Sezatoarea canadiana (132)
Raspunsuri - Pagina 14
Doloress spune:
Stefany cum iti ziceam si la Odisee rabdare si tutun Adica tutun mai putin! Eu dupa ce am trimis o gramada de CV-uri timp de 2 luni fara prea mari rezultate, m-am angajat printr-o cunostinta la un call-center (collection agency). Acolo am stat o luna, insa dupa aceea am trecut experienta pe cv. Sa vezi ce diferenta dupa aceea, chiar si luna aia lucrata a contat enorm. Dupa aceea mi-am gasit intr-o luna jobul unde ma aflu si acum. Oricum ideea e ca am avut mult mai multe apeluri dupa luna aia lucrata. Si sa stii ca in call-center se angajeaza permanent. Acum insa depinde cum stai cu nervii, e un job imposibil. Ajungeam plangand acasa in fiecare zi.
Tips : eu imi modificam fiecare CV, in functie de ce cereau ei. In sensul ca la abilitati si competente ma uitam la descrierea postului si bagam acolo exact ce cereau ei, bine cu alte cuvinte. Am fost si la o agentie din asta care ii ajuta pe emigranti la Cari St-Laurent si acolo am vorbit cu un agent care mi-a modificat si mi-a periat cv-ul. Scrisoarea de intentie la fel, aveam grija sa le reamintesc principalele mele atuuri care erau in general cele pe care le cereau ei.
Multa bafta!
Fetelor ati vazut ca iar sunt retrase produse Maple Leaf de pe piata? Tot din cauza listeriei, nici nu-mi vine sa cred dupa toata reclama care o fac la tv cum ca au schimbat toate procedurile si cum totul e mult mai safe acum. Eram odata cu sotul si produsele lor erau reduse, el s-a repezit sa cumpere, eu n-am vrut, el imi zicea ca acum sunt cele mai sigure de pe piata, dupa ce au patit in vara. Iata insa ca tot nu si-au invatat lectia.
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
biscu spune:
referitor la produsele maple leaf si nu numai. eu cumparam de la ei carne de pui si curcan, desi nu zicea nimeni ca nu au hormoni si/sau antibiotice. dar de cand cu scandalul din vara nici dinalea n-am mai luat de la ei. cat despre mezeluri, parerea mea e ca nu sunt sanatoase deloc. au tot felul de aditivi care numa' bine nu fac. eu am inlocuit mezelurile cu salate (de vinete, hummus, icre), pateu de ficat de pui facut in casa si piept de pui facut la cuptor si apoi taiat felii (merge super la sandviciuri).
ciao!
columbiana spune:
Eu n-am cumparat niciodata produse maple leaf;
tot din categoria off, am vazut aseara filmul Vicky Cristina Barcelona, slabut, ma duce gindul la Sex in the City (care mi-a placut mai mult); sunt curioasa celelalte filme de Oscar (inca nu le-am vazut), am inteles ca nici Milk nu e mare brinza.....
CriPOD spune:
Nelia, unul din primele doua e ok, oricare. Pt niste copilasi incepatori e investitie destula pana iti dai seama daca mai continua sau nu. S-au mai vazut cazuri in care parintii trag de copil pana se satura si e gata toata experienta. Oricum, pana la nivel de clasa a 2-a zic eu ca merg. Dup-aia mai investesti daca trebuie.
Ana, depinde de unde cumperi si cat costa, asa zic toti la inceput, ca n-au gust, pana descopera ce si de unde sa ia. E si asta parte din adaptare.
Mezeluri: o masina de facut panini si gata cu problema. Totul e sa fie incalzite pana iese abur din ele. ei ziceau ca le-au retras nu pt ca e ceva problema, ci pt ca au skipped verificarea, eu asa am inteles. Agree, cu cat mai rar cu atat mai bine, da' mai trebe si prostii. Ca unii e mai bizii...
Mie imi vine azi heateru', aseara eram cu mic cu mare la exercise la gym, dupa care la dusuri. Sanatate curata lipsa de apa calda...
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
delphin spune:
Ana nu te mai stresa, asa cum zice si "mamicutza cu viitori 3ochi" face parte si asta din integrare. Daca pt. unii exista doar supermarchetul, pai asta e. Ce, crezi ca in Fr. fructele si legumele din marchet, mai ieftine au gust? La fel! Eu acolo ori cumpar doar de la piatza, care acolo e doar o data pe saptamana si vin si producatori locali sau ma duc la ferma. Fructele, mai ales merele le iau de la o ferma de unde le culeg eu cu manutza mea din copac.
Voila!
columbiana spune:
Delphin, cred ca mai tare m-a deranjat fraza cu grauntele de sare cu care sa ne iei spusele de bune, desi cea care a scris asta e o forumista de care mi-e drag de obicei:)), asta pentru ca daca citesti sezatoarea vezi ca am cam trecut aproape toate de inceputuri pe aici si impresiile s-au filtrat, nu mai e nici luna de miere nici de fiere
Nelia m-am uitat, noi avem Casio-seamana cu linkul al doilea, este ok- are deja doi ani;
storcatorul ala/primul l-as vrea si eu- eu folosesc blenderul: decojesc fructele, le tai si arunc acolo; e drept ca Tudor bea doar cu negocieri si lingurite numarate, dar il recompensez cu castroane de fructe taiate cuburi (el maninca numai cele cu textura tare, niciodata cirese moi de ex); ce visez insa e o masina de capuccino, cel mai ieftin am vazut la 165$ aici, au ai mei in Romania, miam-miam.
ange spune:
Roxana,ai dreptate;la 17,00 se inchide tot.Noi dupa activitati venim direct acolo.In jur de 14,00 ajungem.Noi nu am fost niciodata in mall-ul asta.Unde ne intalnim?Dar cum ajung acolo? Iau Decariul si ce sortie?
Diana,am vazut ca ai raspuns prezent.Ma bucur mult.
Nelia,nu lasam pe sapt. viitoare ce putem face asta Eu una sapt. viitoare sunt la petrecerea de 8 martie,apoi la cea pt ziua mea,apoi la niste amici si uite as ni se duce si luna lu'marte
Asa ca haide si tu.Nu te-am vazut de un car de ani
LAura B,cand aveti petrecerea?distractie placuta si felicitari pt integrare
Mona,ce fac enfantii?le-ai gasit gradi?
sambata, MAia a luat locul 2 cu ambele echipe.A urcat pe podium de 2 ori dar pe aceeasi treapta...Nu a fost incantata delocNici antrenoarea nu avea zambetul ei.In seara asta are antrenament.Nici nu vreau sa ma gandesc ce ciorba de limba vor avea
incerc sa va pun cateva poze.
Simiiii,am uitat,sorry
sa-ti traiasca baiatul mai! sa fie sanatos si iubit de cat mai multe fete.Si tie felicitari pt faptul ca ai baiat atat de mare.Cum a fost la majorat?ati serbat?cum se procedeaza aici?
Nu ajungi si tu sambata la intalnire cu baiatul?
nelia spune:
Da, da, Simi, musai cu baiatul! Da' o las pe Agata acasa, ca a mea e intr-o faza romantico-lesinata, se indragosteste cam de tot ce e frumos! Glumesc!
Ange, daca ma lasa familia, eu vin singura! Si ma joc cit vreau, ca si asa imi plac corabiile vechi... dar nu-i spun lui Octav unde, ca ma lasa cu copiii si vine el, pentru ca lui ii plac mai mult decit mie! Da, chiar ca nu ne-am vazut de mult...
Mai stie cineva la care dintre traducatoare am fost atunci cind s-a inscris Octav la McGill? M-a sunat acum si mi-a spus ca mai are nevoie, bineinteles, se putea altfel, de inca un act tradus si legalizat.
Ange, cred ca am sunat la cea ale carei coordonate le-ai pus tu, iti mai aduci aminte!?! Miine-poimiine va intreb si daca il stiti pe ala cu care sint maritata... Ca daca tu nu-ti amintesti, ma intorc in urma si citesc, ca stiu ca am scris ca s-a rezolvat si cu cine... Trebuie sa o sun si nu mai stiu nici numele, darminte numarul de telefon... s-a sters efectiv din memorie. La fel ca materia pentru miine seara, nu stiu ce ala am citit de vreo citeva saptamini, ca m-am uitat acum cica sa revizuiesc si mi s-a parut totul atit de nou!
Felicitari micutei patinatoare si echipei el pentru locul II! E bine ca nu sint multumite, inseamna ca pot mai mult!
Ah, si multumesc pentru raspunsuri legate de instrumente si facator de sucuri! Eu m-am hotarit: il iau pe al doilea si pe primul! Sa vedem ce zice si cel ce trebuie sa le plateasca!
Katrineluuuu'!!!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
ange spune:
nelia,evident ca nu-mi amintesc
ti-am scris cateva nume de traducatori luate din "pagini galbene".
am pus cateva poze.
voi ce activitati faceti cu copii in saptamana de vacanta? ai mei sunt in vacanta de 3 zile si deja mi-au scos peri albi
cge,ana,mergeti duminica in parc(Centre de la nature) daca vremea va fi asa cum au anuntat?
pitilache spune:
Intalnire cu copii
Data: sambata, 28 februarie 2009
Ora: 14:00
Locatie: Montreal, corabia de la www.yelp.ca/biz/cavendish-mall-le-mail-cote-saint-luc" target="_blank">Cavendish Mall
Participante:
Simonna
Ana_Stroe
cge
Diana2007
Ange
Nelia
pitilache
si lista ramane deschisa...
Am mutat la ora 14:00 ca sa avem mai mult timp!
Cami, din Decarie o iei pe sortie Chemin Queen Mary, faci la dreapta pe Queen Mary si apoi la stanga pe Ellerdale si imediat dreapta pe Cote St. Luc. Pe asta tii vreo 3 semafoare pana ajungi la intersectia cu Cavendish unde trebuie sa faci la dreapta. Si aici mai mergi ceva, treci printr-un pasaj si apoi o sa vezi mall-ul pe partea stanga si parcarea in fata lui. Hai, sper sa nu te fi ametit prea tare. Iar in mall, corabia este in capatul culoarului unde este food court-ul. Nu este prea mare mall-ul asa ca nu sunt sanse sa va pierdeti!