Sezatoarea canadiana (132)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Oana, merci de info, am sa pun bani la pusculita din timp

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

S-a stricat water heateru' azi noapte-n somn.
Noroc ca-i rental, noroc ca vine ala diseara sa vada de el, noroc ca avem abonament la gym, ca pana il schimba avem unde ne duce la imbaiat.

MonaB, remember ca eu lucrez si nu sunt available pana cel putin la 6 seara in timpul saptamanii. Adica, lucrez, vorba vine, ma duc intr-un loc si stau pana tarziu.

nasuc, asa-i ce fain ca astia au creier, nu numa "lege"?

Iau o pauza si mai trec pe-aici.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.20]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nasuc

OanaGabriela, fetita mea e in clasa a 2-a. Chiar pe 1 martie implineste 8 ani (Martisorul meu drag abia asteapta). Este topic despre scoala si pentru clasa a doua?

nasuc, aici e topicul de clasa a 2-a, mai povestesc si eu cand am vreme pe acolo, fetita mea tot a doua.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132025

Ce bine ca ai scapat de amenda si ce bine ca ne-ai povestit si noua, sa stim ca totusi se poate face ceva mai mult decat sa platesti cu seninatate

lorelaim, ma uimesti cu suedeza! Pentru mine face parte din categoria limbilor imposibil de invatat...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

raportam brotac cu bronsita, pe antibiotic 10 zile, nu ma intrebati cum de la gat rosu direct acolo. si nu tuseste cine stie ce!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maru-sanatate multa, ti-am dat PM cu nsite naturiste bune si usor de dat la brotac.
Sa nu spui tu ca ai scris in blog mai?

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

mQQm, vad ca locuiesti in Tonga. cum e acolo? eu, sotul si niste prieteni ne gandim ce o sa facem la pensie si ne uitam spre locuri mai calde.
ciao!

Mergi la inceput

maru, sanatate multa Andreiului. Dar cum a reusit?

Biscu, e resedinta de iarna, parca-i mai cald decat cu steagul celalalt.

Va pui si voua linkul primit de la cineva: http://www.newsweek.com/id/183670

Nu ca ne e noua individual mai bine, da' asa de ego macar, haha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

LauraB, multa sanatate Dianei! Acus acus e ziua ei

Denisam, multam mult, o sa aplic pe brotac diseara! Da, am scris, mai mult ca o rabufnire ca m-am saturat de atitudinea asta de superiori pe care o tot primesc de la ciocolatii!

lorelaim, curaj cu suedeza! Ia imagineaza-ti ce bine suna la rezume: fluent in suedeza Cat despre timpul petrecut cu Gabisor, acum inca iti permite sa stai pe langa ea, dar cand o creste, nu mai pupi anyway asa hatir!

mQQm, nu stiu cum, de fapt nu stiu de ce ma mir, asta a fost Andrei din totdeauna, in tara o luam mereu in freza de la doctori, ca am stat cu copilul bolnav acasa, nu ma credeam cand le ziceam ca ieri avea gat rosu si stranuta, acu tuseste de sperie vecinii, si uita-ne la control! e pe antibiotic si a trebuit sa ma lupt cu farmacista, ma rog, a castigat ea, ca doctorul i-a zis lui Victor de 3 ori pe zi, ea, nu, ca pe reteta scrie BID ceea ce inseamna de doua ori pe zi (pe reteta arata cam asa: I3/D, imaginati-va asta scris de un arab)

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Maru, pai trebuia sa insisti sa sune famacista doctorul, sa double-check.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

pot sa va intreb ceva?
cum v-ati gasit primul job in Canada?
eu de 2 saptamani am inceput sa-mi caut de lucru iar obtinerea unui job mi se pare ceva de ordinul fantasticului
zic sa intreb si eu la cele mai experimentate!!!!

Mergi la inceput