Maple-syrup babies - mamici de Canada

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Hey, babe!

Simonna, noh uite tu cum ma faci pe mine sa postez aici carnat dupa carnat! Da' nu pot sa nu ma bucur zgomotos de minunatiile Zarzarei pe care o pupam cat stim noi de dulce, dragutza de ea!!! Bine ca-i perfecta, nici nu se putea altfel daca se lasa asteptata atat de mult.

Asta-i cea mai misto chestie la pregnansi, ca poti sa zici ce vrea muschii tai si cum vrea muschii tai! Viva hormoneala!

Vedeai pete? Eu vedeam pepit!

Ioi, eu am niste arsuuuuuri azi...

Edit: tulai ce solicitate vor fi majoretele intre 21 si 23 septembrie!!!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.19]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Chiar nu vreau sa incep aici o dezbatere despre ce a fost si ce n-a fost, hai s-o lasam asa ca toate suntem majore si vaccinate. Eu-s acuma delicata.
Speaking of etape hormonale, eu parca n-am nici un hormon; din cand in cand ma apuca depresiile fara motiv, in rest sunt bine mersi ca si inainte, am burta si mi-au crescut dumnealor parca sunt Dicke Berta, in rest nimic, nu mi-e greata nu mi-e pofta nu mi-e nimic.
O sa ma trimita la obstetrician, mi-a zis deja dr de familie...dar cacaiala asta ma termina. In fine, o sa ma invat.
Gata, mi-am varsat tot amarul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Am intrat doar sa va salut si sa va spun ca inca mai traiesc , doar ca m-a luat de vreo 2 zile o durere la o masea... Stiam ca am a small cavity inca inainte de a ramane insarcinata, ma pregateam sa ma duc, dar acum e prea tarziu... azi am ajuns la dentist sa vada ce se poate face si am descoperit ca mai am vreo 2 small cavities in afara de aia, dar cand a incercat sa vada care dintre ele este, nu ma mai durea niciuna si pareau superficiale, nu adanci... Asa ca a ramas sa ma duc alta data si sa mi le rezolve pe toate 3!

Multumim mQQm pt listuta, n-am apucat sa ma citesc cu atentie, dar revin zilele astea... Am si eu o intrebare... Ziua ta nu are tot 24 ore? Ca eu n-am timp de nimic, dar cred ca e de vina si sarcina... Somnolenta, aia-cealalta... Imi tot gasesc scuze.

Sarcina usoara gravidutelor de aici si asteptam sa primim sfaturi de la mamicutzele experimentate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Hello fetele,

am ajuns si eu de pe drumuri acasa, am fost azi pe la servici sa vad ce-mi mai fac colegii, toata lumea bine merci, pareau neafectati de criza

vai ce listuta frumoasa, multumim mQQm

Llaura, bine ai venit si sarcina usoara in continuare. De regula asa e numai doctorul tau iti spune rezultatele la diverse analize si ecografii, ceilalti parca au lipici la gura.

Romanitza, daca stam asa de aproape una de cealalta, poate ne si vizitam reciproc, ce zici?

Simonna, vrei bataita? gata cu tigarile...nu te suparici ca am zis, ok?

Donia multumim pentru felicitari si mai intra lasa ce daca se ia .
Olivia gata a luat-o la picior, e fantastic ce repede invata copiii astia, abia ieri a reusit si ea sa mearga inainte, ca de obicei se tara inapoi si azi deja nu o mai prinzi.

ce bine imi pare ca avem asa un subiect, poate punem un link la sezatoare sa mai intre si alte mamici, daca nu e pus deja, n-am apucat sa ma uit.

va pupez,

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Cristinaaaa! I'm here, too.
Mai primiti o mamica de al doilea DPN 15 April? Mai am un baietel de 4 ani, dar e nu e maple syrup boy, ci e nascut in orasul carnatilor Frankfurtz; culmea ii si plac carnaciorii.
Baby meu no.2 a ajuns la 2100 gr la 32 de sapt. misca tot mai putin, dar e safe acolo unde e, deocamdata. Eu am slabe sanse sa mai iau in greutate, daca continui plimbarile in parc cu fiu-meu mai mare, care mai si alearga cat il tin piciorusele. Macar stie de la mine ca running is healthy.

Merci si vorbim sapt.asta in legatura cu intalnirea din TO.lasam pe o sambata. O sun si pe Magda, draguta de ea, de cand asteapta

Mona32+ sapt.cu BB Aidan-Victor si mami de Vlad-Andrei- n.5 Dec.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Power ranger to the resque!!! Iar erati pe pagina 3, deci eu sunt prima everyday.

Mona_B, esti listata, bine ca are cu cine sa se joace pepitzicul, ca era singurel acolo.

Romanitza, eu lucrez in fata computerului si vorba vine ca lucrez, nu-s de ce naiba imi dadura astia contractul asta ca de lucru nu vor sa dea. Asa ca stau aici, refresh paginile la forum si astept sa se termine. Ovcors ca ceasul de incasat banii se roteste... Asa ca de plictiseala si ingradire de miscare vorbesc singura pe-aci atata.

Llaura, e fain ca n-ai niciun simptom deranjant, la mine e prima data ca le am pe toate, la ailalti n-am avut nik, si e o diferentaaaa. Cat despre baloane, unii se bucura ca se pot juca si ei cu ceva.
Mercurul e doar unul din probleme, de la raw fish care nu a fost congelat in prealabil exista pericolul infestarii cu paraziti, e-coli si alte vietuitoare.

Apropos, am citit undeva ca e safe sa mancam sushi daca pestele a fost congelat 24 de ore. Acu ma bate un gand sa cumpar si sa-l mananc a doua zi, dupa ce-l congelez la -20 o zi. Adictia asta...

Magda, cum ai ajuns aseara? Eu m-am socat cand am vazut cum ningea.

Eu am primit rezultatul de la testul de alfa-feto-proteina, riscul de NTD este de 1:douazecisicevademii, am mai scapat de-un worry. In schimb la echo de trim 2, a vazut tanti aia niste fluid in "renal pelvis", si mai trebuie sa merg la un echo la 34 sa vada mai bine. A zis sa nu ma ingrijorez. Va dati seama daca nu faceam cvs ce stres bagam acum? Asta e unul din "soft markers" pt down.

Acu' ma cheama astia...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.19]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Simonna, ne vedem poate pe 15 la Brunswick, eu am rv la 11.45, tu ?

Altceva, n-am de zis, decat ca am reusit sa fac o supa fara sa vomit.

Pe curand,

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si proaspata cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:

citat din mesajul lui Magdone

Donia mai intra lasa ce daca se ia

Mai, nu-i de gluma
Aseara ma gandeam cum o sa aranjam dormitoarele daca vine nr.3 cine cu cine doarme... cred ca sunt deja putin atinsa... dusa, mai bine zis

Llaura, felicitari si sa mearga totul bine!
Sa stii ca in zona obstetricii e cu atat mai adevarata partea aia cu no news, good news.
Eu am avut suspiciune de spina bifida si am fost sunata de med. de familie in ziua in care a primit rezultatul. Deja imi facuse programare la ecografie + genetician pentru ziua urmatoare, am impresia ca a venit geneticiana doar pentru mine atunci, ca toata aripa era incuiata.
Deci daca e ceva in neregula se misca rapid, iar daca nu auzi nimic de la ei e de bine. Doar rabdare sa ai, stiu cum e sa astepti...

mQQm, cum ningea???
Power rangers
Fluidul ala poate sa si dispara de la sine, gandesti pozitiv, da?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alberta72 spune:

Ingros si eu randurile Albertei, ma alatur consoartelor Lily si Laura si va spun Bine v-am gasit. Eu de regula navighez pe odiseea mamicilor de albinute de mai iunie.
Si eu sunt in Edmonton, am acasa un baietel de 4 ani jumate si inca un baietel pe drum DPN 17 Mai. Eu am 36 ani si nu am facut amnio ci doar analizele obisnuite. Doctorita mea mi-a spus ca daca astea au iesit bine nu ma mai calific pentru amnio ca s-a ridicat limita la 40 de ani. S-a constatat ca varsta nu influenteaza asa mult aparitia cazurilor de Down si spina bifida. Plus ca stiu o romanca aici in oras care a facut amnio si a pierdut bebele.

Eu o sa incerc sa intru mai des sa gavaresc cu voi...dar sunt la munca si ...munca multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Dragutele, buna dimineata.
Mqqm..ce e aia cvs si Nnustiucum ce zici tu acolo? ca esti linistita
Va multumesc pt felicitari
Si pt subiect. V-am zis ca ma vait mult si-l adusesem si pe barbatu-meu in starea de "sa vezi ce tzip eu la dr ala cu prima ocazie" (sau in fine, varianta putin mai nepotrivita pt scris), el e o natura asa mai 2+2=4 si chiar nu vreau scandal daca nu e cazul. I-am zis ca asa e aici si no news good news, ne-am linistit.
Pestele e o grea problema si pt mine, tot din motive de adictie. Macar suntem departe de ambele oceane si peste proaspat e ceva rar. Barbatu-meu il uraste si ca idee nu se atinge daca fac (lasa ca-l mananc eu tot), o sa ii zic sa imi faca greata
Cu serviciul e alta problema, voi cand ati anuntat? La mine nu vor fi fericiti, niciodata nu sunt oameni destul, fiecare e cu bucatzica lui, sefu o sa se hiperventileze cand o sa-i zic ca la anul nu vin. Pe de alta parte nici nu pot s-o aman la infinit, am relatii bune la serviciu si mult nu va mai fi pana s-or prinde fimeili din jur what's going on. Si am si o senzatie neplacuta ca ii mint.
Voi cu ce va imbracati? as vrea si eu ceva mai dragut, incepe sa mi se ia de alea doua pulovere mai lungi pe care le am, si cu hainele obisnuite mi se pare ca se cam vede. Si ca ma cam strang.
Frig la noi azi, am plecat de acasa la -24C, acum e un soare cu dinti.
V-am pupat.
Edit: vecina, bine ne-am gasit. Eu stau in nord est.

Mergi la inceput