Maple-syrup babies - mamici de Canada

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Fetelor, cre'ca am descoperit-o pe Wonder Womanam dat peste un link catre ea cautand aseara pe net cu totul altceva.
Si parca m-a mai pus pe ganduri in privinta unui al 3-lea bebic pe la 40 de ani asa, cum isi doreste si sotul:

http://shapeupmom.com/wp/
Astept sa-mi vina de la biblioteca "Woman first. Family always" scrisa de ea, care se bucura de mare succes. Acu' daca nu pot fi fezabile toate cate le zice ea acolo, macar o parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

An amazing family:

http://shapeupmom.com/wp/my-family/
totusi 10 copii imi par prea multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Crinia felicitari! Sa iti traiasca grasunica
Doamnelor, eu am gasit la Bay hainute acceptabile, si bineinteles in sale. Spre surprinderea mea care nu prea intram la sus numitul mag. Dar cu blugii mai greu, ca eu sunt si inalta.
Donia, razi tu razi cu martisorul, da denumirea nu se datoreaza faptului ca vine primavara, ci ca nu vrea decat atarnat de mine.
Acuma nu vreau sa sperii viitoarele mamici, da printisorul meu si-a luat fata de broscuta, ca numai in plans o tineSi a uitat ca era baiat cuminte si dormea noaptea. Nu zic cat is de ametita, si ma stradui sa nu ma lase nervii
Mqqm, apropo de ce zice Mona, cum de v-ati hotarat sa faceti inca un bb (daca nu sunt indiscreta). Si iti zic si de ce intreb, ca motanul meu imi pupa burta si zice "hello baby sister":)) Acuma eu inchid pravalia, da ma gandeam daca e posibil sa imi mai vina vreo idee?
Desi doar daca castig la lotto.
Si ca sa puna capac la toate, pisoiul meu adoarme bustean de pe la 3-4 dupa amiaza, adeca, at cand vin ceilalti barbati acasa el doarme lemn si alta nu. Cu toata galagia care o face motanul si nu il trezesti. Cat sa zica sotu ca bat campii cand zic ca ma miorlaie toata ziua
Mona, eu am fost racita mai toata sarcina, si nu am luat nimic. Am facut ceai de tei cu lamaie si miere, si am mai mancat halls. Da ce crezi c ami-a trecut? Ete ca de aia poate e nelinistit tanarul meu ca nu il mai clatin cu tusea mereu:))
Sanatate multa.

Numai bine tuturor si intalneala placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Hydronephrosis asta are de-a face cu "fluid in renal pelvis", nu-i asa? Asta-i clara, da, e acolo 43 mm, din ce am vazut e un pic numai peste valorile acceptate si e doar intr-o parte, ailalta-i 28 mm. Si tac-su a avut si i-au facut ceva destupari de astupaturi dupa ce s-a nascut, zice ca nu isi mai aminteste ce iegzact. Stiu valorile ca mi-a dat din greseala o poza cu asta, cand mi-a dat pozele de amintire.

Dar a mai zis ceva dr ieri si nu inteleg ce zice acolo, am ascultat de 3 ori mesajul, si cred ca-i alcteva. Iti trimit voice-mailu'? Ca de nu, cred ca m-oi culca pe-o ureche, ca io si-asa n-am ce-i face acum si daca el a zis sa relax, eu relax... worse comes to worst, il intreb la appt urmator in martie la sfarsit... da ui ca am si io despre ce vorbi vorbe. mersi!

Io ascult voice-mailu', dar cum se face? Mi-l pui la telefon?
Sa-ti dau un tip... eu cand nu inteleg mesajele o pun si pe Roxana sa le asculte mai inteleg eu un cuvant, ea vreo doua... team work. Deci, fititzu tau a ascultat?
Partea cu lichid in renal pelvis asa se cheama. Si daca nu se clarifica pana la nastere se mai poate clarifica si dupa aia.

A, uitasem, fetita Criniei a iesit pe unde era supposed sa iasa, adica asa cum natura intended to Plus cu epidurala.

Daiopri, e posibil sa fie vreun puseu de crestere la printisor/broscuta/martisor?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona_B

An amazing family:

http://shapeupmom.com/wp/my-family/
totusi 10 copii imi par prea multi

Dar ce frumosi sunt cu totii!
In alta ordine de idei, am zile in care si 2 mi se par prea multi ... mai ales cand vorbesc amandoi deodata!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Neata!

Crinia, well done! Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti! Si sa ne pui poze!

Pe mine ma doare un cap cam de joi, nu s-a putut, am bagat niste Tylenol, ca nu eram om. Acu' vad ca-i mai bine si incerc sa corelez durerile de cap cu ceva, poate cu nevoia de somn, vad eu si azi.

Si maniiiinc, maniiinc, maniiinc... Nu pricep cum o persoana care minca putin si rar ca mine poate sa se transforme in butoiul asta fara fund! Jur, ieri dupa-masa intre 2 jumatate si 8 am mincat intr-una. Fost la prieteni si mincat aproape toti castravetii murati pe care-i detineau, pe aia pe care nu i-am mincat i-am luat cu mine acasa! Plus un borcan de dulceata de nuci verzi. Luat acasa, vreau sa spun, ca frisca le-am mincat-o cu lingurita, de fapt cu lingura.

Iar acum am mincat deja de dimineata si mi-e foame iar.
Ma duc sa caut ceva de mincare :)

Pupici,
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

In sfarsit mai apuc si eu sa intru pe forum.
Deci nu sunt singura din Alberta, am vazut ca mai sunt 2 mamici din Edmonton.Super.
Noi avem colici in continuare,asa mi-e de mila de matza mica cand plange de durere.Ieri am avut o pauza ,dimineata s-a trezit tare zambareata si am profitat, am fost la biserica si in oras.Seara, normal, au aparut colicii .Vrem si azi sa profitam de vreme, au anuntat ca vor fi +15 grade azi, si nici nu bate vantul.Asa ca o sa facem o plimbare mai lunga azi.
Felicitari Crinia,sa fiti amandoi sanatosi.
Mai vroiam sa mai scriu ceva, dar nu imi amintesc ce.Sunt obosita, asa ca ma scuzati
O zi superba sa aveti.

Pe 1 februarie a venit pe lume Arianna Timea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Buna dimineata, ce faceti burtici/mamici/bebici/etc? Eu am dormit aproximativ 9 ore si azi ma simt bine si in forma for a change. Adica nu mi se mai pare ca in urmatoarea ora o sa imi cada o caramida in cap.
Voi va pricepeti la vize, ca am o intrebare: socrii au primit viza azi, totul prin posta, viza cu o singura intrare. Si cica pe ea scrie valida 26 feb-26 august. Ce inseamna asta? ca pana in 26 august tb sa intre in Canada (si stau cat le da la granita)? sau ca pana pe 26 august tb sa vina, sa stea si sa si plece?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Llaura, e prima: treb sa se prezinte la poarta canadei pana cand scrie in viza (de intrare se numeste). Acolo le pune viza de sedere.

lily, imi pare rau de colici, da' macar aveti cald, la noi sunt -13, feels like -23.

Eu azi is ultra-blue, ma macina o problema legata de copila asta a mea si-un tratament ce i-l dau, plus ca imi iubesc gioaba azi mai mult ca ever. Sa zic ca am pus 9 kg pe mine? Da' stati voi happy, sa am ce citi, ca mai viu...

Donia, esti geniala, si tu si fie-mea si musiu gugal. Am pus-o sa sculte mesajul, mi-a articulat ce a inteles si dupa ce l-am intrebat pe d-nul gugal, dansul m-a corectat si am picat exact pe ce trebuie: choroid plexus cyst e chestia cealalta. Bine ca stiu c an-are legatura cu cromozomii, in rest cica-i total normal.

Ma duc acu', in lume...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.19]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Mqqm, sa traiesti.
Si unde te duci in lume.

Mergi la inceput