Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (275)
Raspunsuri - Pagina 20
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Buna dimineata, multumesc frumos de cafea ![]() Devylla, atunci nr. 9 e a ta. O revendici? Gata, s-a terminat cu scriosoul meu, se catarara rarres . pe mai tarziu Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
Adjudecat! A mea e!Felicitari!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
papanash spune:
Betty, cum te mai simti ?e totul ok ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
devylla spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
o fi numarul 9? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Ti-a luat-o diwana inainte
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
diwana spune:
Am si eu liniste acum
34, este un baietel vorbaret? Are o mama pe nume Cecilia, oare? Hmm, e un frumos oricine ar fi. Mi-e asa de dor de o mogaldeata mica 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
betty78 spune:
| citat din mesajul lui papanash Betty, cum te mai simti ?e totul ok ? ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
multumesc de intrebare, sa zic oarecum bine. M-am plictisit f tare, nu am rabdare sa citesc nimic si am vazut atatea filme in ultimile zile cat am vazut decat am nascut

Pe de alta parte as vrea sa il iau pe Mario in brate sa il strang la piept si nici asta nu am voie sa fac iar copilul simte....
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
diwana spune:
SabinaY, mi-am aruncat ochii pe blogul tau, (al Erikai de fapt
) si m-a induiosat faza cu planta pe care a rasturnat-o si o tinea de frunze sa nu cada, si plangea langa ea, si cum a mangaiat-o apoi si a spus ca a facut au-au.
Ce fetita mica cu suflet mare ai 
Ce repede l-ati ghicit pe Rares, eu ma gandeam ca macar un pic veti fi puse in dificultate, mi se pare ca nu seamana asa de izbitor in niciuna din poze, cu el, de acum 
Tre' sa dau 2 premii
. Inca n-am chiar decis ce sa fie, am o idee, dar ma mai gandesc ![]()
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Bettty, cand ai rezultatul (POZITIV
)? Sper din toata inima sa fie pozitiv si abia astept sa te vedem pe listuta
. E greu ca esti consemnata la domiciliu si ca ai atatea interdictii, dar n-a mai ramas asa de mult.
Papanash, am cautat in ziare dupa ce te-am auzit spunand de mall, si m-am enervat
. M-am saturat de oameni prosti, rai si violenti
. Ce noroc ca n-ati intrat in mall, desi cred ca-ti cam creste andrenalina sa vezi asa agitatie chiar si daca nu stii ce e.
filmulete Rares
Piticul se face mare
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui diwana Am si eu liniste acum ![]() Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
al meu este, dau premiul cand trec prin Cluj, e bine...am timp sa ma gandesc pana atunci sau e prea tarziu?
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
betty78 spune:
| citat din mesajul lui diwana Ce repede l-ati ghicit pe Rares, eu ma gandeam ca macar un pic veti fi puse in dificultate, mi se pare ca nu seamana asa de izbitor in niciuna din poze, cu el, de acum ![]() Tre' sa dau 2 premii . Inca n-am chiar decis ce sa fie, am o idee, dar ma mai gandesc Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
Il mai tradeaza si parul
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| citat din mesajul lui diwana Bettty, cand ai rezultatul (POZITIV )? Sper din toata inima sa fie pozitiv si abia astept sa te vedem pe listuta . E greu ca esti consemnata la domiciliu si ca ai atatea interdictii, dar n-a mai ramas asa de mult.Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
pe 3 martie ar trebui sa il fac, dar cred ca o sa il fac pe 2 cu o zi mai devreme
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario