Maple-syrup babies - mamici de Canada
Raspunsuri - Pagina 4
Simonna spune:
Maya, ai grija de tine in Ro. Ce fel de asigurare de voiaj iti faci? Nu cred ca ajuta, dar se naste in conditii mai bune in Ro decit acum 10 ani. Ups, poate Alexia e nascuta aici, dar fiu-meu - tot 10 ani, in mai - e nascut la Maternitatea Brasov si of, Doamne, au fost aspecte tare neplacute. Cind pleci? In oras la tine nu exista nici o agentie sau, in fine, n-ai o posibilitate sa gasesti pe cineva sa aiba grija de mama ta? Tare rau imi pare ca trebuie sa treci prin asta.
Amu', sa ne mai descretim fruntile, sa va zic ca maninc in nestire, dar in nestire... Aseara dupa supa plus chiftele cu pireu la supeu, m-am rastignit la Mash pe canapea, am mincat cipsuri si 2 castropane de inghetata. Si, pe la 10 jumate, imi crapa capul de foame. Asa ca mi-am luat o felie de piine si borcanul de icre. Am mincat JUMATATE de borcan, pur si simplu cu lingurita!!!!!
Iar acum mi-e o jale generala, mi-am pus pe la 11 cerealale in iaurt si careva m-a chemat nu-s unde, mi-au mincat cerealale tot iaurtul... super - scirbos! A trebuit sa le arunc. Asa ca nemincata rau mi-am scos lunch-ul si surprize-surprize, mi-am uitat piinea. Acu' maninc biscuiti pestisori cu jambon alternat cu brinza, muiate, tot alternativ, in maioneza. Ca si ardeii si rosiile mi le-am uitat!
mQQm, de ce vorbesti tu de lucruri sfinte gen Lacrima lui Ovidiu cind eu sint gravida???? Mai ales ca am zis ca Zarzara a fost alcoolica intr-o alta viata si tabagista pe deasupra... Macar Radu, botezat Patrunjica, saracu!, la vremea respectiva, era mincator de pufuleti...
Da, data e corecta, cel putin pt. moment.
OK, miine dim. me duc la eco inca o tura, recuperez vinerea trecuta. Va scriu in pauza.
PS: Am muiat si biscuitii in maioneza, degeulase, bleah si n-am cuvinte!
Pupici la mamici si burtici, plus bebei si pisoi deja nascuti!
Simonna
khristin spune:
Bun venit noilor fete
mQQm, trimis PM re: UC Baby. Multumim pt. listuta , juniorul meu e nascut pe 6 octombrie.
Simona, lasa tu icrele alea ca nu fac prea bine la fitiz care face pipi din picioare.
Magdone, da-mi si mie please ceva tipuri de diversificare, ce a mers si ce nu la inceput la voi
Denisa, n-am apucat sa-ti raspund la email.
Miku' meu imi linge marul meu din mana
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
CriPOD spune:
Simonna, facem galerie pt maine, si daca nu intri cu vesti, apai sa vezi tu atunci ce pofte-ti fac!
Nu ti-am zis ca io vin la job cu un singur scop: sa-mi termin mancarea. Care mancare e atata de impresionanta ca si cantitate ca barbatu' nu se putu abtine sa nu-mi faca poza cu celularu' cand am aparut langa usa cu "gustarica" (el de obicei e plecat pe cand sunt eu gata). Despre nascutul in Ro io nu mai zic nik, ca nu mai naste nimeni.
In rest? Nu ti-e rau?
maya, ce ghinion. Poate daca ajungea aici avea sanse mai mari? Imi pare rau. Si Alexia vine cu tine? Si eu am pierdut o sarcina acum un an jumate si ai mei au aflat doar mai tarziu de data asta, ca au fost tare dezamagiti. Sper sa fie totul cum vrei tu in Ro.
Khristin, pai tu ai inceput deja sa diversifici le bébé precum zici. Is sigura ca face niste mutre priceless de la acru. Mersi pt mesaj.
Restu' unde v-ati carat?
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Magdone spune:
Khristin, iti scriu numai sa-mi fac un pic de timp, sunt doxa la capitolul asta .
intre timp uite ia-ti cartile astea de la biblioteca:
100 baby purees
Superfoods for babies and children
amandoua sunt scrise de Annabel Karmel
Simonna, baga mare acum ca e voie moamaaa ce mai mancam si eu, ce vremuri
Maya, multa sanatate mamei si ai grija in Ro.
Sper sa intru mai tarziu ca acum tipa astia dupa mine
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Denisam spune:
mQQm-multumim de listuta-Alex e nascut pe 5 iulie- de ata tot ziceam eu ca poate vine si al tau in aceasi zi
Khristin- pai poate ne auzim maine- eu am inceput cu oiure de morco si sweet potato(5 luni)-un mare succes si cu fructe-mar,banana(6 luni)-iarasi super ok, dupa rice cereals(4,5) of course.
Maya-multa sanatate si putere,sper sa nu fii nevoita sa stai prea mult in Ro.
Simona- tinem pumnii pt eco si pofta buna,cu lacrima aia m-ati ovit si pe mine, dar eu am acasa un vin alb in genul aluia si mai trag la masea cate un phar cateodata.
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
CriPOD spune:
Hai sa zica si profana de mine ceva. Astea diversificatele, voi le faceti acasa sau cumparati borcanase? (Please say you buy them, ca am facut la chestii manuale de mi-au sarit capacele, acu' vreau progressss!)
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
maya.maya spune:
Multumim mult pentru incurajari!
Deocamdata mama mea este internata in spital si sunt un pic mai linistita caci este sub supraveghere medicala.
In Romania voi pleca saptamana viitoare si voi sta cam 4-5 saptamani, sau ma rog... pana voi rezolva problema.
Nu pot sa stau mai mult caci nici nu ma gandesc sa nasc acolo....Iar Alexia fiind ocupata cu scoala va ramane aici cu taicas-o.
Sper ca voi avea timp suficient sa rezolv problema.
Cand ma voi intoarce bebeluta va avea 20 de saptamini.
Vreau sa va intreb cand se face ecografia morf. de trimestrul 2!!!!
Sa o fac cand ma intorc s-au s-o fac in Romania! Pana in ce saptamina se face!!!!
Pina acum (sunt in 14 saptamini) am facut ecografia morfofetala de trimstrul 1 ,care a iesit foarte bine si asa zisul dublu test si rezultatul il voi avea miine. Sper sa am vesti bune!
Va pup si pe mai tarziu!
fil_lily spune:
Am reusit sa mai intru si eu pe forum dupa 2 zile groaznice.Micuta mea a avut ieri niste colici saracuta de ea, a plans toata ziua aproape si a stat numai in brate.Azi nu a fost asa de rau, a reusit sa doarma cateva ore, cumulat, dar tot in brate a stat.Trebuie sa ma duc sa cumpar un ham, ceva, ca ma rupe de maini si spate.Am comandat si Colic Calm, sper sa ajunga mai repede si sa-si faca efectul si la noi, ca daca nu ,nu stiu ce o sa ma fac pana trec lunile astea colicioase.
Simonna, da, accentul il punem pe e cand pronuntam Timea.
Mqqm, si eu am observat ca sunt singura din Alberta.In Lethbridge e mai cald, nici zapada nu este asa de multa( cu exceptia acestei ierni cand a fost mai multa zapada decat de obicei, asa se plang toti pe aici, ca nu sunt obisnuiti cu zapada).
Tre sa fug ca iarasi s-a trezit matza mica.
Pe 1 februarie a venit pe lume Arianna Timea
khristin spune:
Magdone, si eu am primit de la colegii de la scoala "Top 100 Baby Purees" de A. Karmel si mi se pare super , chiar dupa ea am de gand sa ma ghidez. Oricum, astept experientele voastre personale sa fiu mai bine pregatita.
mQQm, cam asa ne diversificam noi pana la 6 luni la recomandarea dr. Eu una planuiesc sa folosesc cat mai multe legume si fructe, as vrea sa evit borcanasele pe cat posibil daca tot sint acasa pana in septembrie.
Fil_lily, la colici ajuta Gripe Water, cel putin la noi a mers
Denisa, tomorrow.
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
Simonna spune:
M-am intors pe seara, sa ma laud ca mi-am scos din program tigara de ora 5 de doua zile. Am ramas cu 2 fumuri dimineata si 2 seara, veci n-am fost asa cuminte.
Denisa, cum ii zice la vinul ala asemanator cu Lacrima? Aici il cumperi? Ca ma duc si-mi fac stoc sa ma fac manga cind mi-o veni rindul :)
mQQm, borcanase, of course, ca daca iar tre sa fierb un sfert de morcov cu un sfert de patrunjel ca sa obtin un mililitru de zeama ma si loveste damblaua! Ce-mi aduc aminte, cum in vremurile lui R. n-aveam borcanase decit prohibitiv de scumpe in Ro, e ca de indata ce se obisnuia cu un fel de mincare faceam mai mult si congelam pe doua-trei zile.
Iar tricul de diversificare la noi a fost ca, daca nu era bine primit din prima, tot ce introduceam nou venea cu o felie de banana deasupra. Si minca, dom'le, copilul, tot ce-i dadeam! POti sa-ti imaginezi ciorba de perisoare cu banana? Ei, nici eu nu puteam pina n-a trebuit sa i-o dau lui Radu :)) Singura chestie e ca, de pe la doi ani, de bine ce ajunsesem in Tara lu' Banana Ieftina, refuza sa le mai manince.
Kristin, se gaseste Gripe Water in Ca? Radu a baut litri de lichioare de-aia in creier de noapte, functiona de minune. Chiar m-am gindit ieri ca il pun pe tata s-mi aduca preventiv cind vine la vara. De ce nu sint bune icrele la fetitz? Elle s'appelle Zarzara, dragutz fetitz. Pacat ca nu pot sa-i zic Tommy :)
Lily, mie imi povestea o prietena ca aici medicii nu cred in colici si ca nu-ti spun sa supraveghezi ce maninci tu. Eu jur ca, de cite ori mincam cartofi prajiti, Radu facea niste colici de trezea tot cartierul, va de capul lui de amarastean, ca rele mai erau colicile alea!
Magdone, tu zici ca baga mare, da' eu m-am ingrasat 27 de kile cu Radu... daca pun si-acum asa o cantitate pe mine n-o mai dau jos, ca si-o zice si virsta cuvintul!
Iara cu difersificarea... sa salvezi ce scrii, ca o sa trebuiasca si la altii si o sa uiti.
(Apropos, am dat o tura pe la odiseea mea si, cu o singura exceptie, toate doamnele sint muuuult mai don'soare ca mine. Da' nu-i bai, eu ramin in categoria "babe", prietenii stiu de ce.)
Maya, ce e aia morfo-fetala? E cu translucenta nucala? Tare-s zapacita pe tema asta...
mQQm, of course ca mi-e rau... bine ca nu vomit... Da` maninc intr-una, face sa ma vezi printre prese cu biscuitii si bucatelele de brinza... Si-a inceput sa-mi si puta, isi cumpara una zilnic MacOu de-ala de-i fac reclama la tv... de necrezut cum o urasc cu oul ei cu tot!
Tre sa las computerul, Radu are musafiri si joaca fuss-ball in capul meu, nu-i mai suport!
Va dau vesti miine despre Zarzara... Not before lunch, ok?!
Pupici si noapte buna.
S