LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (191)
Raspunsuri - Pagina 6
Ellenuta spune:
helloo
eu sunt cam varza dupa ziua de azi .. 2 ture de febra 40 plus febra care nu scade sub 38,5 .. impachetari, baite, sosete cu otet si spirt .. nurofen, panadol .. supozitoare ... eva are galci ca sa spun asa .. e varza .. maraita, mucioasa, cu febra mare .. vomita .. nu are chef de nimic ..
peste toate astea certat cu sotu care si-a gasit altele de facut azi numa sa plece de acasa .. s-a intors in cele din urma .. in fine ..
sunt asa suparata pe el .. a venit cu nenorocirea asta in casa .. ne-a molipsit pe toti! eva, soacra si eu .. sunt varza .. ma doare in gat, capul .. ma dor oasele ..
ciresa pe coliva .. am terminat filmuletul ptr clopotei la un an si nu stiu din ce motive imi apare scris pe fiecare poza "made as an aveluation of progold show" .. sunt terminata de nervi .. am muncit o saptamana la el .. imi vine sa urlu si sa plang .. daca nu pot sa-l repar, va rog sa acceptati scuzele mele .. voi face altul, promit!
de ce nabii mi-or merge toate pe dos??
pupici si astept pozute multe maine!
va iubesc si va imbratisez pe toate!
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
madalina28 spune:
La Ploiesti ninge ca in amintirile mele din copilarie, sper ca maine dimineata sa fie muuuuuulta zapada sa scot bubulina dupa o sapt din casa macar o jumatate de ora
Elle pt cat te-ai straduit...Sanatate multa Evitei!
Shose cred si eu ca nu v-ati mai dezlipit una de cealalta dupa atatea zilefetele iubarete
Jmoni avem si noi manusile, botosii ne-au scapat nu i-am cumparat, dar nu prea le purtam ca le bag f greu in manute si aici nu a fost asa frig.ursuletul de Sibiu si mamica.
Nu stiu de ce mi-a scapat dar inca nu este 12
LA MULTI ANI AJ!
LA MULTI ANI NATALIA MARIA!
Sa fiti sanatosi sa cresteti mari si sa va bucurati parintii clipa de clipa!
LA MULTI ANI PLOSCARIU!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Laura Ioana spune:
Salutare, zuzici
AJ La multi ani, pui scump, sa cresti mare, sanatos si fericit! Sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lumea asta!
Gabi (ploscariu)
Vai, Elle, cine a facut de 2 ori asa temperatura mare? Tu sau Eva? Pfoai, oricum mi se pare horror! Sanatate muuulta si tie si Evei si soacrei, iar sotzului mai multa minte Acum am vazut ca de Eva e vorba A fost dr? Ce a zis? Ai mare grija si de tine!
Uff, Ven, sa speram ca trece repede si fara urme! Se putea intampla oricui, off, of...oricat de atente am fi, nu putem sta doar cu ochii p ei!
Shose cred ca a fost super intalnirea cu puiul tau Sa dea Domnul sa nu mai trebuiasca sa va despartiti din asa motive!
Of, of si Maria de Danybv a fost bolnavioara tare??? Pe mine parca ma ia frica sa o mai scot afara, in societate pe Thea dany imi pare rau ca ai si alte probleme Sper sa rezolvi cu psihologul.
Dana stai cumintica acolo, ca tu nasti muuult dupa 8 martie, ai sa vezi O sa faci linistita ziua Vanessei Ce putin mai ai...ma iau pe mine emotiile
Gugule habar nu am despre ceaiuri, dar cred ca te poti uita pe o cutie de ceai pt copii si vezi ce plante are in compozitie.
Roli uf, nu-ti mai toca nervii pt altii! Am si eu asa un specimen
Moni, e un frumos Roberticul Ce frumos sta el in zapada si cat de serios se uita la aparat
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Ven spune:
Hello!
Ellena, sorry pt. Eva si tine...
Same here, din pacate. Mathias a facut toata ziua febra mare, tot peste 39, tot la 3 ore (chiar si mai repede) crestea.
Si el nu vomita, ci face diaree. Adica APA chioara, colorata umple pampersul. De 7 ori azi.
Asa ca e o distractie, mai ales cu lantul slabiciunilor: face febra => antitermice => diaree....si tot asa. De un supozitor cu Novocalmin nu se poate pune pb., tot din cauza de diaree.
Toata ziua n-a mancat NIMIC. A baut cca 100 ml lapte fara lactoza pe la 8 seara, si inca 100 ml la 10 si ceva, inainte sa adoarma.
Cu greu ii dau medicamente, nu vrea nici ceai, tot cu seringa i-am dat ceai + Hidrasec, ceai + saruri de rehidratare etc.
Am sunat dr. si a zis ca e probabil un virus cu manifestari digestive - si isi va face de cap 3 zile, sau o salmonella / toxiinfectie alimentara - si atunci intram de luni pe antibiotic. Pt. ca numai luni putem face coprocultura.
Zic: OFFFF si sper sa nu urmeze Markus.
P.S. Piciorul e ok, are doar 2 basicute mici, care acum spre seara incepusera sa se retraga. Nu-l mai deranjeaza, a si uitat. Macar atat...
Laura Ioana spune:
Off, Ven, ma doare sufletul! Saracutul! Sanatate si recuperare rapida!
Of, de s-ar termina o data cu toate problemele micutilor nostri!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
madalina28 spune:
Ven multa sanatate puiului, de nu s-ar lua si la Markus, nici Sofia nu a mancat decat lapte in zilele cu febra mare.Bine ca nu a ramas cu semn pe piciorus.sa treceti noaptea cu bine!
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
grati.ela spune:
la miez de noapte am intrat sa pe AJ, flacaul frumos de mami Honey...La multi ani fericiti!!!
si domnisoarei Natalia care a implinit un anisor!
Multa sanatate si numai bucurii ii doresc si mamicii Gabi (Ploscariu)!
....despre noi: aproape sigur Ozi nu vine maine...tuseste graznic, bea ceaiuri la greu, aerosoli, patlagina, nurofen....noaptea trecuta s-a plimbat prin casa pt ca avea crize de tuse tare des; acum doarme mai mult in funduletz...Dudu inca e bine si ma rog la Dumnezeu sa-i dea putere sa nu se imbolnaveasca.
Elle imi pare rau ca micutza Eva e racita. sa scape repede de viroza.
Ven pt arsura poti unge cu miere.
DaniBV te cred ca esti obosita de atatea viroze...si noi am tinut-o intr-o raceala vreo 2 luni...multumesc lui Dumnezeu ca de cand ii dau fier lui Dudu a sarit ceva raceli!copilashilor! cu neintelegerile din familie....tu esti inteleapta si sigur vei face sa fie bine!
Alina de CT multumesc pt mesaj! Ma bucur ca samburiciul din burtik e bine!
fetelor ce ne-ati votat la concursul clipe, va multumim!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
honey79 spune:
http://community.webshots.com/slideshow/570212390zZGytz
Poze de la ziua lui Andrew-John !
Revin maine cu multumiri pentru fiecare in parte si cu opinii.
Va pup dulce si va multumim din suflet pentru urari.O sa le salvez intr-un document,o sa le printez si-o sa le pun in ladita cu amintiri.
Cum crestem
[url]="http://community.webshots.com/user/wojvalFilme AJ
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Eliza spune:
La multi ani! Andrew, tare frumusel ai fost la ziua ta. Un de la Emma.
Ven imi pare rau ca piticul are probleme. Ca solutie urgenta pentru arsuri poti sa retii pasta de dinti. Cristal e cea mai buna pentru ca e mai mentolata. Calmeaza durerea instantaneu si nu se mai fac basicute.
Elle, uff si voi cu boala in prag de petrecere. Cel putin la noi s-a putut amana. Nu-i nimic, o sa mai organizati voi o intalnire la vara cand nu o sa mai fie asa multe pericole ca unul din pitici sa se imbolnaveasca. Din pacate asta e sezonul si nu ai ce sa faci. sa se faca fetele repede bine.
Dana, mai ai foarte putin asa ca nu-ti mai face ganduri negre. Cat despre rude stii tu..pritenii ni-i alegem, rudele nu!
Dany si Roli imi pare rau ca aveti probleme, sper sa se rezolve cat mai repede.
Eliza
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii
Lala_D spune:
Cati clopotei bolnaviori ufff.
AJ a fost un frumos de ziua lui
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze