Maple-syrup babies - mamici de Canada
Raspunsuri - Pagina 14
Mona_B spune:
Simonna, eu n-am folosit pentru masaj decat ulei pentru bebe de la Weleda, din galbenele si alte cele, miroase super placut si e natural, ori ulei simplu de migdale dulci, ambele aplicate pe pielea umeda.
Dace esti pro-creme/lotiuni, cele cu unt de cacao, ori shea butter sunt cele mai bune. Aaa, din categoria uleiuri e Bio Oil, un produs natural care nu stiu ce minuni face, dar se vinde foarte bine si e recomandat pentru vergeturi, arsuri, cicatrici diverse. Eu nu l-am incercat niciodata.
Tot pentru gravidute, daca va puteti procura perna www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2691303&kw=&origkw=&parentPage=search&f=PAD/Brand%20Name%20Secondary/Leachco" target="_blank">asta e super atat pentru dormit/citit/relaxat cat si pentru alaptat. Fiu-meu o adora, ar sta toata ziua ghemuit in ea.
khristin spune:
Cu greu va gaseste omu' la pagina 4 
Pentru ca sinteti unele din cele care numai cand privesc copiii dau lumii mai multa frumusete, pentru voi mamicilor, pentru voi doamnelor, pentru voi femeilor, timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de primavara sa va aduca un omagiu. 
Ca tot nu v-am mai spus demult nimic despre noi...am inceput diversificarea cu juniorul meu desi intentionam sa o startam la 6 luni, dar pt. ca de fiecare data cand mancam eu o banana sau un mar si i-o duceam la gura, mai avea un pic si musca din ea
. Asadar am inceput cu celebrul rice cereal pe care l-a devorat, apoi i-am facut frumos un morcovel la steamer dat apoi la blender si l-a ras fara obiectiuni si pe ala si a mancat baiatul foarte frumos, cum vedea lingurita, cum deschidea laaaarg gurita
...sa nu intelegeti acum ca i le-am dat toate intr-o zi, dar m-a lasat paf
, nu m-as fi asteptat sa se intample atat de usor dupa ce cu domnisoara mea a fost o experienta total opusa
. Intentionam sa continuam pana pe la 7 luni cu mar si para, cartof dulce, si butternut squash, iar din tagma fructelor cu papaya, mango si avocado, despre care se credea ca e leguma, apoi cereale de ovaz si orz...traiasca Top 100 baby purees
. Asadar acum putem spune ca sintem baieti mari si diversificati ![]()
O primavara plina de soare va doresc tuturor 
Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
CriPOD spune:
Sper c-ati avut un happy 8 martie asa cum meritam cu toatele!![]()
Mona, eu am bio-oil, dar nu l-am folosit decat pt fata si maini pana cum, Simonna eu inca nu ma dau cu nimic pe burta, nici nu stiu, sa ma dau, sa nu ma dau, la ceilalti nu m-am dat, da' eram tinerica pe vremea aia. Auzeam ca uleiul de masline face minuni cu investitie minima daca deja il posezi in bucatarie. Cum a fost the trip?
Eu ziceam sa dau de stire. Am gasit la urban planet, cu 24.99 pantaloni de cald foarte faini. Sunt pantaloni de panza, dar au elastic lat si un snur in talie (vorba vine ca-s cu talia joasa). Io am burta cat o zi de post si imi vin bine, asa ca sper sa ii port pana la final.
Pe aceeasi tema, la children's place au sale, aveau rafturi intregi de hainute la 5.99 si chiar 2.99.
Khristin, chiar ca are sens sa-i zici diversificare. Pai pe vremea copiilor mei, era morcovu, cartofu, puiu, maru, banana si biscuitu.
Ma bucur ca merge usor si ca primeste bine totul. Mare mancacios ai tu acolo.
O saptamana usoara!
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Denisam spune:
Salutare si HAPPY 8 MARTIE!
Ma bag si eu in seama ca v-am vazut pe prima pagina![]()
Uleiuri- cel de masline si shea butter de la orice farmacie- sunt clar permise in sarcina- eu nu am rams cu vergeturi si cred ca si ele ajuta.
AM un cupon pt gap si old navy- il vreti, este de 30% off- poate va gasiti ceva fain.
mQQm- am vazut costume din 2 piese dar care acopera burtica la Superstore si Fortinos- tare faine erau si costau cam 20cad- mi-au placut si forma si culorile-sau ai rezolvat?
Cristina- ma bucur ca juniorul papa asa de bine, va pup si abia stept sa il vad.
Olga, Diana,Simona,Donia-voi ce mai ziceti?Sexul la bebelusi cand il aflati?
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
CriPOD spune:
Denisa, mersi, o sa ma uit si-acolo, ca nu m-am uitat. Pai de-ala imi caut, tankini ii zice, numai ca eu arat ca un balon in toate care le-am incercat...
Pe cuvant ca mai bine imi vine 2 piece ala vechi, cu bikini si sutien. Unul singur am gasit rezonabil, la the bay, da' mama lui ca e $90 si chiar n-am chef sa dau atata pe un costum de baie pt o saptamana. Cred ca-i problema la mine, nu la costumele de baie, da' mai ziceti, idei, ca ma duc sa vad. Pana acum am fost la sears, motherhood, thyme, walmart, tommy bahamas, bikini village, la vie en rose, the bay. Nik! De la winners am luat unul intreg, negru, cu rochie, da' nu merge in caraibe nici culoarea, nici modelul, c-o sa transpir incorsetata asa. Uof!![]()
Denisam spune:
Sorry-am vazut 2 piese,adica cu sutien lung-gen rochita-cum ii zic eu si la zellers- era vreo 24.99 si la superstore erau noi bagate acuma- culori faine alb cu bleu, sigur nu transpiri- eu am avut galben,ca de am gasit la zeller cu 20lei si am fost ok.Bafta si pupici!Pepitzel e ok, cum il cheama, ceva short list aveti?Votam si noi![]()

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Daiopri spune:
Doamnelor ma bucur ca sunteti bine, desi nu prea active.
Macar eu am o scuza:))
LMA tuturor mamicilor si de la noi
Am fost si noi la dr noastra de fam, toate bune si frumoase. Raportam 1kg luat la 3 sapt. In schimb motanul ne toaca de cap. Am cantarit pisoiul vineri si cadou ne-a trantit cele 2 posibilitati drept pe cantar (deci Dark nu sunteti singurii), iar cand am mers la dr motanul a tinut sa o avertizeze cand l-a cantarit pe pisoi ca ii face pp si kk in direct ![]()
Nu va zic ca nu am inteles mai nimic din discutie pana nu a iesit tati cu motanul afara, caci motanul avea multe de zis de fratiorul lui![]()
Noi stam cam prost cu colicii astia, atata foiala si miscare din maini si picioare...
Dar macar noaptea nu plange de la ele. Acum mai incerc si o alta varianta a dr. Imi zicea dr sa ii dau sa pape cand vrea el, caci daca e nervos![]()
mananca si mai lacom si se accentueaza colicii.
Caci la mine cam asta e problema, cand am lapte prea mult, el inghite cu tot cu aer ca il ineaca.
Ca nu cred sa fie de la mancarea pe care o mananc eu, ca nu mananc cine stie ce. A, si mi-a zis dr sa nu mai beau lapte, doar iaurt sau lapte batut.
ieri si alaltaieri ne-am plimbat pe afara si zau ca is mai obosita decat in timpul zilei. Nu mai zic ca inca nu m-am adaptat la noua formula, ca tot uit cate ceva de a lui bb pe acasa:)) Sambata am plecat fara gentuta cu schimburi![]()
Am trimis ceva pozici.
olga cum mai esti? Hai ca te apropii:)
Eu am facut ceva vergituri noi, dar nici nu m-am dat constant cu crema:((
Numai bine tuturor
romanitza spune:
Cu intarziere, va urez si eu doamnelor La multi ani de 8 martie, sper ca ati petrecut bine weekendul trecut!
Am ajuns si noi la doctor ieri, ne-a dat si noua in sfarsit vestea 

ca vom avea o fetita
De fapt, ne-a confirmat ce aflasem cu cateva saptamani in urma de la un tehnician. Suntem atat de bucurosi!![]()
Simonna, Mona - eu am inceput sa folosesc ulei de baie pt bb de la Johnson, am si o crema antivergeturi de la Aslavital, dar pe aia o folosesc saptamanal. Pana acum nu am facut vergeturi, dar nici nu m-am ingrasat f tare. Chiar sunt curioasa cum voi arata pana la sfarsitul sarcinii, dar mai ales dupa nastere.
mQQm - citesc ca esti pe ultima suta de metri cu pregatirile. Costume de baie chiar nu stiu unde ai putea gasi. Cate zile au mai ramas pana la plecare? Asteptam sa ne aduci si noua putin soare cand te intorci de acolo...![]()
Daiopri - sa va traiasca baietii, de abia astept sa ma vad si eu in postura ta. Vorbeati de niste poze, unde as putea si eu sa va vad si sa adaug si eu poze... deocamdata cu burtica?
CriPOD spune:
Romanitza, plec martea viitoare. Mi-e cam groaza ca nu m-asteptam sa "cresc" atata si sper sa nu imi fie "inconvenient". Felicitari pentru fetitz
, pupam burtik!
Daiopri, e total asta micul al tau, te joaca pe degete cum vrea el. Auzi tu, sa-si depuna el toate cele pe cantar, haha.
Eu stau pe la gioaba asta nesuferita si numar zilele, dupa ce ma intorc mai am o saptamana si mi se incheie contractul. Guess what? Vor sa-mi dea extensie pana la sfarsitul lui mai. Cit de rau imi pare dupa bani, i-am refuzat, nu mai rezist psihic la tortura asta. Asa ca am inceput amr-ul.
Pepitu-i ok, cel putin se comporta ok, nume n-avem nici macar shortlist, dar m-am linistit, am aflat ca aici poti pleca acasa cu el si daca n-ai inca nume, pana il dam la gradinita, vedem noi ce gasim.![]()
Mai viu...
Diana2007 spune:
Salutari si de la noi, am trecut de pragul de 12 saptamani si am
.... suc de visine ca mi-a facut cu ochiul dintr-un raft cand am fost la cumparaturi.
La mine greturile sunt in continuare la locul lor, parca mai abitir decat la inceput, si mersul la cumparaturi imi face rau, nu stiu cum sa iau ce am nevoie mai repede si sa ma car.
La servici la fel, cand isi incalzesc colegii mancarea la microunde ma evaporez imediat din birou.
Mai naspa e ca si vomit, la prima sarcina parca greturile au fost mai naspa dar macar nu vomitam. Acum cred ca si din cauza ca am fost racita si inca am mizerie din aia in gat si tusesc ca un magar, ajuta la fenomenul asta scarbos.
Am citit de greutatile copiilor la nastere, pai la cum s-a lansat sarcina asta cred si eu ca bebeul va iesi mai mare decat Victor (just for the records el a avut 3.65 kg la 37 sapt si 5 zile). Eu dau la boboci pe unde pot dar burta creeeeeste !
Acum serios Simonna, cu Victor aveam burta asta la 5-6 luni, n-o fi ea mare pe medie, dar pentru mine e mare !
Iar la kg mele, si eu am "incasat" la prima sarcina 22kg, am alaptat exclusiv pana la sase luni, apoi i-am introdus si cate un biberon si de-abia atunci am inceput sa pierd ca lumea din kg, asa incat la 9 luni de ka nastere pierdusem tot. Si culmea, am facut mai mult gym in primele sase luni, dar nu se ducea aproape nimic. In concluzie, nu cred ca exista vreun secret, fiecare corp isi revine la forma initiala in ritmul lui, dar e drept ca trebuie un pic de perseverenta.
De data asta sunt mai relax, imi iau doi ani de la servici, asa ca am timp sa revin la forma initiala. Nici eu nu sunt de acord cu regimurile, dar cu sportul da, mai ales cel in cadru organizat, nu acasa singura, la mine nu functioneaza.
Denisam, noi nu vrem sa aflam sexul din timpul sarcinii. Ne plac surprizele !
Azi ma duc si eu la doctor, al doilea rendez vous, iar duminica am testul pentru Sindromul Down. (Simonna, see you there !)
Eu la prima sarcina n-am facut decat doua ecografii, una la 12 sapt si una la 20, dar la amandoua am vazut ecranul monitorului, oricum nu prea am inteles nimic la a doua, eu ziceam ca sunt ochii la care tipa cica, nu, sunt rinichii ! Si alta faza tare, zice tipa: ia uite, va zambeste ! eu m-am uitat cam chioras la ea dar n-am zis nimic pe moment. Cand iesim, il intreb pe barbati-miu, de unde a vazut asta ca zambeste copilul ? La care el foarte serios : i-o fi vazut dintii !![]()
![]()
![]()
Gata, ma duc sa fac un pic de ordine pe-aici prin casa ca sunt libera azi, ca de facut mancare nici nu ma gandesc (am burdusit congelatorul cu chestii congelate). As fi facut o paine la masina minune dar si mirosul asta imi intoarce stomacul pe dos. Of !
Revin cu vesti de la doctor !
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si proaspata
cu