Maple-syrup babies - mamici de Canada
Raspunsuri - Pagina 8
Magdone spune:
Felicitari Crinia sa-ti traiasca fetita si sa fiti sanatosi!
Refacere usoara si asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
CriPOD spune:
Crinia, sa-ti traiasca papusa, sa creasca mare, sanatoasa, desteapta si frumoasa, adaptare usoara, somnic mult si tzitzi bogat! Musai sa vii sa ne spui cum ai reusit s-o scoti ca eu ma inspaimant. Pe-aici pe la canadeze numai de bebei de-astia uriasi am auzit si sincer, ma "dread". Astptam niuz, deocamdata te-am promovat la lista de babies. Sa va aduca numai bucurii! Bravo!
Mona_B, you're next!!!
Eu mi-am luat breakfast combo de la tim hortons azi dimineata si acum explodez. Nici aer nu mai am, gafai numai cand vorbesc.
Ieri am batut magazinele pt costum de baie, iar, nimic. In toate arat ca un balon. Berbantul cred ca are multe ganduri bune, ca-l car cu mine again and again...
Mona, da, de-aia de "treling" si "iegari", da aia nu se pun, ca eu vorbeam de panataloni de mers la giob. Si nici blugii nu se pun, decat vineri. Cu bluzele, noroc cu moda asta de baby-doll, ca nu imi trebuie bluze. Pantalonii care mi i-am luat, singurii sunt de vara, ii pot purta si lungi si pan'la genunchi si i-am luat kaki sa-i port si-acu, multi vad, putini pricep. Mi-au placut ca au chestia din talie fara nicio cusatura si se poate rula pe sold, sa fie low-rise, arata bine, cred ca-i pot purta si dupa.
Pe mine ma suna dr ieri si-mi lasa mesaj ca a primit pachetul de la echo si s-a uitat personal. A zis sa nu ma stresez ca lui i se pare chestia aia renala "normal variance" si verifica la 32-34, dar a mai zis ceva care "sigur se resoarbe inainte de nastere", nu inteleg ce zice , doar ca e pe ambele parti. Cum sa fac sa pricep? Oricum a zis ca vrea sa sublinieze sa nu amstresez absolut deloc ca e totul foarte bine si e sigur ca astea-s "nothing".
Pt cine m-a rugat sa pun link la sezatoare, este in prima postare, nu prea vreau sa-l pun oficial, pt ca odata ce incepem capitol nou, linkul o sa mearga la cel vechi, inchis. Nu stiu daca make sense. Sa-l pun totusi?
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mQQm Pe mine ma suna dr ieri si-mi lasa mesaj ca a primit pachetul de la echo si s-a uitat personal. A zis sa nu ma stresez ca lui i se pare chestia aia renala "normal variance" si verifica la 32-34, dar a mai zis ceva care "sigur se resoarbe inainte de nastere", nu inteleg ce zice , doar ca e pe ambele parti. Cum sa fac sa pricep? Oricum a zis ca vrea sa sublinieze sa nu amstresez absolut deloc ca e totul foarte bine si e sigur ca astea-s "nothing". |
Si eu acum ce fac? Iti dau link sau nu?
Iti dau cu o conditie: reciteste ce a zis doctorul.
"A zis sa nu ma stresez ca lui i se pare chestia aia renala "normal variance" si verifica la 32-34, dar a mai zis ceva care "sigur se resoarbe inainte de nastere",
Na uite si link, ai noroc ca te cunosc
http://www.childrenshospital.org/az/Site1117/mainpageS1117P0.html
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Denisam spune:
Felicitari Crinia!
Sa fie sanatoasa si mincacioasa!Refacere rapida!
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Diana2007 spune:
Bine ai venit bebe de Crinia ! Sa fii sanatoasa, mancacioasa si neplangacioasa ! Felicitari parintilor !
Supa de ieri a fost un dezastru, n-a mancat nimeni in afara de catel caruia i-am dat carnea. Daca nu pot sa gust
Azi fac un pui pe sticla cu piure de cartofi (la plic) sa vedem ce mai iese. Imi stric reputatia de bucatareasa dar n-am ce face, mancare cu sila nu se face !
Hainele, la mine jumatate din problema e rezolvata, si anume cea a serviciului unde am uniforma. In afara ca am si o masura mai mare de pe vremea cand eram mai rubiconda, am pastrat uniforma de maternitate de la Victor si mi-a mai dat-o si o colega, o masura mai mica. Asa ca sunt dotata, oarecum, ca sunt cam groase si toata vara ...
Iar cealalta jumatate e si ea in buna stare ca doar n-au trecut nici doi ani de cand am fost gravida cu V, majoritatea haine sport am si cateva de la Thyme, dar calitatea mi s-a parut indoielnica.
Am o tipa romanca cu un magazin aici in west island si mai aduce second hand putin folosite, poate dau o tura pe la ea daca am chef de altceva.
Pe curand,
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si proaspata cu
CriPOD spune:
Diana, you lucky girl, ia sa scot si eu hainele de cand am fost gravida last!
Donia, mersi, da' inca tot in ceata sunt, cred. Ce noroc ca ma cunosti , stai asa, nu si pleca.
Hydronephrosis asta are de-a face cu "fluid in renal pelvis", nu-i asa? Asta-i clara, da, e acolo 43 mm, din ce am vazut e un pic numai peste valorile acceptate si e doar intr-o parte, ailalta-i 28 mm. Si tac-su a avut si i-au facut ceva destupari de astupaturi dupa ce s-a nascut, zice ca nu isi mai aminteste ce iegzact. Stiu valorile ca mi-a dat din greseala o poza cu asta, cand mi-a dat pozele de amintire.
Dar a mai zis ceva dr ieri si nu inteleg ce zice acolo, am ascultat de 3 ori mesajul, si cred ca-i alcteva. Iti trimit voice-mailu'? Ca de nu, cred ca m-oi culca pe-o ureche, ca io si-asa n-am ce-i face acum si daca el a zis sa relax, eu relax... worse comes to worst, il intreb la appt urmator in martie la sfarsit... da ui ca am si io despre ce vorbi vorbe. mersi!
mama lor de unitati de masura
Llaura, esti tacuta azi... Hormonii astia!
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Llaura spune:
Tacuta...is cam adormita, am avut o zi mai putin aglomerata. Am tot inceput vreo doua mesaje pe aici, ma gandeam la tine la variance si cu link-ul, dar sunt sigura ca mQQm-jr e bine mersi in locsorul lui
Mona_B spune:
Cristina, cauta trelingi din aia gri ori negri simpli din bumbac ori spandex, nici nu zici ca-s treling eu am gasit la sales la Gap si Roots-ce-i drept cei mai ieftini erau 49$ dar ii voi purta oricand. Incearca si un maternity outlet, cred ca ai fi fine cu doar 2 perechi eventual inca doua daca cresti considerabil dupa 6 luni, eu doar investitia in 2-3 dress pants am facut-o plus blugii. Doar vinerea era voie in blugi si la noi. Iegerii de bumbac cu cizme mergeau bine si ploverele pana la genunchi. Depinde si de dress policy la voi la serviciu, la noi nu erau prea stricti.
Pe mine m-a prins o raceala usoara, cu nas infundat rau si dureri de gat, iar azi a inceput si tusea din cand in cand. N-am mai fost racita de ani buni, dar a inceput fiu-meu, apoi sotul.Socrul e pe incepute, ca si mine. N-as vrea sa-mi sun dra inca, ma gandeam la ceva remedii naturiste/homeopate contra durerii de gat in special, de gargara cu apa sarata stiu, dar imi produce o greata cumplita. Any ideas? Mai molfai niste bombonele de la fisherman's friends sa vad ce efect or avea. Am incercat si vestita miere Manuka, e buna rau.
In rest, burta e imensa, nu m-am umflat deloc, vorba colegelor, "I'm all baby" doar cu respiratia e mai greu, mai ales acum cu raceala astasi e o vreme imputita afara, nici sa ma plimb nu pot
La bebici, eu cre'ca Olga e urmatoarea, are DPN 10 aprilie, dar inca n-o vad pe lista.
Mona_B spune:
Diana, ai dreptate despre calitatea hainelor pentru gravidute de aici,iar culorile sunt aiurea rau. Eu am cautat cu disperare sa cumpar online, cele mai bune si cu adevarat faine aveau preturi prohibitive180$ o pereche de blugi faini 120$ o pencil skirt, de topuri si rochii nu mai vorbesc. La Gap online erau articole mai dragute si preturile OK, dar nu livreaza decat in US.
Daca va plac si aveti pe cineva disponibil sa vi le trimita din US:
http://www.gap.com/browse/category.do?cid=6031
mie mi-au placut rau.