FIV in Ungaria 52

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

BUNA FETELOR,AM INTRAT SA VA SALUT ....LAURA SA AI GRIJA DE ....AM FOST FOARTE OCUPATA SI INCERC SA RECUPEREZ....CANDY AM CREZUT CA VEI STA CHIAR IN ORAS IN S-M CA TE LUAM LA MINE DAR DACA MERGI MIERCURI LA ZADORI SI EU SUNT PROG. LA ORA 2 POATE NE VEDEM MAI VINE CINEVA MIERCURI LA NENEA ZADORI?....VA UREZ MULTA RABDARE CELOR CARE AU INCEPUT STIMULAREA SI SA NE AUZIM CU BINE AM SA REVIN MAINE DUPA O MICA RECAPITULARE A CELORLLTE PAGINI ...ACUM MA DUC LA SUNT FRANTA VA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

SCUZE AM INTELES GRESIT ...CANDY MERGI LA DEBRECEN NU LA SZEGED ....POATE MA VAD CU ALTCINEVA ...ACUM CHIAR MERG LA CA NUMAI GAFE FAC...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Buna fetelor!
Pe 23 februarie am fost la Szeged si m-am intalnit cu dr Zadori!
Am fost foarte incatata!
Este f dragut, iti explica tot ce il intrebi, (mie mi-a si desenat, ca sa inteleg mai bine cum e cu hidrosalpinxul ). Pe scurt, la ecografia transvaginala a vazut lichid in ambele trompe, ceea ce m-a uimit un pic, tinand cont ca am facut laparo acum 4 luni, iar in urma operatiei trompa stanga era libera! Bine.... m-a uimit si faptul ca se vedea lichidul, caci nimeni pana acum nu l-a vazut la eco transvaginala! Singura chestie care, in viziunea mea, ar putea explica faptul ca pana acum a fost "invizibil" este ca la operatie, Dr. a largit un pic trompele! Ei, oricum nu mai conteaza!
Dupa ecografie mi-a recomandat sa imi scot trompele si sa facem FIV!
Deci prin aprilie ma duc iar la taiat! Iar prin august facem FIV!
Puteti sa ma treceti si pe mine pe prima pagina: hidrosalpinx bilateral, urmeaza fiv in august! Doamne ajuta!
Milioane de cu ocazia zilei de 1 Martie!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

RETAM mersi draguto dar eu am casa aici linga tasnad dar mam hotarit totusi sa ramin in debrecen 2-3 zile vine mama si stam impreuna pe urma plec la SB miine voi sti exact cind fac ET as vre daca va face cineva et in aceeasi zi cu mine sa ne cazam impreuna eu stiu o pensiune destul de rentabila si conditi f bune.RETAM succes sa auzim numai de bn de 1 MARTIE.Si tutor fetelor o primavara frumosa si cu visuri inplinitede martisor din partea mea va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

RETAM mersi draguta dar eu am casa aici linga TASNAD dar totusi mam hotarit sa ramin in debrecen 2-3 zile daca este vreo fata care face ET marti sau miercuri putem vb sa ne cazam impreuna stiu o pensiune rentabila si cu conditi f bune eu doar miine voi sti exact cind fac ET va doresc tuturor fetelor o primavara cu visuri implinite si ca martisor un buchet de va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Buna fetelor si multe si tot ce va doriti ( fireste!)

Am ajuns si noi ieri dupa-amiaza acasa, dupa un drum luuuuuuuuung si obositor! Pe la 5:30 PM m-am culcat, ca nu mai puteam de oboseala si m-am sculat acum dupa 11 ore. De aseara m-a apucat o durere de cap si am inceput sa ma panichez. Sper sa fie totusi doar din cauza oboselii si sa nu se fi intamplat ceva rau cu puii mei. Incerc sa raman increzatoare ca bunul Dumnezeu va avea grija de ei si ma va ajuta sa-i aduc cu bine pe lume!

Candy, mult succes la FET! Mult succes si reusite tuturor fetelor!

Va pup,

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

CELE MAI FRUMOASE MARTISOARE PENTRU TOATE FETELE !

LAURA Cred ca este din cauza oboselii si a fusului orar. x4

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olgutza0905 spune:

Hello!!!Am ajuns si noi acasa intr-un final:))Ne-am adus bebetii in Romania...si acum asteptam...sper sa fie bine si sa creasca mari si frumosi. Deocamdata nici un simptom. Va tin la curent. Va pup. Laura e sigur din cauza oboselii...si eu sint cam varza si noi am facut 2 ore cu masina...dormi si o sa fie bine. Bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Buna!
Dragele mele tocmai ce ne-am intors din Szeged, a fost un drum greu si taaaaare obositor! dar a meritat! Doctorul a fost tare dragut si asistententele, am asteptat enorm de mult, am avut programre la 13.00 si am intrat abia la ora 18.00...
mi-a zis ca sunt ok, numai ca tb neaparat sa refac HSG sa vedem cum este trompa, caci HSG-ul vechi nu mai e valabil, (dar ca sigur nu am hidrosalpinx asa cum mi-au zis prin Romania medicii).
HSG care ma ingrozeste, :( , daca aveti recomandari de histero in Bucuresti va astept sa-mi spuneti si mie ca pe cealalta pe care am facut-o am realizat-o la giulesti, unde a fost oribil!! nu mai vreau sa repet experienta.

Mi-a placut mult de Zadori, a fost dragut, optimist si foarte grijuliu cu noi, si-a cerut scuze de intarziere de nenumarate ori, ne-a intrebat unde o sa ne cazam...ne-a povestit de viata lui...si era pt prima data cand ne vedea!!am ramas ultimii in clinica cu el, pana si plata am facut-o cu el ca asitentele plecasera.
Multumesc Gyongyi!! am fost asa de zapaciti cu drumul si cu statul la clinica de nu am apucat nici sa vb, nici sa-ti multumim!

Olguta!! muuuuulta bafta!! care din fete erai tu? cat am asteptat eu vineri pe la 12.00 erau doua fete care au facut ET, cred...imi venea sa intreb lucruri dar nu am avut curaj m-am gandit ca numai de vb cu mine nu au chef fetele.
va pup!!
Multumesc si va astept cu sugestii de HSG, daca aveti.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Fetelor va tin pumni la toate si martisorul sa va aduca primavara in suflet si beta hcg-uri pozitive
Retam si eu sunt miercuri la ora 11 la Dr Zadori

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput