Sezatoarea canadiana (132)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mikiion da, trebuie sa adaugi numele de dupa casatorie pe cardul RAMQ. LA RAMQ trebuie sa mergi cu SIN-ul, cu certificatul de cetatenie si cu certificatul de casatorie, ala din Romania. Eu am din ala nou, roz, pe care scrie si in engleza si in franceza, deci l-au acceptat, au facut copii. Insa daca ai un certificat din ala vechi, in care scrie numai in romaneste, cred ca trebuie sa mergi sa-l traduci, nici nu stiu. Mi-au mai zis de la pasapoarte sa merg si cu o factura gen Hydro-Quebec, Videotron, pe numele meu, cu adresa mea. Eu o aveam insa nu mi-au cerut-o.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Doloress multumesc. Se gaseste la magazine naturiste sau si la cele cu mancare? Ca stiu ca am vazut Boiron si la save on food (nu stiu daca aveti acolo cu numele asta) da e mag din acela cu mancare care are si farmacie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Va salut pe toate!
Am zis ca trebuie sa impartasesc cu voi bucuria: AM COPIL MAJOR!!!!
Am sarbatorit azi incepind de dimineata, i-am dat cadoul, la prinz am fost la restaurant, iar seara am taiat tortul in familie!
Va pupam!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Doloress, merci, am sa incerc si eu de saptamana viitoare. Dar pentru card unde ai fost, ca acum am avut revelatia ca nu stiu unde e sediulla RAMQ. Adica il stiu pe ala din Quebec nu cel de aiciVreau inapoi acolo, macar erau toate grupate .....

Dairopi, la farmacii de toate felurile. Mai este pe aici si Infacol, care e laudat de fetele din romania. Si un siropel cu marar, adica apa lor contra colicilor . Nu ca la noi a avut ceva efect.
Fii atenta sa nu ai cumva debitul prea mare de la atata stimulare. Eu asta am avut si de fapt asta ii provoca durerile de burta. Era prea lacom. Am gasit la un moment dat pe net articolul asta si mi-am dat seama unde gresisem . Dar era deja prea tarziu.

http://www.breastfeed-essentials.com/toomuchmilk.html

Simi felicitari!!!!

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

simi, felicitari, La multi ani pentru proaspatul major
El ce parere are despre eveniment?

pitilache, multa sanatate si recuperare rapida! Ai tras ceva...

Eu am facut azi Greta Garbo si acum ma tin de burta... buna, buna, cu un gem acrisor de caise... un deliciu!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simi La multi ani! Sa-ti traiasca! Sa fie fericit si sanatos!

Mikiion e pe 425 de Maisonneuve Ouest, etajul 3, birou 300, metro Place des Arts sau McGill.

Daiopri se gaseste si la supermarketul de mancare la noi, eu le iau de la Loblaws, de la raionul de farmacie.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Va multumesc de urari!
Nelia, am intrat sa-ti spun ca tocmai am luat bilete la André Rieu. Vine la Centre Bell pe 19 aprilie. Daca vrei bilete, grabeste-te ca se dau repede! Incep la 69.97$ si merg pina la 149$. Abia astept, de mult vreau sa merg sa-l vad!

Sanatate, Pitilache! Cum te descurci cu programul ala incarcat al tau?

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna seara tuturor!
Raportam si noi aproximativ 2100 g dupa ultima ecografie si capsorul deja pozitionat in directia bunasa vedem daca se "razgandeste" de-acum incolo. Fratiorul Vladutz a prins deja drag de el, ii place sa-l simta miscand cand pune mana pe burtica si se amuza teribil cand micutul se agita. Ii si vorbeste si-i promite ca se vor juca impreuna cu toate camioanele, avioanele si legosnumai la dormit vor trebui sa ajunga la un deal, intrucat Vlad si-a exprimat ferm dorinta sa doarma cu mine si dupa ce va veni BB, care musai va dormi cu tati...el nu-si cedeaza locul.Worst scenario: vom dormi toti trei in dormitorul lui BB iar tati singur in dormitorul mare.
Daiopri, ce frumosi sunt puiutii tai!E foarte normal ca pisoiul sa se trezeasca des in primele luni, si Vlad al meu se trezea de ne zapacea tot la 2 ore, incat credeam ca e nevoie sa completam cu formula- fara mult succes, ca refuza hotarat biberonul. Dupa 6 luni a inceput sa ceara tot la 3 ore si asa a continuat pana aproape de 9-10 luni. Noaptea insa s-a trezit mereu de 2-3 ori pana dupa un an, dar ne-am ajustat nevoilor lui iar faptul ca a dormit cu noi ne-a ajutat si pe noi sa dormim mai bine. N-am fost niciodata adeptii metodei "cry it out" atat de po****ra si nu regretam nimic. Am gasit articole ce descriu dezavantajele acestei metode si n-as face asta nici cu Aidan. Daca vrei sa-l alaptezi cel putin 6 luni te vei obisnui, apoi poti sa suplimentezi cu formula pe care i-o poate da altcineva ca tu sa te poti odihni mai bine. Inceputul e mai greu, pana isi stabileste el patternul de hranire si stomacelul lui va putea cuprinde mai mult.
Olga, imi pare tare rau ca nu te simti bine, odihneste-te cat poti acasa, lasa stressul deoparte, o sa duci la bun sfarsit sarcina asta, sunt sigura

Am pus si eu niste pozite cu noi la Masamune de Sf. Valentin.
Duminica placuta!
Mona32 sapt.cu baby Aidan-Victor si mami de Vlad-Andrei- 4 years

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Am trimis pozele la adresa de email unde le trimiteti si voi insa am primit failure notice precum ca adresa respectiva e inexistenta.
Can anybody help, pls??
O sa mai incerc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Doloress, ce povestesti tu acolo mie nu mi-e cunoscut si acum ma intreb oare de ce... S-au schimbat legile intre timp, nu stiu eu ce acte am si pe ce nume... abia astept miine sa ma duc sa verific, ca acum nu pot ca ii trezesc pe baieti. Dar eu nu am carnet de conducere, am iesit din tara cu copiii, am cardul maladie pe numele de donsoara si pasaportul pe numele de casatorie. Ceva nu corespunde, pentru ca daca nu s-au schimbat legile in ultimii doi ani, ar fi trebuit sa am aceleasi probleme ca tine... si eu mi-am facut pasaportul in vreo trei saptamini fara nici o problema. Sau... tu te-ai casatorit aici!?! Lamurim miine... ca m-ai pus pe ginduri, pe mine oare cum ma cheama in toate actele pe care le am!?!

Simi, la multi ani pentru major!!! Adicatelea, tu vrei sa-mi spui mie ca baiatul ala frumos foc, da' foc de frumos, nu are decit 18 ani??? Sa va traiasca si sa va aduca in continuare numai bucurii, sa aiba o viata frumoasa, plina de iubire si de succese!

Mikiion, sa stii ca si Tudora a trecut prin faze de genul asta cind nu minca, pur si simplu nu se tinea pe picioare, mai ales dupa o boala, viroza terminata cu otita, febra, antibiotic si tot tacimul. Dar sa-l observi bine, daca isi revine un pic cu mincatul si tot mai are probleme cu echilibrul, poate nu ar fi rau sa-l vada un medic bun. In legatura cu perspectiva de joburi, recunosc ca eu m-am axat mai mult pe descrierea programului si intuitiv am zis ca asta i s-ar potrivi. Eu vrea sa faca o scoala si sa aiba acces la altfel de job, il consider un tip extrem de inteligent si mi-e ciuda ca nu are acces la o slujba mai buna, ca de placut ii place ce face si acum. Ne-am ciriit un timp, el zice ca nu e, ca atita poate, eu zic ca da... si pina la urma am obtinut de la el promisiunea ca daca ii gasesc un program care sa-l atraga, se duce la scoala. I-am gasit trei, certificatul in gestiune de proiecte, kinesiologie (bac) si masterul in stiinta informatiei. Cu kinesiologia mai greu, ca ar fi durat mult prea mult, a ales primul si intre timp a fost acceptat si la al doilea. Vazusem vreo doua oferte, apoi mi-ai povestit si tu, mai e o fata la subiectul Tudorei, mai avem un prieten... iar acum am dat peste site-ul cu pricina si mi-a placut cum suna. Nu am avut timp sa i-l arat, pentru ca astazi am avut o zi plina ochi. Poate miine, la cafea... Si da, vreau sa-mi trimiti, chiar te rog... Ah, si avem un prieten care isi cauta servici, cel a terminat masterul in arhivistica, a fost la citeva interviuri, dar inca nu l-au luat la nici unul. El lucreaza deja intr-o biblioteca de cind era student, dar are nevoie de ceva mai bun, in plus nu e la timp plin si acum au al treilea copil si sotia e acasa, asa ca e musai sa aiba timp plin. Daca afli de vreunul si nu-ti trebuie sau daca ai la indemina locuri unde-si poate cauta, desi cred ca stie el unde sa caute. Oricum, nu cred ca ii strica un pic de ajutor. El a terminat la McGill, dar e perfect bilingv, ar putea sa lucreze si in franceza.

Simi, da, stiam ca vine, dar acum avem vreo patru rinduri de bilete pina in mai, merg impreuna cu sotul si eu (in sfirsit!) si am ales sa nu ma duc la asta, unde ar fi trebuit sa merg singura, si sa-i iau clape sau pian Agatei, de fapt copiilor, ca poate ne tine mai mult, sa-l foloseasca toti. Si mai vrem si un storcator de fructe si legume (din ala bun, chiar stie cineva de unde, ce marca si cit costa unul bun), ca vreau sa bem toti suc proaspat de legume si fructe de mai multe ori pe zi... Am renuntat de buna voie, dar mai vine el, ca asta-i tinar, nu moare... Ah, si e la Centre Bell si acolo nu e Wilfred Pelletier! Sper ca ti-ai luat bilete bune, ca nu are acustica de la prima si cele de 69 nu merita sa le iei.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput