Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (275)
Raspunsuri - Pagina 21
cecilia L spune:
Betty, inca putina rabdare, o sa treaca repede, sa vezi apoi veselie, iar Mario o sa fie fericit cand o sa-i spui ca mai vine barza cu unul sau doi bebe, 

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
mandarinutza spune:
Ne-am intors si noi de la Muzeul satului,a fost frumos am cumparat miere, turta dulce, meezeluri si toba de la producatori, taitei buni si diverse cadouri.Mami si-a luat un sirag de margele ca a insistat Antonia mult sa imi iau, ar fi plecat de acolo cu toate margelele
. Ne-am intalnit acolo cu o prietena si supriza cu Andreea11 si Cristian, care era foarte cumintel. Imi pare rau ca nu am prea apucat sa vorbim, caci noi plecam, Antonia era tare obosita, a adormit pe drum.L-am vazut si pe Dezbracatu pe acolo, hi,hi.
Cecilia, noua ne place sa mai iesim pe la targuri sau in alte parcuri in weekend , mai schimbam si noi un pic.
Week-endul trecut am fost cu niste prieteni care au un baietel de 3 ani la Arleechino-loc de joaca langa Unirii, a fost dragut desi cam mic spatiul, dar personalul foarte atent cu copii, curat, destul de bun pentru organizat petreceri.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Lia B, ce dulce e Runa, bravo voua pentru asa progrese! Pupam fetita cu codite!
Poze
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Ne-am intors si noi de la Muzeul satului,a fost frumos am cumparat miere, turta dulce, meezeluri si toba de la producatori, taitei buni si diverse cadouri.Mami si-a luat un sirag de margele ca a insistat Antonia mult sa imi iau, ar fi plecat de acolo cu toate margelele Cecilia, noua ne place sa mai iesim pe la targuri sau in alte parcuri in weekend , mai schimbam si noi un pic. ![]() Week-endul trecut am fost cu niste prieteni care au un baietel de 3 ani la Arleechino-loc de joaca langa Unirii, a fost dragut desi cam mic spatiul, dar personalul foarte atent cu copii, curat, destul de bun pentru organizat petreceri. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 Poze |
Se vede ca Antonia este o cocheta, sa se tina bine tati al ei, daca de acum vrea margele, nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa vrea mai tarziu, poate perle...dar ce perle???????
Si eu as vrea sa mai schimb locul....dar, asa cum am zis doar daca plec singura sau poate daca aplic o tigaie lui tati de cristi
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
mandarinutza spune:
Sabina, ce dulce si inocent e Gheo!
si Antoniei ii place mult la Biserica, e foarte cuminte cand mergem, rezista cam 30 min la slujba.
Poze
mandarinutza spune:
Cecilia
Eu am foarte multe cutii, cutiute cu margele si se gateste Antonia, le pune si ursuletilor margele si vrea si ea cercei ca ai lui mami si atunci ii agati cerceii mei de ai ei si e asa de incantata, scutura capul ca sa se miste cerceii,si se uita repede in oglinda. Are si ea cutia ei de bijuterii, ca a tot primit de la rude bani de argint si medalioane, cercei, dar nu i le-am pus pana acum, le pastram insa.
Poze
diwana spune:
Sabina, deci v-ati simtit bine si ati avut si entertainer
. Ce scump e Gh 
Lia ai fetita minunata. Am admirat-o in mijlocul a multor jucarii, cred ca e paradisul copiilor
. Mama cate stie Runa
, felicitari amandurora 
Danuta, la cat mai multe nopti fara treziri 
Cecilia, cred ca mai bine te aliezi cu vreo alta mamica, chiar mai multe si mergeti sa luati parte la activitati frumoase, decat sa mai astepti dupa sot 
M-am bucurat sa vad ca nu sunt singura care crede ca la 29 e o japoneza ![]()
N-am mai inchis de 2 zile fereastra cu Me, ca trebuie s-o vada Rares
. Cred ca Rares ii zice Ia, ca eu il intreb vrei s-o vezi pe Maria, si el zice dupa mine "Ia", asa ca Me alias Ia, "cade" toata ziua 
Deci la 32 se ascundea Cristi a lui Afibebe. Ce baietel maro si blond ai mami
La multi ani lui Cristi! Sa va traiasca feciorul!
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:

Afibeb, rad acum ca am recitit ultimul rand pe care l-am scris si am vazut ca ti-am spus ca ai un baietel maro si blond
. De fapt "ai un baietel mare si blond" 
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Betty, mai e putin pana in 2 martie.
Mandarinuta, m-ai omorat cu Antonia cea cocheta. Jale, ce o sa fie pe capul lui tati ![]()
Cecilia, te astept cu drag la Cluj, cu sau fara premiu
. Mi-ar placea sa ne intalnim.
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Betty, mi-ai adus aminte de parul lui Rares. V-am pus pe mail cateva poze care demonstreaza ce freza avea ![]()
filmulete Rares
Piticul se face mare