Maple-syrup babies - mamici de Canada
Raspunsuri - Pagina 13
CriPOD spune:
Fain! Eu asa dupa vreo 2-3 saptamani am avut o revelatie, ca va sta cu noi pana va fi adult, si nu-mi venea sa cred ca nu mai vine nimeni dupa el... Saracul fiu-miu, material didactic a fost.![]()
Da' unde or fi sarbatoritele saptamanii, ca eu stau cu sampania pregatita. Simonna, Llaura, Diana, sa nu carecumva sa nu anuntati cand treceti de cele 12 saptamani, din calculele mele superficiale nu mai e mult. Orice ocazie trebuie valorificata! 
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Donia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mQQm Eu asa dupa vreo 2-3 saptamani am avut o revelatie, ca va sta cu noi pana va fi adult, si nu-mi venea sa cred ca nu mai vine nimeni dupa el... |
asta poate sa fie chiar scarry... sper sa nu se sperie mamicile aflate la primul bebe Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Llaura spune:
Mqqm, asa e cu ocazia, dar ce ziceai ca sarbatorim?
Eu azi merg la medicul de familie la vizita aia lunara, ora 6 seara, sa nu lipsesc de la servici, eh (statuia e comandata deja sunt sigura).
In rest, dragutele, chiar n-am nici un fel de povesti de povestit. Vremea e depresiv-inchisa si cred c-a nins toata ziua, e abia marti si pana vineri mai e, acasa o sa ajung pe la 8 seara ca sa plec la 7 dimineata din nou...pe scurt all work no play makes Jake a dull boy (I'm Jack
)
Hai va pup.
Denisam spune:
Neatzaa,
Nimeni pe aici-ce fac burticile cu bebei?
Deci acum e pe prima pagina-ca sa nu mai caut cu disperaree
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
CriPOD spune:
Mersi Denisa. Pana la urma ma monologhez io si p-aici.![]()
Llaura, pai dpmdv 12 saptamani e demn de sarbatorit, cel putin eu am tzatzait pana am ajuns acolo, ca de-acolo in continuare am zis ca ma descurc eu cu bebele asta. Sansele de a se intampla ceva rau scad extraordinar de mult dupa 12 sapt. Asa ca io zic, let's bem!![]()
Donia, asa ma gandesc si eu, hai sa nu mai zicem, ca tu ca tu, da' pe mine ma mai si exclud de pe site.
Las' ca nu e niciuna asa necoapta cum am fost eu, plus ca asa cum ai zis, aci iti da asistent personal, numai sa il cresti.
OlgaTarziu spune:
Va pup doar pe toate, foarte scurt. Nu ma simt bine deloc si starea asta de neputinta si durere ma termina. Sunt unul dintre cei mai activi oameni si acum sufar din cauza neputintei mele. Parca am fost setata doar pe a ajunge la termen cu sarcina si a supravietui cat mai bine in conditiile date....
Llaura spune:
Mai am o sapt pana la 12 sapt, si apoi bem. Bun asa? (bine, tinand cont de circumstante, bem limonada).
Aseara se pare ca m-am mutat de la dr. Slanina (no kiddin; vecina sa nu ma spui te rog, omul e de treaba si eu fac misto) la dr Maioneza (again, no kiddin).
Acu' am descoperit twitter dar nu am cu cine sa twitter, si nici de institutional twittering (f la moda zilele astea) parca n-am chef.
Hai va pup.
alberta72 spune:
Laura nu te spun, John Slanina e de treaba, sper si Maioneza sa nu se taie si sa fie la inaltime.
Si eu fost azi la doctor, toate bune, bebe cam grasunel dupa spusele dansei. O sa vedem ce zice ecograful din 16 Martie. M-a programat pentru cezariana pe 12 Mai. Vine bebe....
Ma bucur ca scap de travaliu, dar nu ma bucur de ce ma asteapta...Imi aduc aminte cu drag de epidurala, IV-uri si cateteruri, plus senzatia de la operatie. Dar bucurosi le-om duce toate pentru un bebic sanatos.
o zi buna...
CriPOD spune:
Da' ce vorbiti voi de lucruri sfinte pe-acolo? Salnini si maioneze, huh?
Llaura, saptamana viitoare ne-mbatam de la atata limonada, ma duc s-aduc lamaile.
Olga, uof draga mea, dar greu iti este la sarcina asta. Asa a fost si cu Tony? Nu pot sa-ti dea nici un medicament, regim nimic? Acum daca poti sa te consolezi ca nu mai e mult, uite ca sta cuminte acolo bebelica. Io ma gandesc ca ar trebui sa-ti fie suficient baietelul sa te epuizeze chiar daca esti o persoana activa.
Simonno tu pe unde umbli? Vezi ca te dau disparuta. Diana?
Simonna spune:
Cucu, aici's.
Mi-aa dat prietena-mea Ana o pereche de blugi de gravide pentru pina prin 5 luni plus o bluza, m-am imbracat cu ele si surprize, surprize, ARAT gravida! :)))
Asa ca mi-am luat repede pe mine nadragii mei si alea-alea, ca pina incap in ele le port, ca deja am senzatia aia ca nu incap in propria mea piele, macar sa nu ma vad inca cum nu incap!
Ah, cu ce creme de vergeturi ne dam? Ca eu am ceva resturi de la Ana, de la Thyme MAternité, pt. vergeturi si pt. sini. Ea a fost multumita, vreau sa stiu daca mai sint si alte opinii.
Olga, pupic multi si inca un bob zabava, ma tot gindesc la tine cum nu ti-e usor... 
Eu mai am o sapt pina la Combitest, Diana il face o data cu mine, un sfert de ora mai devreme, o sa o cert atunci ca nu intra sa scrie. Dar era binew si, daca mergeti sa va uitati la contul comun la pozele de la Corabie puse de Rox, e o poza cu ea in care show off, tocmai ne arata ce burta mare are deja... Eu propun sa votam, ca nu m-a crezut ca nu se vede ca-i gravida si ca, de fapt, are ea iluzii optice :)
Ca si pe mQQm, ma faceti cu capul cu dimensiuni de bebelasi-dragalasi, ca mie si 3,200 cit a avut Radu mi s-a parut groaznic, dar groaznic de mult! Oh, vedea-m-as acolo! Ca parca nu mai am rabdare!
Bon, ma mut pe sezatoare, ca au scris fetele alea intr-un ritm a-me-ti-tor, am de recuperat!
Pe luni, vom avea un week-end tare aglomerat!
S.