LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (191)
Raspunsuri - Pagina 8
Lala_D spune:
Vera mai asteapta 24 de ore si apoi se pune problema daca reactioneaza sau nu. Continua tratamentul cu antitermice.
Elle e super ca Evita a reactionat asa promt. Pe tine te compatimesc sincer 
Andrei a adormit de la 9.30 sper sa-i ajunga somnicul asta si sa nu fie marait.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
danybv spune:
Buna dimineata fetele
Grati.ela multumim de cafeluta 
Jelimoni am vazut pozele frumoase cu Robski
un frumos si jumatate , saru`mana pt gandul bun 

Nemary imi pare tare rau sa aud ca si tu ai probleme in casa
sa treaca repede si sa fiti bine amandoi
eu una am luat aceasta hotarare de a merge la un pshiholog fiindca chiar sincer nu mai stiu ce sa fac , cedez psihic pe zi ce trece si e de rau .Multa bafta iti doresc .
Dana fi puternica draga mea , hai ca mai sunt cateva saptamani si-ti vei tine bebelusul in brate , pana atunci bucura-te de tot ce-i in jurul tau si nu te mai gandi la lucruri urate sau nu te lasa doborata de acele intamplari de la alte odisei , deci fi increzatoare ca totul va fi bine , pup graviduta frumoasa si burtica 
Madalina28, Emabucuresti,Lala D ,Eliza , Ioanact multumesc pentru grija
si o floricica 
Ellenuta multa sanatate Evei .Imi pare tare rau pentru intamplarea cu filmul pentru clopotei
eu cred ca vei rezolva problema pana la urma , va doresc numai bine 
Laura Ioana saru`mana
si eu am aceleasi temeri ca si tine in privinta scosului afara acum a copiilor
partea nasoala este ca daca un copil este bolnav in familie este imposibil uneori sa nu ia si celalalt de la el ,m-am ferit cat am putut cu Maria sa nu ia de la Andrei dar pana la urma raceala ne-a invins pe toti 4 
Ven imi pare rau pentru voi , va doresc multa sanatate 
Grati.ela sanatate multa lui Ozi cea frumoasa , sa dea DD sa fiti bine cu totii si sa scapati de raceala, multumesc pentru grija purtata 
Voi incerca sa iau o decizie inteleapta legata de familie .
honey79 foarte frumoase pozele cu AJ
foarte elegant imbracat si tu la fel
iar tortul
Godzila ooofff , multa sanatate 
rlc_sandor ma bucur ca sunteti bine .
Petrecere frumoasa celor care mergeti azi la party 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
godzila spune:
Adica sa ii dau antitermic chiar daca nu are febra mare?
PS am uitat a spun ca era luata temp. rectal
gugushtiuc spune:
NEatza zuzici! Am inteles ca azi va puneti pe distractie.
SA AVETI O PETRECERE FRUMOASA!!!![]()
Noi stam prea departe, dar poate candva in viitor cand o fi Luca mai mare si se va mai organiza vre-o petrecere vom fi si noi prezenti.
GUGU
de LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
gugushtiuc spune:
Insanatosire grabnica zuzeilor bolnaviori. Ma strange in spate. Noi, mulltumim lui D-zeu am fost feriti de probleme pana acum, am avut doar muci de doua ori.
GUGU
de LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
Ellenuta spune:
am vazut un cavaler de america frumos foc .. AJ care s-a distrat tare bine la ziua lui, a fost un elegant! cat despre alageri .. hmm .. cred ca va fi un fotograf de renume mondial care va lucra numai cu supermodele!! tare frumos tort a avut .. am salivat sa stii ..
dany of ce ati mai tras-o si voi .. imi pare tare rau .. e groaznic cu puii bolnaviori si acum sunteti si voi raciti .. insanatosire grabnica!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
7+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui godzila Adica sa ii dau antitermic chiar daca nu are febra mare? PS am uitat a spun ca era luata temp. rectal Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) ![]() www.psihologiafamiliei.ro POZE |
da da-i antitermice la 4 h .. dr asa mi-a spus sa-i dau chiar daca scade febra.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
7+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui godzila Adica sa ii dau antitermic chiar daca nu are febra mare? PS am uitat a spun ca era luata temp. rectal Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) ![]() www.psihologiafamiliei.ro POZE |
DA !
Actioneaza ca antiinflamator nu neaparat ca antitermic

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Ellenuta spune:
off .. nu ma lasa sa-l incarc pe youtube ca e prea lung .. are aproape 12 minute!
pe webshots e aceeasi problema .. ce fac? unde il pun sa-l vedeti si voi??
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
7+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
godzila spune:
Uffffffff sunt asa usurata. Am vb acum cu dr ma duc la el la spital maine dim. In sfarsit sper sa ii dam de capat.
Elle nu stiu ce sa iti spun poate facem un cd daca nu incape...nu stiu daca se mai pricepe cineva cu tehnica asta poate sa il mai scurtam taind din calitate...zic si eu. stiu ca era un program Virtualdub