FIV in Ungaria 52

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dent spune:

ZAPP,ma bucur,Doamne ajuta!!! Luni mergi la Szeged?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

CANDY1902 Da, am stat acolo. Pana la mine acasa sunt aproape 220 km. Imi amintesc ca in dupa-masa aceea am dormit foarte mult.
Nu stiu de ce s-au scos autocarele. Pe cand mergeam eu la Szeged era autocar Timisoara - Szeged si retur. Era tare avantajos.
LIANA Ai vazut ca esti solicitata ? Hai spune-ne ceva. Ce fac o trec o micuta ta pe lista mea de nurori?x4

CRISIS Iar ai treaba? De ce nu ti pasul?

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Am uitat sa va spun ca avem ceva poze noi la semnatura.
Daca va fost dor de noi

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Zapp felicitari si multa bafta! Sa dea Domnul sa iasa cum iti doresti!

Ade, sa-ti traiasca frumosii!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Crisis81
Multumesc

http://tt.lilypie.com/DX66p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Va multumesc frumos. Este prea mult pt situatia noastra. Se pare ca tot varianta "inseminare" ne ramane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbeld spune:

Moama cat ati scrismi-a luat ceva timp sa recuperez.Eu nu sunt gravi ci doar dereglata,am facut test de sange si endovaginala,aveam endometrul marit dar nimic,a scotocit doamana doctor si nimic,acum iau duphaston2/zi timp de 10 zile ,daca imi vine intre timp incep cu marvelon ca sa o reglam (menstra).Iam scris dr,zadori despre asta si nu a raspuns inca la mail,am corespondat si saptamana trecuta cu dansul si mi-a zis sa revin sapatamana asta pe miercuri cu un alt mail pt ai readuce aminte de mine,intre timp a aparut si povestea asta cu intarziereaCM si i-am scris si despre asta,dar pana acum nu am primit nici un raspuns.
Am vazut multa bucurie pe aici,va doresc numai bine si cati mai multi copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

RETAM voi sta undeva aproape de tasnad sunt 100 km pina la poarta casei deci nu stiu ce voi face, azi am fost din nou in debrecen si luni mici mei bb vor fi scosi de la frig sper sa reziste dragi de ei sa fie putrenici ca mine deci voi avea ET marti sau miercuri va pup pe toate si succes cu caru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

zapp
uau... , ce tare ma bucur ca este ok si ai inceput tratamentul !!!!
am o pereche de pumni stransi tare pt tine , pe care te poti baza , iti doresc din tot sufletul ca asta sa fie lozul norocos si imi pare nespus de rau ca nu ne-am nimerit cu tratamentul.
bafta inca o data
candy
iti doresc ca bebeii tai sa fie puternici si te asteptam cu vesti bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Multumesc mult, fetelor! Sper sa mearga bine ...O sa merg luni la control.
Dent, eu am programare la 7.30 dimineata. Tu la cat mergi?
va pup pe toate!

Mergi la inceput