Sezatoarea canadiana (132)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Laura, la fel de frumoasa Diana chiar si cu dintisorii cazuti, si a crescut, pupici Dianei si tie

Ange, pozele tale nu se vad

Locul de joaca de la intalnire - e si ptr copilasi ca soricelul meu de 3.5 ani? Mi-ar placea sa va vad, sper chiar sa ajung

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

M-am intors pentru ca am o problema si vreau sa va intreb si pe voi daca vi s-a intimplat. M-au sunat acum citeva minute de la Asociatia de jucatori de baschet in scaune rulante... si m-au intrebat daca pot sa le fac o donatie de 20 dolari pentru campionatul care va avea loc nu-stiu-cind. Si ca daca da, imi trimit formularul pe care il completez, inclusiv chitanta ca sa declar suma la impozit... Asta nu ar fi nimic, un telefon ca toate alte telefoane de genul asta. Inainte de a apuca sa le spun ceva, cica hai sa verificam adresa si imi spune adresa exacta, cu prenumele sotului, numar, strada, cod... Surprinsa, ii intreb de unde stiu ei toate acestea. Pai, cica lucram cu Bell si cu Telus si de acolo stim. Zic da, numarul de telefon si numele de familie si initiala prenumelui detinator de cont la Bell, dar restul, aveti chiar asa acces la toate datele contului nostru la Bell. Cica da, pentru ca sintem o asociatie caritabila si de aceea... Si v-au dat toate aceste date fara acordul nostru? Da, nu sinteti obligati sa faceti donatia, noi doar va intrebam. Si mai zic: adica, orice organizatie care se declara caritabila poate avea acces la coordonatele noastre numai pentru ca sintem inscrisi intr-un anuar telefonic? Si nu a stiut sa-mi raspunda daca toate, dar ei sigur da... Va intreb si pe voi: vi se pare normal!?! Vi s-a intimplat ceva asemanator?

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ana merci ptr pm, am sunat ne vedem saptamina viitoare ptr mai multe detalii.
Sa-ti vind un pont....eu am masina de capuccino, m-a costat $325 (asta dupa ce s-a stricat cea de $89 de la Sears) la Decor Vert si ma rasfata sotul numai la sfirsit de saptamina. Dar am fost la un client de curind si mi-a facut un capuccino cam ca ala de acasa si ghici cum.. cafeaua facuta normal dat mai tare si cu scula speciala luata tot de la Decor Vert a facut spuma. Scula respectiva (ca nu stiu cum s-o numesc) are un pahar de sticla in care a pus lapte si incalzit la microunde si apoi a atasat ca un capacel din metal cu o tija pe mijloc. Tija aia o dai in sus si in jos repede (f usor) si laptele incalzit devine spuma in citeva secunde. Cu un pic de scortisoara pe deasupra, un deliciu. Scula l-a costat in jur de $20.

Intilnire placuta fetelor...

Simonna, intr-adevar e barbat bine tatal tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Nelia, da, e legal ce au facut. Mai multa info nu au, dar numele, adresa, nr de telefon sunt accesibile la charities. Chiar si daca esti pe DNC (do not call list). Sorry.

Ana, pai atunci persoana ar face bine sa-si schimbe sursa de cumparaturi, a cui e vina daca nu-s de treaba si continua sa le mance? Ori sa vina ici-sa la noi sa intrebe unde se gasesc si o ajutam.

Dana, ce mai faci? Si eu am rahatel de-ala de umflat lapte, il fac de cadou, a fost $15 la sears. In Ro le primesc cadou cu cutia de cafea, hihi, si io le-am dus cadou cu bani grei. Dar cred ca peroana aia a facut tare mult antrenament, eu l-am aruncat in sertar dupa vreo luna de incercari, in 2006. Da' functioneaza inca.

LauraB, am tot vrut sa zic... ma bucur mult ca mersul la gradi o bucura pe Diana. Si copiii ceilalti sunt niste draguti. Si eu am observat ca sunt f empatici si atenti.

Donia, pe la 13 ani incep multi dintre ei sa-si piarda empatia, cre'ca'i "part of being cool". Da'si revin.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.19]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu cred ca si quebecosii nostri, dar speram! Mqqm, daca-mi spui, m-am linistit. De fapt, ma linistisem inainte de a citi ce ai scris tu, ca mi-am dat seama ca ce mare lucru, ca-mi stie cineva datele. Ca oricum, despre mine afla lumea si numarul de la pantofi, numai sa ma intrebe... si acum m-am apucat sa ma umflu pe o asociatie caritabila. Eu tot zic ca ma fac mare si ma voi rezerva... da' vad ca mare tot m-am facut, dar rezervata, ba! Drept urmare, vor avea sigur cei 20 de dolari de la mine!

Ange, draga mea, si mai ai cele pagini galbene? Ca daca mi le mai pui inca o data, poate ma trece asa o strafulgerare despre numele ei... m-am intors in urma, in jurnalul de bord si inca nu am gasit, nu stiu la care dintre subiecte am scris si acum trebuie sa plec sa iau maimuticele de pe unde le-a dus ta-su dimineata. Am dat o cautare, nu prea merge functia asta pe DC, am cautat dosarul cu ce a mai ramas de la inscrierea lui, nu-l gasesc... in calculator nu am salvat nimic. Ce ma fac, ca vine ala mare acasa si ma toaca ca sint ... desi e la scoala lui, nu a mea, da' cica are nevoie de ajutor... urgent!

Ma plinge Lisandru, nu stiu ce are, a avut o dimineata atit de agitata, nici sa dansam n-a vrut. Oare e tot de la dinti si masele!?! Ca ma musca de unde apuca...

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Doloress, povestea ta am citit-o.cv-ul meu a fost verificat de un consilier de la Drakkar si l-am modificat asa cum mi-a zis...si am cv pt commis, pt adjointe, pt HR, cum se cere. sa stii ca tipa de acolo mi-a propus un job intr-un call center, exact ce-ai facut si tu, sa sun acasa la cei cu cartile de credit si sa recuperez banii...mi-am amintit in momentul ala de povestea ta si i-am spus tipei sa-l treaca ultimul pe lista mea...in caz ca n-o fi nimic...
Nelia, si eu am fost sunata de asociatia asta dar nu eu stau cu ei la povesti ... nici vorba sa dau bani...
Mikiion..felicitam absolventa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ana, cred ca te-ai "ambalat" putin cam repede si cam tare, nu te supi...cred ca chestia cu grauntele era pentru fata cu echivalare diplomei si restul.

Eu mi-am facut parerea mea despre forumuri si atunci cand ma bulverseza ceva, la voi vin sa cer lamuriri. asa cum i-am povestit si sotului, "fetele" nu au aerul sa le displaca atat de tare si sa o duca atat de rau pe cat povestesc unii.

Nelia, cred ca dintisor este la Lisandru tau mic! si noi l-am experimentat azi pe al 6-lea.

Si eu sa stiti ca urmez sfatul "mamici cu trei ochi"(sper ca nu te superi pe mine, spun asa ca-mi esti draga), nu stiu ceva, la voi la usa bat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

v-am pierdut, despre ce vorbiti, drob de sare, capuccino...
simi sa-mi fie rusine La multi ani pentru baiatul major!!!
noi ne laudam cu febra la isabelle (38-39) de 3 zile pe motiv de canini, stephanie e tot cu caninii sa iasa, dar fara febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Fetelor, ma bag si eu in seama referitor la subiectul despre Canada, ca stiu ca Delphin mai citeste si scrie si aici. Observatiile referitoare la mancare ale unora mi se par de-a dreptul ridicole, daca nu chiar enervante la un moment dat. Eu sunt una care are nostalgia Europei de Vest, dupa 5 ani de Germania si 3 jumate de Canada, si mai bombanesc referitor la unele aspecte ale vietii de aici, dar pot zice ca aici am gasit o mult mai mare diversitate de produse decat in Germania- de Franta nu stiu- de calitate foarte buna- evident ceva mai scumpute decat la supermarkets, si culmea, delicioase. In Germania mancarea de aceeasi calitate e si mai scumpa, iar salariile mai mici. Imi mai trimite prietena mea din Hannover cafea si ciocolata carora le mai duc dorul, dar nu-mi lipseste nik altceva.
De Romania ce sa zic, Ana Stroe are mare dreptate despre cum se face agricultura mai nou acolo, taranii folosesc din plin ingrasaminte de import,- s-a cam dus vremea solului fertilizat cu manure, samd- le dau pasarilor si animalelor fainuri concentrate la greu, sa creasca mai rapid. Inainte sa emigram in 2001 predam engleza la o scoala comunala din apropiere, cautam disperata la tarani legume fara azotati, si cu greu am gasit, nu la cei care comercializau, ci la cei ce le cultivau pentru propria gospodarie.
In scurta vizita de anul trecut in Timisoara-orasul unde am locuit- am cautat paine multigrain de calitate si sucuri naturale- nu din concentrate, fara succes. Nu mai vorbesc de E-urile din produse. Am fost foarte dezamagita de de noua fatza a orasului, candva cu adevarat frumos. Dar fiecare cu parerea lui.
Delphin, eu sfaturi in privinta emigrarii n-as da nimanui, asteptarile noastre n-au fost diferite de ce am gasit aici, trebuie oricum in Romania nu ne-am intoarce neam, iar in ce priveste Europa de Vest, we're keeping en eye on it, si vom lua decizia buna la momentul potrivit. Dupa cum merg insa lucrurile peste tot in lume, suntem bine merci la locul nostru deocamdata.

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Aaaaaahhhh, de-acolo e discutiaaaaa. Dang, m-am prins si io.

Delphin, si mama tembo daca vrei.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.19]

Mergi la inceput