Maple-syrup babies - mamici de Canada

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Diana... la 12:00 av RV. Ne vedem sigur. Stai pe-acolo cind termini, ca tre sa aparem si noi :) Oricum vb. simbata la Corabie!

Llaura, eu mi-am cumparat la reduceri fo x plovare cu un nr. mai mare. In conditii normale incapem impreuna in ele :) Acum, vorba ta, cu mamzelele cit banita... parca se vede :) La nadragi deocamdata imi deschei nasturele, nu mai mult. Si planuiesc clar sa ma duc la Value Village sa-mi iau doua perechi de blugi, ca m-am dus la magazin specializat si mi s-a incretit parul cind am vazut cit costa.

Magdone, nu ma supar cu tigarile, in teorie stiu si eu ca nu e bine, practica ma omoara. Nici nu stii cit ma straduiesc. Da' am si eu o dambla, asta cu fumatul. Nu beau, nu-mi cumpar creme si parfumuri, de cind sint in Ca nici papuci la doua sapt nu-mi mai cumpar... Mint. Mai este inghetata, dar aia nu-mi mai trebuie de cind sint ''zarzarita"" :) Da' ma ajuta Zarzara cu lasatul, nu-i plac tigarile si gata. Atomix era si alcoolic si tabagist, asta-i numa' alcoolica :) Da' nu primeste :)

Power Ranger, bine zice Llaura... ce-i ala ce-ai zis acolo? Ce test ai facut?

Crinia? Ai nascut? Nasti?

Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alberta72 spune:

Vecina Laura si eu tot in nord est. Nu-mi spune ca stai in Britnell, ar fi prea fain. Cum dau de tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

donia, ningea... "neasteptat".

alberta72 v-am "inregistrat", sarcina usoara, copilasi fericiti! Ma bucur ca ti-a dat vesti bune dr ta. Sorry dar literatura si studiile inca zic ca varsta mamei si probabilitatea de defecte cromozomiale a lui bebe, merg mana in mana. Interesant cum la voi e 40 limita de varsta, hmm.

Uite dom'le cate eram prin odisei p-acolo! Eu mai fac fata aici pana peste 2 saptamani, abia astept sa va abandonez si sa-mi bag burta-n nisip fo saptamana asa. Iar dupa ce vin inapoi, mai am o saptamana aici si riul. Tare curioasa sunt cat o sa mai haladui pe web dupa ce raman acasa, ca acum am niste planuri MARI, MARI de tot, toate le aman pt atunci.

alberta72, orice metoda invaziva poarta un risc. Riscul pt amnio, de la clinica la clinica, dar la o clinica buna e undeva la 1:600-800. Fiecare am evaluat riscul de a pierde sarcina vs riscul de a naste un copil cu defecte cromozomiale si am ales cum ne-a dictat constiinta si inima, daca testul a fost oferit.

Llaura, eu as sta cu anuntul la job pana macar la 12 sapt, atunci iesi din perioada cu risc mai mare. Exceptie ar fi ca ai nevoie de "their understanding"... sa-ti dea mai putin de facut, sa eviti efort, sa-ti justifici lipse de la job, etc. Eu asa as face. Dar eu nu trebuie sa spun nimanui. De fapt eu n-am spus nimanui din familie (decat sot si copii) pana la 14 sapt. CVS e "un fel de" amnio, dar se face pana in 12 sapt, NTD e "neural tube defects", de ex spina bifida e unul din ele. La amnio se face si ala, la cvs nu. Si da, m-am linistit... de-o chestie...

Haine, uof. Slab. Cea mai buna investitie din toate, un pulover vesta de la jacob connection, e asa de fain si nici acum la 21 de sapt, daca nu spun nu-si dau seama ceilalti. Si chestia nu e baggy deloc. Am fost la niste prieteni, la plecare i-am intrerupt sa le spun, ca n-am gasit momentul, le-a picat falca, n-au vazut. Tot asa si eu, pulovarase mai drepte, lejere, mai lungi. Pantaloni am 3. Una de www.motherhood.com/Product.asp?ViewSource=&Product_Id=942630294&category_Name=Crops and Capris&Category_Id=0294&MasterCategory_Id=MC27" target="_blank">gravida, una de dinainte, blugi mai elastici si le pun un fel de elastic de la nastur la butoniera, si una din tricot ce imita stofa. Atat am pe sufletul meu. Greu, ca n-am gasit sa-mi placa decat unii de "sezon". Asa ca daca aveti info, nu tineti pt voi. La mine arde de costum de baie acum.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.19]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Simonna, iti dadu tanti o poza cu mamzela zarzarica ieri? Ce-a zis atomix, a iesit din stadiul de tornada?

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.19]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Iaca si eu navala

Llaura, a propos de anuntat, eu a doua oara i-am anuntat la foarte putin timp dupa ce am aflat, nu aveam deloc rabdare sa tin asa mare secret doar pt. mine , si mai ales avand in vedere ca lucrand in invatamant aveam sindicatul de partea mea si nu puteau sa-mi ia caii de la bicicleta, dar si ca sa nu ma stresez inutil amanand momentul. Mai interesant a fost cand trebuia sa le raspund la intrebari elevilor mei, o cu totul alta discutie, cu intrebari picate din cer in mijlocul lectiei, ce sa mai o nebunie totala . Pe vremea insa cand lucram la o companie imi amintesc ca era o colega chinezoaica insarcinata a doua oara care nu le daduse vestea decat pe la 3-4 luni. Si dupa ce s-a facut publica noutatea, toti mustaceau zicandu-si intre ei ca observasera de mult timp asa zisele rotunjimi, dar asteptau sa li se zica, ca nu voiau sa o embaraseze pe mamica cu intrebari. Asta sa nu se mai spuna ca in CA barfa nu egzista

mQQm, asa e si pe mine m-a socat cum ningea aseara ca azi sa fie 5 grade cu plus, super frumos de plimbare . Despre haine, exista dragute la Maternity dar scumpe, iar la dimensiunile tale le poti sari cu succes....mai nasol de cele care trebuie sa recurga musai la ele . Iar daca vrei swimming suit, ai grija sa fie de cel intreg sa protejeze burtiq cat mai mult de soare.

Simona, ca sa te descurajam de pufait , uite un link informativ despre smoking http://bodyandhealth.canada.com/channel_section_details.asp?text_id=3253&channel_id=2022&relation_id=16630

Simona73, voi ce mai faceti? Ce face puiutza mica?

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Ufff, m-am apucat de smotru, ca nu mai tine, am facut casa bec, cel putin prin locurile unde am estimat eu ca ajunge Olivia in rest nu m-am omorat . E groasa, am pus-o intr-un loc, m-am intros cu spatele si o gasesc te miri pe unde, pe sub masa, scaune, a inceput deja sa traga de sertare, ce sa mai spun, s-a terminat cu linistea mea, dar o mananc asa de dulce e.

mQQm, chiar si eu m-am mirat ce ninsoare tragea afara, am ajuns bine, dormeau toti, mai putin sotu. oricum imi daduse mseja ca cica sa vin ca adormise plangand.

Mona_b, welcome!

Alberta72, bine ai venit si sarcina usoara. Ma bucur ca mai apar si mamici de pe coasta cealalta

Apropo de haine cea mai buna investitie e o pereche de blugi cu bata f lata, nici nu va imaginati cat de comfortabili sunt si practici, eu am avut 2 perechi, unii lungi si unii mai scurti asa trei sferturi, super buni. Isi merita banii, va recomand. In rest eu nu as mai cumpara bluze de la maternity acum pentru ca sunt f scumpe si poti gasi acelasi model la magazine normale. Bineinteles de luat marimi mai mari.

Donia, adevarul e ca eu am avut asa o experienta placuta la nasterea Oliviei ca as mai face si 2 nu numai unul , dar ma gandesc si ca va fi extrem de greu. Mai vedem...

va pup

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Mqqm, eu mi-am luat doar 2 pantaloni din stofa subtire de la Thyme Maternity, o pereche de blue jeans la 20$ marimea cea mai mica si alta medie de cord pants, ceva mai grosuti pentru sezonul rece, n-am cumparat nici un maternity top, ca m-am descurcat cu ale mele. Mie imi par destul de urate, ma rog, nu pe gustul meu, dar altceva n-am gasit, nici macar online. Mai poti purta si athletic pants, sau yoga pants sunt foarte practici si purtabili oricand. Eu mi-am luat si leggings tot marimea mea obisnuita, pe care-i mai port cu un pulover asa lung cum ai descris, de la H & M.
Ziceai ca faci sushi, eu am mancat doar o data de Sf. Valentin, cate 2 bucatele din 4 feluri de peste, nu cred ca e vreo problema. Teoretic, n-avem voie, insa am calcat pe alaturi doar o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui alberta72

in Britnell

Chiar acolo
Am incercat sa iti scriu mesaj privat sau email, dar nu cred ca le-ai activat.
Scrie-mi tu te rog, eu primesc si mesaj privat si email. Daca nu primesc nimic de la tine intre timp, o sa postez aici maine nr de telefon.

Eu am produs de la costco sapt trecuta niste un fel de blugi, 20 bucks. Daca ar fi frumosi ti-as zice, dar intrucat nu sunt, nu iti zic. Avantajul e ca imi vin cei care-s marimea mea si nu ma strang la burta deloc, chiar lejeri. Si parca nici asa de urati nu sunt.
Mai vroiam sa zic ca Sarmisegetusa nici nu se compara cu Zarzara, ce e mai frumos pe lumea asta decat un zarzar inflorit.
Mai mult n-am apucat sa citesc cu atentie, nu stiu cum dar azi am fost miss po****rity, dar recuperez eu.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Vesti bune, vesti bune... primul bebe din editia actuala!

Crinia a nascut azi dimineata o fetita de 4300!
Bravo mamico! Sa va traiasca fetita si sa aiba parte de o viata minunata!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Ce frumos!Felicitari Crinia si sa fiti sanatoase

Mergi la inceput