LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (191)
Raspunsuri - Pagina 9
ceska777 spune:
Elle,
il trimiti pe mail pe contul nostru al zuzelor? Abia astept!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
godzila spune:
Lala si Elle multumesc de raspuns...o sa ii mai dau si paracetamol ca l-am burdusit de ibuprofen si sup ca nu prea mai vrea sa mai inghita.
danybv spune:
Ellenuta felicitari pentru rezolvarea problemei cu filmuletul.
Ma gandeam poate merge sa-l pui sub forma de montaj aici la adresa asta :http://www.onetruemedia.com .
Eu am incarcat un film de 10 minute si a mers incarcat la ei .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
ceska777 spune:
Chiar asa distractie placuta la party care deja a inceput??????
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
danybv spune:
Ce frumos de cele care s-au dus la party , abia astept poze si impresii .
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
stoisor spune:
ceau zuze,offf cati clopotei bolnaviori,chiar merita tati tras de urechii Elle,si eu ma cert cu Cipi cand aduce te miri ce raceli in casa,tot timpu i zic "ai grija cu ce ne morcovesti"degeaba unu fereste si unu aduna,de'mai avem de tras,nici eu nu ma pot abtine la faze de genu asta si imi sare mustaru la faze de genu asta
multa sanatate piticilor bolnavioi si putere multa la mamici sa i vegheze
......stiti ce mi-a spus mie doc ?ca degeaba m-am uitat eu la valorile normale de pe margine pt ca nu sunt relevante la un copil de un an,caci eu eram disperata, jumate din ele erau ori mai mari ori mai mici ,ea a pus mana pe partea cu limitele si a inceput sa mi-o explice pe fiecare analiza in parte ce si cum i cu ea ,zic sa nu iti faci asa mari probleme pana nu le citeste doctorul,parerea mea
am o intrebare ....de care algocalmin se foloseste ptr febra ?algocalmin fiola?sau exista alt gen
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
stoisor spune:

PETRECERE FRUMOASA CLOPOTEI DRAGALASI

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
danybv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor am o intrebare ....de care algocalmin se foloseste ptr febra ?algocalmin fiola?sau exista alt gen Sara Ioana 15.02.2008************************** am un anisor ************************* POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.2008![]() 7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA ************************** |
Algocalmin fiola eu am folosit la scaderea febrei .Stiu ca s epune 1 picatrura pt fiecare kg , sper sa nu fi gresit .
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Laura Ioana spune:
'Neata, la amiaza
, zuzici
Distractie faina, fetelor! Abia astept sa puneti poze cu multimea de clopotei/mamici/tatici
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor