Maple-syrup babies - mamici de Canada
Raspunsuri - Pagina 11
CriPOD spune:
Olgutza, bine ne-ai gasit, esti sefa de clocitoare acolo la inceput de subiect. De cand te asteptam. Stau io si ma cuget unde ai putut tu pune kg alea, si cum le-ai dat jos ca la 8 martie anul trecut erai manechin. Poate vine micutza ta de ziua mea. Mama ce te mai asteapta cu o berbeaca.![]()
Mei pe mine ma ia cu dureri cand vehiculati dimensiunile copiilor vostrii. Io asa, mai cu mila de cele intime personale, 3.250 si 3.150, no problemo. Sper sa nu fie ceva canadez cu 4kg+ ca-i vai si-amar de ale mele/![]()
Llaura, ce induiosatoare faza!! Eu mananc aproape orice, evit doar astea de pe unde pot lua listeria, e-coli, salmonela, paraziti, ca suntem cu sistemul imunitar mai in pioneze, in rest bag absolut de toate, fara sa abuzez din nici unele. Ok, mai putin vinul ala de care ziceam, ala nu deloc. Branze sunt de toate sortimentele facute din lapte pasteurizat, alea is ok.
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
alberta72 spune:
Burtici, am revenit si eu intre 2 sedinte. Nici eu nu m-am simtit grozav azi. E regula generala pentru luni, cred ca sculatul la 6 dupa 2 zile de relax nu imi face bine. Plus ca sunt si stresata cu sangele. La prima sarcina am avut diabet gestational cu luat de insulina. Acum testul a iesit bine, dar eu nu ii cred si imi tot controlez sangele. Si parca e regula luni e mai mare decat limita normala. Oricum miercuri merg la doctor si o sa-i arat logul cu ce masuratori am facut poate ca totusi iar am diabet. Sau eu sunt stresata de felul meu si ma autodiagnostichez singura.
La Lethbridge unde e soare si cald am fost si eu si mi-a placut. E un orasel un pic mai american si arat bine. Singurele aspecte negative....bate vantul vara de te indoaie....si sunt si niste muste mari, mama mama bune de filme de groaza.
Acum va las, sedinta iar...Cred ca sunt singura de pe forum care o sa lucrez cat pot de mult adica pana la week 36..Daca n-ar trebui sa merg si pe santier din cand in cand...Nu stiu ce zic muncitorii cand ma vad...o balenuta printre schele ![]()
khristin spune:
mQQm, cu epidurala poti face si copii mari, nu-i bai, asa ca stai linstita cu cele intime ![]()
Simonna, si eu am citit niste statistici ca multi oameni au trait bine merci cu spina bifida fara ca macar sa stie de existenta ei.
Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
Mona_B spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mQQm Llaura, e prima: treb sa se prezinte la poarta canadei pana cand scrie in viza (de intrare se numeste). Acolo le pune viza de sedere. lily, imi pare rau de colici, da' macar aveti cald, la noi sunt -13, feels like -23. Eu azi is ultra-blue, ma macina o problema legata de copila asta a mea si-un tratament ce i-l dau, plus ca imi iubesc gioaba azi mai mult ca ever. Sa zic ca am pus 9 kg pe mine? Donia, esti geniala, si tu si fie-mea si musiu gugal. Am pus-o sa sculte mesajul, mi-a articulat ce a inteles si dupa ce l-am intrebat pe d-nul gugal, dansul m-a corectat si am picat exact pe ce trebuie: choroid plexus cyst e chestia cealalta. Bine ca stiu c an-are legatura cu cromozomii, in rest cica-i total normal. Ma duc acu', in lume... Common sense is not so common...[Voltaire] Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">![]() |
Faza cu iegarii nu merge decat iarna, iar eu uitai cu totul ca tu te apropii de sezonul cald... Mai intra la The Bay pentru maternity wear sunt constant reduceri de preturi; la Old Navy mai gasesti de asemenea pantaloni mai acceptabili. Cei de tip cargo sunt foarte potriviti, daca iti place, mai poti achizitiona o rochie doua. Uite eu n-am nik asa mai subtire, ca ti le-as oferi cu drag
Am scapat si eu de raceala cu bine, insa nu dorm de nici o culoare, ma descurc cu 4-5 ore pe noapte unde in mod obisnuit am nevoie de cel putin 7 sa functionez normal...
Olga, vezi ce bine-i acasa; in curand vine tatal tau...tu cum stai cu somnul? Tony mai merge la daycare? ce mai stiti de acasa?
Magdone spune:
daca e vorba sa ne intrecem in kilograme, eu v-am batut
Razvan a avut 4.500 kg, iar Olivia doar 4
, la mine nu s-a verificat teoria ca al doilea copil e mai mare, dar foarte bine ca a fost asa, ca altfel nu stiu ce faceam ![]()
mQQm, ti-o dau ti-o dau da' numai un pic ![]()
azi n-am facut nimic, as fi vrut sa dorm dar nu s-a putut, poate la noapte, sa speram.
Magda, cu Razvan
(5 ani) si Olivia
(9 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Daiopri spune:
da, da, nici la mine nu s-a verificat cu al doilea mea mare. Motanul a avut 4,154 si ma asteptam pisoiul sa fie la fel.
Si uite asa m-an trezit cu el la app 3,800 si muta de uimire:) Sa nu mai zic ca nu am hainute mici, ca am zis la toata lumea ca eu fac copii mari 
Ca sa nu mai zic ca la a doua sarcina am adunat si mai multe kg

Vroiam sa zic, Simmona ca asa si eu imi venea sa mananc intruna din cauza ca imi era greata si foame. Si cele mai multe kg am adunat in primele luni, cand alte tante slabesc. Khristin, Magda, ati scapat d ece ati adunat in 9 luni? Ceva secrete?
Olga si eu am luat o gramada si la prima sarcina dar si la a doua si mai mult. Bine ca esti mai relaxata. Hai ca mai aveti putin si tu si Mona. Cand incepem galeria?
Llaura, sarcin ausoara si tie!
Ieri am iesit pe afara si a dormit pisoiul o gramada. Ar tb sa imi scot "funduletul" mai des pe afara, da nu mai vine odata vremea frumoasa:((
Cand suntem in casa o tine doar in mataieli. Noroc ca noaptea doarme acceptabil si nu am concerte ca altfel 

Numai bine tuturor
OlgaTarziu spune:
Donia doctorita mea e convinsa ca asa cum am impins unul de 4 kg mai imping unul. Mie mi-e o groaza teribila sa nu ajung la cezariana.
Mona da tata vine in 2 saptamani. Deja i-am zis la telefon ca sa uite ultima vizita. De data asta nu pus mancare in farfurie pe masa si umblat dupa fundul lui. Ori ma ajuta ori il fac pachet si ia primul zbor spre casa. Cu fumatul nu stiu ce voi face cu el. Ca fumeaza fir-ar si nu am chef sa dau bani pe tigarile lui. Eu m-am lasat ca erau prea scumpe.
De dormit iti imaginezi cum dorm cu un copil care se trezeste de 2-3 ori pe noapte plus durreri cumplite de spate si pelvis, plus arsuri la stomac, plus contractii si crampe. Asa ca nu ma mai intreba ca ma urc pe pereti. Am programare la doctora aproape de tin joi. Vii in Square One? Dar scurt de tot. Doar Sephora si GAP si old navy?
mqqm de aia nu-s eu asa disperata de kg ca stiu ca le dau jos si stiu cum sa le dau. Am o ambitie fantastica, mananc cu cap si fac sport si gata. Se duc. Bine ca ma irita femeile care se plang ca au luat 8-10 in sarcina. Nu e meritul niciuneia ca ia putin sau vina niciuneia ca ia mult. Eu chiar mananc foarte putin. E meritul naturii si nu al lor personal.
Khristin
nici un comentariu. Colega mea de suferinta. ![]()
Daiopri nu asa repede , mama peste vreo 2 saptamani. Acum sunt in sapt 35.
Magda te pup.
alberta esti tare. Si eu mi-am facut planul ca stau pana la sfarsitul sapt 37. Se pare ca DD a vrut altceva. M-a pus obstreticiana in concediu medical din cauza multiplelor probleme printre care cele mai grave col deschis, pelvic separation si tensiune mare. Si eu ca tine sunt tot cu aparatul de tensiune dimineata si seara. Sa dea Dd sa nu mai faci diabet. Cred ca e frig tare la voi...Nici nu vreau sa ma gandesc
Merg ca mi-am facut norma pe azi. Noate buna!
P.S. se mai intalnesc fetele pe undeva? Era vorba ca in week end-ul asta.
khristin spune:
Crinia, sa-ti traisca bebelusa maricica si sa te bucuri in fiecare clipa de ea 
Daiopri, eu desi am luat mai putine kile la a doua sarcina, ma "laud" momentan cu un surplus destul de considerabil
, de care speram sa scap mult mai repede. Dar se pare ca ce a mers prima data nu merge musai si a doua oara (sa fie si factorul varsta??? oricum ma dau tanara
) plus alaptatul la mine nu ma ajuta prea tare, asa cum anticipasem. Asa ca poate apelam la Olga la ceva secrete
. Oricum, eu miscare fac dar se pare ca acul cantarului a intepenit temporarily. Aaaa si nici eu nu comentez de cele care la o sapt. de la nastere nici nu zici ca au fost ever never insarcinate
, cum e cazul cumnatei mele
Deci fiecare cu norocul ei
. Dar tu oricum abia ai nascut, asa ca ai timp sa-ti revii 
Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
Mona_B spune:
| citat din mesajul lui OlgaTarziu Donia doctorita mea e convinsa ca asa cum am impins unul de 4 kg mai imping unul. Mie mi-e o groaza teribila sa nu ajung la cezariana. Mona da tata vine in 2 saptamani. Deja i-am zis la telefon ca sa uite ultima vizita. De data asta nu pus mancare in farfurie pe masa si umblat dupa fundul lui. Ori ma ajuta ori il fac pachet si ia primul zbor spre casa. Cu fumatul nu stiu ce voi face cu el. Ca fumeaza fir-ar si nu am chef sa dau bani pe tigarile lui. Eu m-am lasat ca erau prea scumpe. mqqm de aia nu-s eu asa disperata de kg ca stiu ca le dau jos si stiu cum sa le dau. Am o ambitie fantastica, mananc cu cap si fac sport si gata. Se duc. Bine ca ma irita femeile care se plang ca au luat 8-10 in sarcina. Nu e meritul niciuneia ca ia putin sau vina niciuneia ca ia mult. Eu chiar mananc foarte putin. E meritul naturii si nu al lor personal. Khristin nici un comentariu. Colega mea de suferinta. Daiopri nu asa repede , mama peste vreo 2 saptamani. Acum sunt in sapt 35. Magda te pup. alberta esti tare. Si eu mi-am facut planul ca stau pana la sfarsitul sapt 37. Se pare ca DD a vrut altceva. M-a pus obstreticiana in concediu medical din cauza multiplelor probleme printre care cele mai grave col deschis, pelvic separation si tensiune mare. Si eu ca tine sunt tot cu aparatul de tensiune dimineata si seara. Sa dea Dd sa nu mai faci diabet. Cred ca e frig tare la voi...Nici nu vreau sa ma gandesc Merg ca mi-am facut norma pe azi. Noate buna! P.S. se mai intalnesc fetele pe undeva? Era vorba ca in week end-ul asta. Olga Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta. Albert Schweitzer |
uf...Tatal tau e tatal tau, nimeni nu e perfect, iar Tony ii seamana leit, cel putin asa am dedus din poze...Mie imi lipseste enorm al meu
. Socru-meu bietu' vrea sa ma ajute cat poate, dar mi-a spart vreo 3 pahare si 4 farfurii de cand a venit. Io-i spun sa iasa la plimbare, ori sa citeasca, el...tzop in bucatarie si invarte te miri ce.Mey, eu nu intru in categoria celor urate de tine, cam am deja 14 kile puse...dar ti-am mai zis, ajungi tu iar la marimea 4 soon enough.
Sanatoase sa fiti. O vei alapta pe Sophia? Poate-ti faci un abo la gym la Square One si mergem impreuna.
Te sun.
Mona_B spune:
| citat din mesajul lui mQQm Olgutza, bine ne-ai gasit, esti sefa de clocitoare acolo la inceput de subiect. De cand te asteptam. Stau io si ma cuget unde ai putut tu pune kg alea, si cum le-ai dat jos ca la 8 martie anul trecut erai manechin. Poate vine micutza ta de ziua mea. Mama ce te mai asteapta cu o berbeaca. Mei pe mine ma ia cu dureri cand vehiculati dimensiunile copiilor vostrii. Io asa, mai cu mila de cele intime personale, 3.250 si 3.150, no problemo. Sper sa nu fie ceva canadez cu 4kg+ ca-i vai si-amar de ale mele/ Llaura, ce induiosatoare faza!! Eu mananc aproape orice, evit doar astea de pe unde pot lua listeria, e-coli, salmonela, paraziti, ca suntem cu sistemul imunitar mai in pioneze, in rest bag absolut de toate, fara sa abuzez din nici unele. Ok, mai putin vinul ala de care ziceam, ala nu deloc. Branze sunt de toate sortimentele facute din lapte pasteurizat, alea is ok. Common sense is not so common...[Voltaire] Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">![]() |
dar in mare parte muschi, burta nichts. Da' sper si eu ca tine, la nu mai mult de 4 kg...just kidding.