LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (191)
Raspunsuri - Pagina 7
grati.ela spune:
Eliza si Lala au fost mai matinale decat mine dar... eu dau !
Ozi mi-a facut febra 38.6 pe la 6 dimineatza...Nurofenul vad ca si-a facut efectul....saraca tuseste si o ustura pe gat...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
stancutza spune:
Buna dimineata...
din pacate nu e la fel de buna pentru toata lumea...Elle si Ven, ce sufera puii mici! Sper sa le treaca repede faza asta nasoala si sa isi revina mititeii.
Elle, imi pare asa rau ca nu ajungeti ... dar mai important e sa fiti voi bine cu sanatatea.
Grati, eu am inceput sa-i dau Sofiei Oscillococcinum o data pe saptamana preventiv, dupa ce am observat ca e f eficient la noi la primele simptome ale unei raceli. Sper sa se faca repede bine si Ozi, parca cu cat esti mai mare cu atat mai rau suporti raceala...
Am vrut sa va zic ca sambata trecuta i-am facut analize de sange Sofiei. Toate sunt in limitele normale, in afara de:
EOZINOFILE 5.6 normal 0.0-4.0
LIMFOCITE procent 38.6 normal 46.0-76.0
MONOCITE 11.9 normal 0.8-6.3
LIMFOCITE densitate 3.4 normal 4.0-10.5
TRIGLICERIDE 147 normal 35.0-110.0
Trigliceridele mi se par f mari, asta inseamna ca are colesterolul marit? Oare de unde, ca mananca de regim de aproape 2 luni???
O sa mergem la interpretare, dar inca nu stiu cand. La coprocultura si exudat nu i-a iesit nimic.
Azi noapte iar s-a trezit = i-a sarit somnul. Iar a durat doua ore pana sa adoarma la loc...In ultima saptamana a avut doar doua nopti in care NU s-a trezit in felul asta.
Godzila, tu ma intrebai ce facem pe langa ea noaptea; pai Sofia se trezeste si incepe sa planga, tare; ma duc la ea in camera, o iau in brate, ma asez cu ea pe canapea si astept sa re-adoarma (pe intuneric, fara sa-i vorbesc). Nu o pun la titi pt ca am intarcat-o acum 2 saptamani, dar si cand o puneam facea la fel. Ea sta cuminte in brate, trage din degetel si se straduieste sa adoarma. Mai atipeste, se mai uita la mine ...Asta dureza ceva - poate chiar si 40 minute ... daca nu-i iese figura, deschide ochii mari, incepe sa ma traga de nas, sa ma zgarie etc. Atunci o pun in patut, eventual ii deschid caruselul care are un bec slab si ii arat jucariile, incercand sa plec neobservata :-) Isi face de lucru cu ele cam 5 minute sa zic, dupa care iarasi plange. Am incercat sa o las sa planga putin, dar plangea din ce in ce mai tare si mai disperat, nu am putut. In timpul asta ea mai incearca sa adoarma si singura, dar se foieste, se perpeleste in patut si daca vede ca nu reuseste plange tare, sare in picioare si ma cheama...
Cert e ca, pana nu trec cele doua, 2 h jumate de veghe, nu reuseste sa adoarma neam. Eu stau cu ea si in speranta ca prezenta mea o linisteste si asa va reusi sa adoarma mai repede.
Ea ziua adoarme singura in patul ei, printre jucarii, fara scandal.
Am scris foarte mult, dar asta ca sa povestesc clar cum e noaptea la noi. Daca aveti vreo idee in plus fata de ce fac eu, e binevenita. Daca va si functiona, tare as mai fi fericita...
Scuze de placinta, dar sunt ingrijorata ca va deveni un obicei si nu vreau...
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Lala_D spune:
Stancuta v-ati "pricopsit" cu paraziti intestinali. De aici si modificarile in celelalte parti ale analizelor. Parazitii sunt clar indicati de primul markar scris de tine.
Trebuie sa-i faci cropo pana iese parazitul in analiza. La Bogdan giardia a iesit in a 7 a proba.
Acel markar mai indica si alergii dar 90% din cazuri sunt paraziti.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
stancutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lala_D Stancuta v-ati "pricopsit" cu paraziti intestinali. De aici si modificarile in celelalte parti ale analizelor. Parazitii sunt clar indicati de primul markar scris de tine. Trebuie sa-i faci cropo pana iese parazitul in analiza. La Bogdan giardia a iesit in a 7 a proba. Acel markar mai indica si alergii dar 90% din cazuri sunt paraziti. O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007) Poze |
Multumesc Lala, eu sper ca totusi nu e giardia ci alergie, dat fiind ca problemele ei cu burtica au inceput odata cu administrarea de suc de portocala. Doi doctori diferiti mi-au spus ca aciditatea sucului i-ar fi putut provoca o alergie la acesta si o intoleranta la lactoza, eventual fructoza.
O sa repetam copro daca e nevoie, as vrea sa nu fie giardia pt ca am auzit ca astia micii scapa greu de ea...
Poze
Povestea nasterii Sofiei
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui honey79 http://community.webshots.com/slideshow/570212390zZGytz Poze de la ziua lui Andrew-John ! Revin maine cu multumiri pentru fiecare in parte si cu opinii. Va pup dulce si va multumim din suflet pentru urari.O sa le salvez intr-un document,o sa le printez si-o sa le pun in ladita cu amintiri. Cum crestem [url]="http://community.webshots.com/user/wojvalFilme AJ Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008) Vali |
ce baietel elegaaaaaant am vazut...frumusel foc...
pupici si sanatate multa!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Lala_D spune:
Stancutza pe termen lung mai bine giardia decat fond alergic
Contrar asteptarilor mele Bogdan a scapat de ea din prima si de la un an nu s-a mai reactivat.
Acum il banuiesc si pe Andrei ca are ceva paraziti dar mai trebuie sa astept o luna pana il pot intepa . Numai asa imi pot explica unde se duce atata mancare dar el nu se ingrasa deloc. Asta daca nu are metabolismul lui taica-su
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
stancutza spune:
citat din mesajul lui Lala_D Stancutza pe termen lung mai bine giardia decat fond alergic Contrar asteptarilor mele Bogdan a scapat de ea din prima si de la un an nu s-a mai reactivat. Acum il banuiesc si pe Andrei ca are ceva paraziti dar mai trebuie sa astept o luna pana il pot intepa . Numai asa imi pot explica unde se duce atata mancare dar el nu se ingrasa deloc. Asta daca nu are metabolismul lui taica-su O zi excelenta ! Lala. |
Uf, ai dreptate. Poate ca sunt eu mai speriata de giardia decat e necesar. Eu am avut o data in copilarie si o data cand eram la liceu si la mine s-a manifestat destul de urat si a trecut cam greu.
Dar ma bucur sa aud ca poate trece si mai repede la copii asa mici, se pare ca pitacii au resurse nebanuite :-))
Poze
Povestea nasterii Sofiei
Ellenuta spune:
neata
cine doreste o azi in zi de party?
eva nu a facut febra peste noapte multumita picaturilor de algocalmin .. dimineata avea 36,7 .. sa vedem cu evolueaza ..
eu in schimb sunt varza .. tusesc pana imi vine sa vomit `(scuze), ma dor oasele, ma doare capul .. si am un rau pe mine .. mi-e greata .. am gura uscata .. off fir-ar ea sa fie de gripa ..
am numai o fericire ... ca am reperat fimuletul!! sper sa va placa. il incarc acum pe net. dar vi-l arata mai incolo .. premiera sa fie la party!
ven off si voi bolnaviori .. imi pare tare rau, sper sa se faca bine piticul. pupici multi.
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
godzila spune:
38,8 dimineata acum 37,6...fara interventie adica nu i-am mai dat antitermic, fara pofta de mancare. Inebunesc. Nu stiu ce sa sa fac. Lala daca e asa a 4 zi de anitibiotic nu e asa ca nu reactioneaza la el?
rlc_sandor spune:
Neata',speram ca ii buna pt toti,va poftesc la o
toti clopoteii bolnavi,si le doresc multa sanatate,noi suntem bine dupa 2 luni de tratament,dar cum zicea cineva parca imi este frica sa o mai scot afara la ce virusi sunt
Distractie placuta clopoteilor care merg la party si parintilor lor,imi pare rau ca nu vor ajunge toti (din cauze medicale),asteptam poze si impresii!
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd