Maple-syrup babies - mamici de Canada
Raspunsuri - Pagina 10
Magdone spune:
Buna dimineata!
Mqqm, nu stiu ce ai scris acolo, dar sigur te stresezi degeaba, relax, ca e totul bine.
Lily, vaaai ce cald e pe la voi, la noi azi dimineata -14, dar cu vant -26 
eu nu prea am ce sa va zic, doar ca nu prea am dormit azi noapte si sunt f obosita.
v-am pupat
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Donia spune:
fil_lily, ce calduri minunate la voi! Imi pare rau ca micuta tot sufera din cauza colicilor.
mQQm, mi-am facut informarea despre choroid plexus cyst si zice: "It is believed that many adults have one or more tiny CPCs". Si ma gandeam cate chestii n-om fi avand si noi, adultii de azi, de care habar n-avem, ca pe noi nu ne-a examinat nimeni cu lupa pe cand eram in burtici... ba in noaptea aia in care am apucat sa ma stresez cu spina bifida citeam ca o forma tare usoara uneori trece chiar nediagnosticata...
Oare cum le treceau grijile mamelor noastre cand erau gravide? Noi facem teste de sange si ne linistim, facem o eco care ne lasa sa vedem nu numai sexul si cele zece degetele, dar chiar si organele interne... am mai putea, oare, sa trecem prin sarcina fara testele care azi sunt de rutina?
Voi ati apucat sa vorbiti cu mamele voastre despre cum era pe vremea lor? Eu tare curioasa sunt. Da' n-am pe cine intreba...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
CriPOD spune:
Pai Donia, intreba-ma pe mine cum fu pe vremea bunicii.
Ca la Paul cumva ca-n jungla primitva a fost. Chiar ma gandeam si eu, cine stie cate nu or fi avut si astia aparute, diparute, resorbite si ne-esentiale.![]()
magdone, nu de-aia-s cu boii-n cucuruz,
. Nu dai si la mine, Olivia dragalasa uneori? Tare bine mi-ar prinde sa mai adune de pe jos.![]()
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Donia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mQQm Pai Donia, intreba-ma pe mine cum fu pe vremea bunicii. |
Ma bucur ca te-ai autosesizat, ca eu nu indrazneam Na, si cum fu? Ai stat cu inima cat un purice toata sarcina?
Desi... cand eram la odisee cu fetele din Romania si citeam ce rezultate au ele de pe la investigatii, parca ma bucuram ca sunt aici unde nu ti se spun chiar toate, ca vrand nevrand te linistesti... deci poate si pe vremea bunicii era tot la fel?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Simonna spune:
Raportez scurt ca daca nu dorm si nu maninc ma doare capul, de unde rezulta ca ma doare aproape mereu, ca acu am mincat da' mi-e somn :) Noroc ca e suportabil, reusesc sa o duc de dim. pina seara...
Apropo de Spina Bifida, dr. de fam din Ca m-a trimis la radiografii acum citiva ani pt nu mai stiu ce si, cind a venit rezultatul, a zis ca aveam o forma usoara... Eu i-am zis sa fie serioasa, nu-l la prima radiografie si ui' ca-s ok, m-am nici un simptom de nimic, a zis ca da, asa-i, e o forma f. usoara. M-am crucit si am lasat-o in boii ei, in schimb mi-e prescirs nu-s ce doza mamul de acid folic la sarcina de acum doi ani, si de-aia iau si acum!
Mi-e somn de mor!
Pupici, griji de voi!
Simonna
CriPOD spune:
nah, in ro au sarit dintr-o extrema-n alta. Pai in anii aia era un singur echo in ardeal, la cluj.![]()
Pana si dr era de pe vremea bunicii (mele), senil saracu', cu el a facut mama tratamentu' de m-a nascut pe mine, era expirat deja; ca sa nu mai zic, am nascut c-o pretina, fatuca abia iesita din liceul sanitar, noi doo. Ce dr? Ce analize? Ce echo? Nik. Ma crezi ca nici prin mintea mea scurta (la timpul ala
) nu mi-a trecut ca poa' sa fie ceva... Buna treaba ignoranta aia cand totul merge bine...
Noh, cam asa... La Denisa era deja tehnologie, echo in zona, facui chiar doo, moasa la datorie, scutece de unica folosinta, domnisag.
Hai ca m-ai facut sa zambesc aici amintindu-mi si chestii nescrise...![]()
Simonna, deci tu ori manci, ori dormi. Trai, nineaca, parazito!
V-a trecut raceaala?
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Llaura spune:
Eu pe mama n-o intreb, ca are o versiune edulcorata, ca si cum as fi inca prin grupa mare la gradinita. In schimb imi amintesc cum povestea mamaie dumnezeu s-o ierte, cum a apucat-o nascutul la camp, a pus-o in carutza si l-a nascut pe tata la sapte luni, acasa cu moasa satului. Povestea ce fericiti au fost ea si bunicul (ea avea 17 ani si el 18), au pus copilul intr-o caciula de astrahan. Alea vremuri.
Unde-i vecina in sudul Albertei mie mi s-a parut foarte frumos, un fel de Olanda nord-americana, mult mai cald decat la noi in nord, cu mori de vant si ferme.
Si eu cam mananc de sparg, si m-am uitat qweek-endul asta prin What to expect when you're expecting, acolo scrie practica ca n-ai voie nimic, dulciuri nu, paine nu, branza degresata...voi asa mancati sau mai normal?
OlgaTarziu spune:
Salutari frumoaselor!
Apar si eu ca o boare.
Date personale pt listuta:
Data nasterii: 20 ianuarie 1972 (baba stiu)
Una bucata copil, Tony nascut in 4 iunie 2005
Alt pui in burtica, DNP: 10 aprilie 2009
Da sigur se va intampla mai repede.
Mai si mi-e o frica asa cuim nu mi-a fost cu Tony. La nasterea lui am mers ca la Cantarea Romaniei, nici ca aveam habar. Ei acum cand stiu....Si mai ales dupa o nastere de 30 ore si un copil de 4 kg. Mi-e frica!!!!!!!!!!!!!!!!Sper sa nu iasa puiuta mai mare de 3 800 sa fie si ea mai subtirica. Dar se pare ca produc copchii mari. Bine ca pun si kg.
Cu Tony 30 kg, cu asta mica pana acum 26 Kg
Sunt un munte de 1, 74. Deci dupa ce nasc si va mai trebuie haine, eu voi putea imprumuta daca va invartiti la size-urile mele. ( zic imprumuta ca apoi le trimit cumnatei mele care are intentia la un al doilea bebe)Eu am cumparat ceva ca am lucrat in birou si a trebuit sa mai cumpar.
Sunt in concediu de boala (asa zisul) oricum e bine, macvar pot sa mai stau intinsa cate putin. Va pup si revin.
Donia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Llaura Povestea ce fericiti au fost ea si bunicul (ea avea 17 ani si el 18), au pus copilul intr-o caciula de astrahan. |
Ce frumos, mi-au dat lacrimile... si nu pot sa mai dau vina pe hormonii de sarcina.
Oare gravidia se ia doar citind? Ca mai auzisem si de varianta aia cu colacul de la toaleta...
Olga, stii ce mi-a zis medicul meu canadian? Ca al doilea copil este in medie mai mare cu 1 pound decat primul... si in cazul meu a avut dreptate. Na, tehnic au avut amandoi 4300, dar prima fetita a venit la 42 de saptamani, iar al doilea, baietelul, la 38... deci daca mai astepta putin ar fi avut si mai mult... insa cred ca asta-i limita mea
Si in conditiile astea, tinand cont ca nici fetita nu am reusit s-o scot vaginal, medicul mi-a spus ca imi recomanda cezariana... desi alegerea imi apartinea.
Tu ai apucat sa intrebi medicul despre cum vede nasterea?
Simonna, deci poftim spina bifida fara nici o problema! Si ce chin ar fi fost pe mama ta sa fi stiut...
mQQm, ah ce amintiri faine... Ce-mi place "domnisag"

khristin spune:
Olga, sa ne luam de mana atat la kg acumulate in sarcina
cat si la bebelusi maricei
...fiimea a avut 4,3 kg dar asta mic s-a dat mai manechin un pic si mai lungut de cat sor'sa adevarat si a avut 4 kile in cap. Acuma nu ma intreba cine alearga pe banda in fiecare zi
, dar noi sa fim sanatoase, nu?
Asa ca mai ai sperante ca bebelutza sa fie ceva mai mica decat fratioru ei. 
Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".