LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (191)
Raspunsuri - Pagina 10
Ellenuta spune:
am trimis pe contul comun filmuletul cu clopoteii!!
sper sa va placa.
il downlodati voi de pe transfer.ro
pupici
acum petrecerea e in toi ..
DISTRACTIE PLACUTA SI SA FACETI TONE DE POZUTE!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
7+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danybv
Algocalmin fiola eu am folosit la scaderea febrei .Stiu ca s epune 1 picatrura pt fiecare kg , sper sa nu fi gresit . danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006) |
algocalmin fiola. dr meu mi-a spus 5-6 picaturi dar eu i-am dat cum mi-au spus fetele .. 1 pic pe kg ..
a facut minuni .. nu mi-a facut febra deloc noaptea!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
7+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Ven spune:
Hello!
Ellena, nasol de tot ca tocmai tu, organizatoare, trebuie sa lipsesti de la party. As fi frustrata tare in locul tau....Ufff!
Dar important e sa fie Eva mica sanatoasa, si voi la fel!
P.S. Acum descarc filmuetul, dar tare incet merge, o fi conexiunea mea de vina?
Distractie placuta zuzici si pitici la party! Astept cu nerabdare sa devorez poze mumoase! 
Despre noi: e naspa treaba. Azi noapte la 1 a facut iar diaree (apa), i-a ajuns in cateva minute pana jos pe picioare, la sosete!
L-am schimbat. Ardea ca focul, of course! Nah, ce sa-i mai dau de febra, sa nu faca toata noaptea diaree? I-am dat vreo 10 pic. de Algocalmin. Cum zic si fetele, n-a mai avut febra pana dimineata.
Insa dimineata, alta belea: diaree cu sange. Dr. a zis ieri la tel. ca sangele in diaree poate insemna toxiinfectie alimentara. Ceea ce necesita antibiotic.
Asa ca azi am sunat-o iar, ne-a indicat Standacilin la 6 ore, Furazolidon la 6 ore, si Hidrasec, cate 2 plicuri de 3 ori pe zi.
Faza nasoala e ca isi face greata de la Furazolidon, si vomita si cei cativa ml de lapte / ceai pe care cu greu ii bea.....Offf, offf....sa vedem antibioticul ce gust o avea, urmeaza la ora 14 sa-l ia, speram sa fie mai acceptabil.
Cam atat. Doamne ajuta sa treaca repede, ca-s efectiv bolnava cand il vad, am un nod in gat si-mi vine sa plang numai la gandul ca am putea ajunge la spital cu perfuzii....puschea pe limba!
Va pupam!
Ellenuta spune:
offf mai ven Doamne ce patimiti si voi .. imi pare tare rau .. si eu mor cand o vad pe eva in halul in care e si as vrea sa iau asupra mea ..
vad ca si voi aveti probleme cu siropurile si anitbioticul .. eva cand ma vede cu siringa incepe sa urle si da sa fuga .. i le bag cu forta pe gat ..
despre filmulet .. e cam maricel .. a durat vreo 10 min sa-l incarc pe transfer.ro ..
pupici si sanatate multa!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
7+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta am trimis pe contul comun filmuletul cu clopoteii!! sper sa va placa. il downlodati voi de pe transfer.ro pupici acum petrecerea e in toi .. DISTRACTIE PLACUTA SI SA FACETI TONE DE POZUTE! Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2 |
Foarte frumos filmuletul
, multumim pt el si pt efortul depus
, ne va ramane ca amintire acest filmulet..si ce mult s-au schimbat clopoteii nostri intr-un an..de la bebelusi la copii .
Iti multumesc inca odata, e f frumos.

ALBUM
1
de sus - 18.01.2009 , 2
de jos - 28.01.2009 ,3
de sus - 04.02.2009, 4
de sus - 13.02.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
8+
IUSTIN sau
IUSTINA
Ioanact spune:
DISTRACTIE PLACUTA! clopoteilor, mamicilor si taticilor,(care vor participa la petrecere).
Asteptam multe poze
.
ALBUM
1
de sus - 18.01.2009 , 2
de jos - 28.01.2009 ,3
de sus - 04.02.2009, 4
de sus - 13.02.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
8+
IUSTIN sau
IUSTINA
danybv spune:
Ellenuta multumim pentru filmulet !!!! 
pentru efortul depus 
Eu l-am descarcat foarte repede maxim 1 minut .Am vizionat filmuetul cu lacrimi in ochi
ce mari au crescut , ce repede a trecut timpul , ooff .
Ven muuulta sanatate puiutului tau iar tie multa putere sa rezisti 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
ceska777 spune:
Ellenuta,
multumim de filmulet, acuma se descarca.
Ven,
groaznic prin ce trebuie sa treceti. Saracul Mathias, multa putere ii dorim si tie la fel. O sa fie bine!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Lala_D spune:
Ne-am intors de la party, a fost foarte frumos
numai clopotei dulci si sociabili si parinti minunati. Acum descarc poze.
Lui Andrei i-a placut mult de tot. Am ajuns acasa, a papat si a cazut lat la nani ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Ne-am intors de la party, a fost foarte frumos Lui Andrei i-a placut mult de tot. Am ajuns acasa, a papat si a cazut lat la nani O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
Asemenea si noi. Papa si somn imediat.
Petrecerea a fost foarte reusita, mamici si tatici care mai de care mai mandri si mai fericiti, clopoteii minunati, jucausi, curiosi si dragalasi...
Imi pare rau ca nu am reusit sa schimb cate o vorba chiar cu fiecfare zuzica, dar eram foarte multe si drept sa spun ma zapacisem putin in multimea de parinti si copii :-)
Dar ma bucur tare mult ca ne-am intalnit asa si ca a iesit frumos!
PS1 Elle, super pastele

PS2 Ven, sper sa isi faca efectul antibioticul, sa nu fie nevoie de internare. Sofia a baut cu destul de multa placere sarurile de rehidratare Humana Electrolyt, au gust de banane. Ce-i drept nu aveam Hidrasec sa pot sa compar, dar alea au functionat. Si - poate merge si la voi - adora covrigei inmuiati in muuult ceai. Ii dadeam o bucatica de covrig, o lingurita de ceai si tot asa. E groaznic sa vezi puiul bolnav
Multa sanatate!Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei