Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (275)
Raspunsuri - Pagina 22
Roxana_G spune:
Cecilia, azi a fost mai linistit Bubu, a tusit doar asta noapte putin, sper sa fie o viroza usoara. Cat despre carticele, Andrei le are mereu la indemana, le rasfoieste, nu rupe niciodata, e foarte atent si grijuliu. Dar daca ma bag peste el sa ii arat si sa ii vorbesc despre ele, le arunca pe jos si gata.
Mandarinutza, poate ne vedem saptamana viitoare, noi venim sigur. Ce rau imi pare ca nu am citit dimineata de Dragobetele ala, as fi venit cu Alex dupa pictura, si asa tot voia sa mergem intr un parc. Pe Bubu nu l-am scos ca nu stam prea bine cu raceala.
Sabina, e minunat Gheo, ma bucur ca s-a distrat asa pe cinste. Sa va traiasca nepotica acum crestina, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Unde ati vazut voi puiuta Liei B? Iar am ratat. 
Ma duc sa hranesc baiatul si revin. Pictorita mea e suparata ca am cusut eu in locul ei (avem un joculet cu cusaturi, un fel de goblenuri cu sireturi bagate prin suport de plastic). Apropos de pictat, a fost tare frumos azi la Muzeul de arta, zau recomand mamicilor cu pui mai mari.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
ceamica spune:
In sfarsit imi fac si eu tema ptr data viitoare- am vazut niste poze care mai de care mai frumoasa 
diwana , sa stii ca mai bine-l intrebam pe sebastian ![]()
papanash , ne-am fi intalnit aseara
. Am fost si noi pe acolo , dar am intrat si erau toate magazinele inchise . Insa au deschis f repede ! ,, a fost alarma falsa , anunta tantica de la receptie :)). Deci asta fusese , habar n-am avut !am intrat desi baietii spuneau ca mai bine nu intram ca s-a inchis .
variante auzite prin magazine : s-au batut unii , au furat unii de la bamboo si i-au batut baietii de la paza
, se certau unii si pana la urma s-au luat la bataie cu cutite si au dat baietii cu gaze lacrimogene ....numai despre asta vorbea lumea!telefonul fara fir....
roxana , printre primele cuvinte o sa fie scara si treapta?si urcat si coborat ?![]()
cu intarziere la multi multi ani parintilor sarbatoriti de bikmaria si sabina !
MamiciDe2007 spune:
Va invit cu mic cu mare,
Cu pisica din dotare
Cu dulaul, cu purcelul
Cu broscuta cea raioasa
Sau papusa cea frumoasa,
Ce aveti la voi acasa,
Musai mai traznit sa fie,
Si atentie: JUCARIE
Neaparat sa fiti pe faza
Ca un nou concurs urmeaza.
Hai aici sa fiti fruntasi