov pe care o, da acum are pui mic si-i ocupata , nu mai are timp sa-mi dea mie sfaturi, acum o am pe Denisamada care in curan va avea si ea un pui mic,,,atunci ce-o sa ma fac eu??....trebuie sa descopar o noua "mama omida"

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna seara fetelor,

Denisamada, nu stiu deocamdata daca este vorba despre sindromul hellp.inca nu am primit rezultatele,aici e carnaval si mai toate institutiile sunt inchise.
Multumesc pentru raspuns.

Am oprit calciul,cred ca asta era si cauza contractiilor accentuate ,acum e mai bine dar urticaria face ravagii ,ma scarpin noaptea foarte tare.

NOVUS,
Cand am ajuns acasa cu prima mea fiica,habar nu aveam cum si ce,nu am avut pe nimeni din familie in apropiere.
Stiam doar sa o pun la piept ,pe urma ,incet incet, am inteles cum functioneaza ,la baie era cosmarl meu in primele zile dar dupa vreo 3 zile eram experta.
Le inveti din mers, si acum la aldoilea bebe am aproape aceleasi emotii,copii sunt diferiti si unici .
Fetelor am si eu o itrebare,
care ati calatorit cu masina in ultima luna de sarcina?
Sambata vom pleca in franta ,e ziua socrului meu,implineste 75 de ani si doreste toata familia reunita.
Acum, el stie ca mai am putin pana la termen,dar nu vreau sa-l dezamagesc,deci am de mers vreo 500km cu opriri la 2 ore.
In total vor fi vreo 6 ore de masina, credeti ca este ok pt o gravida de 36 saptamani?
Oricum maine voi suna doctora pt rezultate si-i voi pune si aceasta intrebare.
Pupici la toate.

Eu sunt la a 3 noapte alba,ma ia scarpinatul cand ma gandesc la somn

Sophia 2ani 06.09.06
+35
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

MariaK

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ionica eu am fost in vacanta gravi din Ro pana in Austria, dar nu aveam inca 30 sapt. Daca scaunul de la masina este comod si se lasa pana jos ca sa poti sa te intinzi, nu vad de ce nu...Mai greu o sa-ti fie cu susu. O sa trebuiasca sa va opriti destul de des. Dar cel mai bine ar fi sa ceri parerea doctorului.

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna Dimineata!, cred ca sunt prima peaici...emotiile de dinainte de mers la medic

Ciresicasi eu am auzit ca se face acel test la nou nascuti, Doamne ajuta, sa aducem cu bine pe lume bebe sanatosi si mancaciosi!

Ionica, daca nu-s pb. de contractii, de col...rezisti, pentru ca drumurile sunt ok, doar pipi o sa fie cel care mai intarzaie un pic la drum.

Anamaria, nu esti singura cu temeri, si eu am printat, am notat, am citit si recitit...pana la urma, vedem noi din practica, la ce ne tot stoarcem creerul...?

36+

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Iu-huuuu! Grace, felicitari!!!!!
Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati unii de altii!

Andreea, 34+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neatza fetelor
Intru si eu sa semnez condicutaRecunosc am fost un pic lenesa in ultimul timp si n-am prea scris dar am citit tot
Grace felicitari pt bebelusiSa creasca mari si sa fie mancaciosi si frumosi

floryela
Mariak

Sa se umple prima pagina de ghiocei

Azi merem si noi sa vedem magarusul la eco. Din cate simte stomacul meu sta tot in ac pozitie in care sta de la 8 saptamani: capul in stanga sus si picioarele in dreapta jos. O sa discut cu medicul dak e de cezariana. Nud e alta dar acum shtiu ce inseamna sa nasti un bb in pozitie pelviana si pe al doilea nu mai vreau sa-l fac asa.
Sunt tare curioasa cat de mare e, nu de alata dar am pus brusc 2 kg in 10 zilein conditiile in care nu mi-am schimbat obiceiurile aliemntare aproape deloc.
Pupici la toate fetele

33+ Damian Codrut Andrei
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput