Sezatoarea canadiana (132)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nasuc spune:

Va multumesc mult pentru gandurile bune
Stiti cat ar fi trebuit sa platesc ? 230$
Ce bine c-am scapat!

OanaGabriela, fetita mea e in clasa a 2-a. Chiar pe 1 martie implineste 8 ani (Martisorul meu drag abia asteapta). Este topic despre scoala si pentru clasa a doua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

sper sa nu va dam gripa prin modem, asa ca ma tzin departe zilele astea, suntem toti raciti de aproape o saptamana, m-am saturat

am vazut si poze si filme si citit tot tot dar s-a blocat neuronul....cred ca de vina sunt gogosile alea.....si Greta Garbo

Mona B ai exact reteta de miso soup cu cantitati? ca as face maine, poate mere mai bine la raceala

Noi ramanem in piciore suntem la Montreal in 5 martie, ce facem cu intalnirea? si restaurant e bine dar sa fie cu copii ca eu nu am unde sa-mi las patratica si nici nu conduc in Montreal.....ca daca mergem la restaurant ma duc vineri la muzeu cu pitica ca i-am promis

ce am mai putea vizita pt copii?

maine sper sa revin la povesti, acum ma pun la dodo ca mi-a facut raceala asta capul ding-ding.....

pupici la 6toata lumea si sanatate la pitici si burtici

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Pucku, sanatate!

Ica, tot asiaticul acela in virsta este singurul care preda Teorie contabila 2? nu te invidiez; eu am trecut de ala dar m-am impotmolit la contab.financiara avansata, si asa am un abandon ;

Miikon, tu spuneai pe undeva ca nu-ti cere nimeni relevé-urile de note (?), tie nu ti le-au cerut la Revenu Qc/Ca? mie da-provincialii inainte de interviu, iar la federali am vazut pe site ca nici nu acceptau inscrierea la concursul de selectie candidaturi fara relevé. mai sunt multe oferte ce-mi veneau (odata cind erau ) de pe site-ul HEC unde se specifica sa-l ai la interviu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Mikion, da intalnirea de liceu am organizat-o eu, dar pt ca la clasa voastra Andrei ( nu-I mai stiu numele de fam, doar ca Andrei e maaare tare de tot ) a zis ca voi vreti sa va intalniti numai intre voi si asa a si fost. Asa ca am organizat intalnirea pt clasele de mate fizica doar , ca de la electro nu a vrut sa se bage nimeni…
noi de la mate am fost cate un reprezentant de la fiecare clasa: a chemat colegii lui, profesorii…a fost tare fain, ca organizatorii lucram la aceeasi firma, ne stiam de multi ani, 3 dintre noi am fost si colege de facultate, deci iti dai seama ce fun a fost
.
Bai, cat am stat sa-mi amintesc cum o chema pe fata lui Ciuta…mersi !

Nelia, ce medicament minune ii dai Tudorei de s-a apucat de mancat? Nu-mi zici si mie, poate merge si la Ioana mea ? Daca o vezi, e bine acoperita cu grasimutza, dar pe noi 3 ne doare gura cat stam si o batem la cap sa bage ceva-n gura.
Ioana are gym duminica de la 2.45-5pm si ca sa o vad cum exerseaza, e la dispozitia parintilor doar o sala mica, cu cateva scaune, la etaj. De obicei cand ea intra in sala noi plecam repede sa rezolvam una-alta, dar ma intorc pe la 4.30 si urmaresc ce face si cat a progresat.

Nasuc, multumesc ca ai impartasit locul asezarii in care esti, da sa ma scuzi, eu de cate ori aud Regina, dupa cum se pronunta in engleza inteleg Vagina !
Sa stii ca zapada avem si noi, poate la frig nu-ti facem concurenta .
Felicitari ca ai scapat de amenda, vezi ce bine face sinceritatea ? Asta e bine de stiut, ca nu se stie cand ni se poate intampla si noua !

LauraB, bine ai mai sosit pe la noi, ce faceti,cum se simte Diana ? Sa nu uit, LMA printesei ! Si success la organizarea evenimentului, cred ca Diana abia asteapta !Poate pui niste poze pe contul nostru comun, ce zici ?

Daiopri, da mancacios tare pisoiul…600g intr-o saptamana …si mai si doarme noaptea, nu plange…unde gasiti domle copiii astia asa buni ????

Simi, sa-ti traiasca majorul ( tot asa frumusel e???) si minora !

Diana 2007, Olaga Tarziu si Mona B, sarcina usoara in continuare! Care e faza de la cununia civila ?
Eu una nu mi-am pastrat numele de fata ca era urat si lung si multi il greseau la scriere ori pronuntie, dar daca le vroiam pe amandoua ( adica san e pastram numele sis a-l cheme sip e sot ca pe mine), cred ca socrii faceau atac de cord…ceea ce nu era chair rau, ma scuteau de niste batai de cap care au venit mai tarziu…Cert este ca numele de fam al sotului e frumos, si pronuntat in engleza cu prenumele meu rimeaza, asa ca nimeni nu uita cum ma cheama, e un fel de Marcy Darcy, daca va amintiti de Familia Bundy.

David e deja la a 4 sedinta de dez-aalergizare ca sa zic asa, mananca putin gluten si nu are reactii grave...Doamne, poate scapa soricelul de alergii, ca tare greu ii este! Iar Ioana, joi la scoala s-a lipit de un portable care fusese proapsat vopsit si s-a intors acasa ca o zebra pe geaca si pantaloni...mai ciuda mi-a fost de geaca, ca era tare calduroasa...Am vorbit la scoala, si-au cerut scuze si a ramas sa ma sune directorul sa-mi dea detalii despre ce sa- intamplat...si chiar m-a sunat azi la job sa-mi zica sa ducem geaca la curatatorie ca firma care e vopsit la scoala ne plateste cleaningul...sper sa iasa vopseaua, ca la masina de spalat nici nu s-au sinchisit dungile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Ies si eu sa va salut de la mine din butoi.
La noi au dat afara, poate ma credeti nebuna, dar mi-as fi dorit sa fiu pe lista, asa la ce nebunie a ramas ajung sa-mi iau campii si sa-mi dau demisia.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Servus fetelor dragi
Cu greu mai apuc sa mai citesc cate ceva... din cand in cand :(
Try, Ica, Ange - va multzumesc frumos pt gandurile bune
Deci - f pe scurt... invatz... si profa... colac-peste-pupaza... a fost atat de pozitiv de impresionata de rezu mele la teste si lucrarile de control incat mi-a spus ca sunt deja gata sa dau examen pt nivelul urmator... in martie Atat sunt de furioasa... ca NU aveam chef deloc! da' absolut de loc sa dau examen asa de repede Asa as fii dorit sa incetinesc un picutz ritmul si sa mai lancezesc si eu... Mama va pleca la sf acestei sapt acasa in Ro pt 2 sapt. Si apoi se reintoarce la noi inca 3 luni... Trebuie sa recunosc ca fara mama NU as fii reusit sa invatz in ritmul acesta infernal si nu as fii avut nicidecum puterea, energia si timul necesar sa ma ocup NUMAI de scoala... Sincer va admir fetelor ambitzioase (Ica, Diana, Roxana, etc) care va straduitzi sa facetzi fatza pe toate planurile... da' eu nu as putea nici cum! Singurul lucru care imi lipsete ENORM de mult (neasteptat de mult - tre' sa recunosc) este timpul meu cu Gabisor... Pur-si-simplu imi este dor de momentele in care stateam si ii citeam, ma jucam cu ea, etc Acum doar dupa-masa si seara (de la 5pm pana pe la 8pm) ma mai ocup cata cat de ea... Nu non-stop, evident ... cand are ea chef si cand nu invatz eu Am de invatzat aprox 500 de cuvinte (plus expresiile aferente) noi pe luna (si pe pamant ) Citesc cartzi si articole, scriu recenzii, mai nou si VORBESC in fatza colegilor (prezentari - FARA suport PowerPoint... si fara 'fitzuica')... repet gramatica... si uite asa timpul trece... nu stiu cand... dar cert ca... cumplit de repede! Nu mai am timp nici sa-mi fac 'informarea politica'... decat extrem de rar...
Try - ai intrebat ce mai e nou prin Europa... iarta-ma... dar... care Europa? Europa NU mai exista... Exista doar un Babilon de natzii, de culori, de culturi, de religii... numit Uniunea Europeana... si din care fac parte (printre altele) si Africa, Orientul Apropiat... si chiar si un pic mai indepartat, etc... Europa a... murit... Si-a semnat condamnarea la moarte cu mai bine de 20 de ani in urma... iar acum a disparut complet... Nu mai exista identitate natzionala, nu mai exista decat amintiri despre ceea ce a fost odata... si a fost inghitzit de natzionalitatzile 'inlocuitoare'... E ceva de speriat cand citesc ca aici sunt orase in care viiturile au depasit numarul localnicilor... Si ne mai intrebam... oare de unde sunt bani pt ei... ca rata somajului e la cotele maxime pe ultimii 30 de ani!
Nici nu mai vreau sa ma gandesc... ca numai ma intristez... Cum vrem sa construim o tzara (prospera!) si sa privim in viitor cu optimism cand totul e luat si dat la altzii... ca saracii au nevoie... de ajutor... permanent... pe urmatorii... vreo 10 ani... sau chiar pe viatza! Iar scolile si gradinitzele de aici nu au profi, nu au suport, sist medical a luat-o in jos bine de tot... si nu se mai opreste din alunecarea la vale...
Acum o zbughi la curs in continuare...
Va tzuck si va urez multa-multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

'neata si o cafeluta de la mine!

pentru ca v-ati gandit la sanatatea mea! Inca mai tusesc si inca mai imi curge nasul dar sunt mult mai bine! Aseara m-am culcat la ora 8 si azi se simte diferenta.

Lorelai multa bafta cu examenul! Stiu ce zici tu acolo, ti-este dor de timpul petrecut cu Gabisor si din pacate timpul zboara prea repede ca sa nu profitam la maxim de clipele cu copiii. sa-ti fie mai usor!

Simi, sa-ti traisca flacaul! Si sa va aduca numai bucurii!

Dana, am avut si eu perioade din astea cand tipam la Seba din orice. Probabil oboseala, stresul... te inteleg perfect dar din pacate nu am nici un sfat sa-ti dau, e greu, eu dupa ce m-am linistit, m-am dus si l-am luat in brate si i-am zis ca nu vreau sa tip la el, dar ca sunt mai obosita si sa incerce si el sa fie mai atent data viitoare si sa nu mai faca asa, etc.

Simo, am retinut disponibilitatea pentru sambata. La ce ora preferi?

Si cine mai vrea deci sa vina sambata, 28 februarie, ora X (a se confirma), la corabia de la www.yelp.ca/biz/cavendish-mall-le-mail-cote-saint-luc" target="_blank">Cavendish Mall? Este in Cote St. Luc, pe Cavendish Boulevard colt cu Kildare Road, vis-a-vis de biblioteca Cote St. Luc.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Roxana, ma bucur ca esti mai bine.
Si mie mi-a trecut raceala, dar cu Augumentin adus din Ro.
Dar suntem obositi toti 4 si asteptam vacantaaaaaaa..

Cred ca venim si noi sambata. Voi stabiliti ora si spunem daca putem ajunge sau nu.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna dimineata tuturor!
Laurajr, multumesc frumos de gandurile bune, totul merge bine pana in prezent, si, curios, parca si su somnul stau mai bine de vreo 2 nopti.
Olga, sunt cu gandul alaturi de tine, pacat ca nu sunteti mai aproape, sa ne putem vedea mai des.
Corina, ti-am trimis PM cu reteta mea de miso.
Magda, te sun azi ori maine mai precis, ca mai am niste drumuri de facut astazi- si stabilim pe joi ori vineri intalnirea din Toronto, daca si tie iti convine. O tinem la curent si pe Cristina- Mqqm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Pucku, sanatate!

Ica, tot asiaticul acela in virsta este singurul care preda Teorie contabila 2? nu te invidiez; eu am trecut de ala dar m-am impotmolit la contab.financiara avansata, si asa am un abandon ;

Miikon, tu spuneai pe undeva ca nu-ti cere nimeni relevé-urile de note (?), tie nu ti le-au cerut la Revenu Qc/Ca? mie da-provincialii inainte de interviu, iar la federali am vazut pe site ca nici nu acceptau inscrierea la concursul de selectie candidaturi fara relevé. mai sunt multe oferte ce-mi veneau (odata cind erau ) de pe site-ul HEC unde se specifica sa-l ai la interviu.

Da Ana, tot 'mnealui ii si nu dai meditatii la th comptable II ? Si cu abandon pe releve care-i faza? Ca noua ne-au spus o poveste frumoasa la sedinta de info ca nu influenteaza AB cu nimic, ci doar esecul. De asta si vreau sa renunt la curs, ca daca am esec, chiar daca reiau cursul banuiesc ca tot are un impact la medie de care am nevoie Stii ce m-a enervat cel mai rau Van Thu nguc - ca el stie ca pica multi si ne-a zis cu zambetul lui, stii tu care, sa nu-i mai punem intrebari ca poate le avem la examen, daca nu la asta si picam la celelalte

Lorelaim, asa cred si eu despre Europa, ca-i un amestec de discriminati cu oameni de care se trage cat mai mult, ca micutu' el nu poate si nici nu trebuie stressat ci ajutat si mangaiat pe crestet

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput